Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ОКТОМВРИ 2025 (Тема 10)

• 11 849
  • 301
  •   8
Отговори
# 225
Върнах една голяма пратка и имам 200 лв. кредит, но нямам никакви оферти. Сигурно ще ми даде нещо след като изхарча парите🤣

# 226
Хората искат да знаят дали да поръчат пак или пратката наистина може да дойде.
Да, обезщетили са я, но все пак е тъпо да получи два пъти едно и също нещо.
Коректните връщат. Алчните им блокират акаунтите и им спират благинките. Който не вярва да пробва.

Няма как да се върне. Загубената пратка е приключена. Ако върне по втората, ще й върнат парите. Пак не е коректно по вашите критерии.
Ставаме досадни и спирам до този пост. Извинявам се но кой ви пречи да кажете, че въпреки, че е обявена за загубена сте получили първата пратка и връщате първата, а не втората. Ще върнат вече върнати пари Simple Smile Хайде че ставаме досадни с глупостите по темата. Явно аз нямам вашето мислене нито вие моето.

# 227
  • Асеновград
Може ли да се оплача, че освен офертата за купони, слава богу, че поне нея ми дава, не получавам други оферти? Нито карта за намаление, нито връщане на кредит, нито два подаръка срещу покупка за 50 лева...
И при мен е така, та правя дребни поръчки. Чакам връщане на кредит за SUF борда евентуално. За картите намаление ми дава изтекла сесия.
Наистина май има забавяния с пратките. Моите със срок на получаване 7-14 и 8-15 чак днес са излетели от Китай, и то май не всички от разделените.

# 228
Аз имам с дата на доставка 6-15 октомври, вчера освободи митница.

Понеже аз бях питала и някой по-нагоре също, относно купон, който дава при поредно claimcredit - не е изгодно ако смятате при следваща поръчка да ползвате пак промоция с claimcredit тъй като в този случай не отчита купона.

# 229
Моля, препоръчайте пластелини за тригодишни деца! Закъсненията може да са заради националния празник на Китай.

# 230
Здравейте Sameday само до офис ли доставят или да си чакам пратката на адреса .. питам понеже вече 2ри ден ми пращат да си избера до къде да ми я изпратят (бокс) а тя е обемна пратка и искам ако може до вкъщи.

# 231
  • софия
Помня, че в стара тема беше обяснено как можем сами да пренасочваме пратки, доставяни с BoxNow. Не успях да намеря. Моля за помощ!

# 232
  • Пловдив
Здравейте Sameday само до офис ли доставят или да си чакам пратката на адреса .. питам понеже вече 2ри ден ми пращат да си избера до къде да ми я изпратят (бокс) а тя е обемна пратка и искам ако може до вкъщи.

На мен последните две пратки са ми с тях и по същия начин ме накара да избера кутия за доставка. Аз избрах кутия близо до нас. Едното от нещата е 1 метър дължина и дано няма проблем с доставката.
Поръчвала съм от Шийн и с този куриер ми ги донесоха на адреса, но там не ми е искало да избирам бокс.
Предполагам като не се хване в някоя кутия, ще ви я донесат на адреса.
Става въпрос за Пловдив, не знам в другите градове как е.

# 233
  • Бургас
За първи път пратка от Тему ще ми бъде доставена с Експресуан. Обаче гледам, че пратката ми е освободена от митница на 03.10, а днес сме 7. Нормално ли е и дали е добра идея да звънна на куриера и да питам за пратката си? Не ми е спешна, но ми е странно за толкова време да не е доставена. Иначе крайната дата за доставка е след няколко дни.

# 234
  • София
Ако изобщо се свържете, пробвайте.

# 235
Ей, тва вече си е чиста проба хитрост. .
...
Брей, колко тактично се изрази.
Чист похват на братята от Индия е това.
Joy Ам' аз, дет' правя поръчки през браузър и не получвам подаръци, карти и купони (направо ми звучат на китайски половината от нещата, които се споделят в темата) сигурно съм "балък" (не знам дали има по-тактичен израз за мен). Grinning

# 236
Ако пазаруваш от Тему без оферти и купони, то…. Значи изкарваш добре и не си цениш парите 😀 Цените (за мен) са много завишени и ако нямам оферти, то просто ще спра да купувам от там.

# 237
За първи път пратка от Тему ще ми бъде доставена с Експресуан. Обаче гледам, че пратката ми е освободена от митница на 03.10, а днес сме 7. Нормално ли е и дали е добра идея да звънна на куриера и да питам за пратката си? Не ми е спешна, но ми е странно за толкова време да не е доставена. Иначе крайната дата за доставка е след няколко дни.

За Експресуан е нормално, не се притеснявайте! 😀

# 238
Ако пазаруваш от Тему без оферти и купони, то…. Значи изкарваш добре и не си цениш парите 😀 Цените (за мен) са много завишени и ако нямам оферти, то просто ще спра да купувам от там.
.    Аз вече съм доста време без оферти , но не смятам че цените са завишени особено за тези неща които поръчвам. Сега  съм поръчала и елха 180 см 800 клона за 45 лв и то без оферти надявам се да е хубава ако не ще я върна и това е огромен плюс на Тему пред българските продавачи.  Безплатната доставка и това че ако нещо не ти допадне го връщаш без излишни обяснения и да трябва да плащаш за връщане и да си хабиш времето и нервите...

# 239
На мен без оферти ми е скъпо и не бих пазарувала. Да, има плюсове, но и при други сайтове или безплатна доставка и връщане.

Общи условия

Активация на акаунт