Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 4 247
  • 118
  •   6
Отговори
# 75
pepina1965, пренасочвай предварително, още преди пратката да е доставена. Така не се губи време. Понеже на мен Тему всеки път ми изпращат пратката в грешна кутия, въпреки че съм дала точен пощ. код, звъня да я пренасочвам още преди да е излетяла от Китай.

И друг път е обяснявано, пратката до последно си е на правилния бокс, но куриера в последния момент я оставя другаде, и ти просто получаваш съобщение, че е там и си пред свършен факт, пренасочването после отнема 2, 3 дни.

# 76
  • София
И друг път съм обяснявала - при мен Тему изпращат пратката в погрешна кутия и когато не  я пренасочвах предварително, я оставяха там. Няма забавяне след като започнах да я пренасочвам предварително.

# 77
nasito8988, много благодаря!

# 78
  • София
Поръчах протектори за таблета. Днес и двата дойдоха счупени…

# 79
И друг път съм обяснявала - при мен Тему изпращат пратката в погрешна кутия и когато не  я пренасочвах предварително, я оставяха там. Няма забавяне след като започнах да я пренасочвам предварително.

Преди да сменя адреса, и аз пренасочвах пратката още веднага след изпращането й, и уж пътуваше към вече правилната кутия, но в последния момент при доставката куриерът я оставяше където на него му е удобно.

След като смених адреса, както вече написах малко по-рано, пътуваше от самото начало към правилната кутия, но отново в последния момент при доставката куриерът пак я оставяше където на него му е удобно.
Нищо не помага, ако в района ти има хитруващ куриер.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 18:15 от bgladybg

# 80
И друг път съм обяснявала - при мен Тему изпращат пратката в погрешна кутия и когато не  я пренасочвах предварително, я оставяха там. Няма забавяне след като започнах да я пренасочвам предварително.

Какво пренасочване да правя при положение, че още при изпращането тя си е в правилната кутия, в тази която аз искам, но просто в деня на получаване куриера я слага в друга!? Май говорим за различни неща.

# 81
На Миленака случаят е различен. Пренасочвате след като е сложена в грешната кутия. Аз също имам този проблем почти всеки път. И според зависи от заетостта ми и спешността на пратката, се разхождам до по-далечното място или я пренасочвам към по-близото и чакам още две денонощия.

# 82
  • на морето
Някой да е взимал здрав разтегателен повод за куче 7-8 кг ?

# 83
Имам две пратки пренасочени преди 1 ( една ) седмица с Boxnow - още ги няма. В София съм. Писах, обаждах се, кой ли не ме убеждава, че ей сега ще ги заредят, даже регионалният мениджър им бил казал, че ще ми ги доставят ей сега - все така ги няма... Толкова за Boxnow. Други пратки получих, и в правилния , и в неправилен автомат, но тези ги ня-ма. Вече няма да пренасочвам пратки, където ги сложат - там ще ходя и ще ги проклинам до девето коляно. Може пък и да ги хване Simple Smile

# 84
Здравейте, може и да е тъп въпрос, но може ли да ме осветлите. Отскоро щурмувам Тему и не ми е ясно Simple Smile
Излизат ми някакви "сделки", на различни суми, които, според условията мога да получа като coupon bundle след поръчка. Днес например имам това:

Избрала съм някакви 4 произволни артикула - ако ги платя, реално ли бих получила купони на такава стойност? Струва ми се твърде голяма тази сума, има ли уловка? Simple Smile

# 85
Прочети си условието на купоните. Има уловка, разбира се. Не получаваш кредит, а купони, които са няколко и за определена сума на поръчка.

# 86
  • столицата
Купоните ти носят отстъпка например 20лв при покупка над 60лв и т.н. Зависи какви купони ще ти се паднат. Момичетата пишат тук, че е имало и по-изгодни, но аз не съм получавала. 
Точно се заредих да поръчвам и да ползвам купони, а те изтекли.

# 87
  • В Града на Липите
Точно се заредих да поръчвам и да ползвам купони, а те изтекли.

Ако не са изтекли много отдавна си ги поискай от бота. На мен редовно ми ги връща, понякога по 3-4 пъти едни и същи, ако не успея да ги ползвам навреме. Не се сещам един или два месеца беше срока в който могат да се възстановяват.

# 88
60 дни е срокът, в който могат да ги възстановяват, после изчезват и не ги виждате

# 89
Аз ги виждам, но не иска да ми ги възстанови. Да, минали са 60 дни.

Общи условия

Активация на акаунт