Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 9 705
  • 249
  •   14
Отговори
# 210
  • Пазарджик
Имам нужда от помощ. Днес ми е последен ден за заявяване на кредит ,но ми предложи купон или кредит и понеже не ми се случвало досега не знам кое от двете да приема?

# 211
  • Димитровград
Запазете кредита.

# 212
Хората искат да знаят дали да поръчат пак или пратката наистина може да дойде.
Да, обезщетили са я, но все пак е тъпо да получи два пъти едно и също нещо.
Коректните връщат. Алчните им блокират акаунтите и им спират благинките. Който не вярва да пробва.

# 213
Не съм чул досега да са блокирали акаунта на някой, а и никой не кара на сила Тему са връщат пари. Те и така или иначе връщат гьотере пари без да си искат продуктите!

# 214
Хората искат да знаят дали да поръчат пак или пратката наистина може да дойде.
Да, обезщетили са я, но все пак е тъпо да получи два пъти едно и също нещо.
Коректните връщат. Алчните им блокират акаунтите и им спират благинките. Който не вярва да пробва.

Няма как да се върне. Загубената пратка е приключена. Ако върне по втората, ще й върнат парите. Пак не е коректно по вашите критерии.

# 215
  • В страната на бурите
И аз да дам моите "5 стотинки" по темата - например поръчала съм с карта за отстъпка (артикулът струва 40 лв., с картата ми е излязал 16). Обаче пратката се бави и губи. Чакам я, връщат ми парите, компенсират с 10 лв. за бавенето. Обаче вече не мога да ползвам картата за отстъпка за този продукт и трябва да си платя 40 лв., за да го поръчам отново. Не само това, изчерпан е, трябва да го взема по-скъпо от друг продавач, където качеството е друго. И да чакам още 2-3 седмици с риска пак да се изгуби. Е, нормално е да си искам продукта от първоначалната поръчка и да го задържа, ако дойде, въпреки че са ми върнали парите. Защото са изгубили времето ми, а то е ценно и струва пари (издирвала съм пратката по куриери, говорила съм с чатботове, правила съм нова поръчка и т.н.), работили са и са печелили с моите пари (докато сумата за пратката е била при тях). Извън хипотетичното, губили са ми пратка веднъж и то от Boxnow - 2 дребни неща за десетина лева,  които взех, за да ми дадат купони за отстъпка. Върнаха ми парите, компенсираха с 10 лв., но... си взеха и купоните, които не бях ползвала. Добре че бях ползвала по-добрите.  Но за мен това също не е честно. Не е моя вината, че ми е изгубена пратката, аз съм спазила условията на обявената промоция. Въпреки това ми канселират купоните, а реално съм направила поръчка, за да взема тези купони. И да, взела съм 10 лв. компенсация, но купоните ми пестят примерно 50 или 70 лв. Най-честно за мен е, ако нещо се изгуби, да не връщат директно парите, а да ти го пратят пак. Същите артикули. Ако ги получиш 2 пъти, може просто да върнеш замяната без компенсация.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 03:58 от Wonder woman

# 216
След като пратката е изчезнала, така или иначе никой не знае къде е.
Моята изчезна към края на пътуването и никога не я получих. Тему ми върнаха парите.
Писах и на Бокс нау, в случай че дойде, да не я върнат - те казаха, че ще ми я доставят, но никога не им е била предадена. Мисля, че номерът и до сега стои в приложението.
Колко дни след крайният срок Ви върнаха парите?

# 217
  • Ст Загора
Wonder woman пак може да пилзваш карта за отстъпка за същият артикул.. Само да имаш карта .

Това поръчах с 2 карти за отстъпка
 https://share.temu.com/EZuVYdnZnIB клин с вата
 https://share.temu.com/Fz5c4aIhP5B подложки за чаши с котки
 https://share.temu.com/3iMLveqQTFB още един клин с вата
Капани за мишки

# 218
Отново получих предложение за 640 % връщане на кредит,но трябва да закупя на стойност над 200 лв,за да получа  148 . Работата е там,че вече почти нищо нямам за купуване.

А защо не си поръчаш нещо, което не ти трябва за 200 лв., да си събереш 148 лв. кредити и после да им го върнеш. Ако не те притеснява да събереш малко хейт от няколко принципни свръхактивни участнички - офертата никак не е лоша, а и толкова рядко я дават, че и без да я ползваш може да ти е последна такава.

# 219
Ей, тва вече си е чиста проба хитрост. Връщала съм ненужни неща след credit back, но това е защото на живо не ми харесват, или не ми стават, или изобщо не отговарят на действителността. Обаче да поръчаш нещо, за да го върнеш и така ще изкараш пари, е даже много подло.

# 220
VaniaK, няма смисъл да се хабим и морализаторстваме, ние "принципните свръх активни" участнички. Joy По презумпция Тему са тъпи китайци, дай да ги цоцаме до откат. Егати схемите, егати чудото и то вече на всяка втора страница в темата! Дерзайте, мили потребители, келепир има за всички. Аз мислех, че споделяме опит, а не мислим дружно схеми, но все тая.

# 221
  • София
Ей, тва вече си е чиста проба хитрост. .
...
Брей, колко тактично се изрази.
Чист похват на братята от Индия е това.

# 222
Може ли да се оплача, че освен офертата за купони, слава богу, че поне нея ми дава, не получавам други оферти? Нито карта за намаление, нито връщане на кредит, нито два подаръка срещу покупка за 50 лева...

# 223
Ей, тва вече си е чиста проба хитрост. .
...
Брей, колко тактично се изрази.
Чист похват на братята от Индия е това.

И по друг начин мога да се изкажа, но ще ме изтрият.

# 224
Може ли да се оплача, че освен офертата за купони, слава богу, че поне нея ми дава, не получавам други оферти? Нито карта за намаление, нито връщане на кредит, нито два подаръка срещу покупка за 50 лева...
Може. По-добре от последните тъпотии в темата. Но не знам как да помогна. И аз нямам кредит от много време, но пък ми върна втора карта за намаление и с оставащите купони съм ок.

Общи условия

Активация на акаунт