Искам да кажа...(235) през октомври 2025

• 16 158
  • 424
  •   11
Отговори
# 390
Момичета, всичко е наред. Мина операцията, неприятно беше, но свърши. Малко ми е замаяно и лежа. Хапнах😘 Благодаря за палците на всички! Сега почивка тези дни. Ради, и на теб стискам палци🩷

# 391
  • някъде ... тук ...
Привет!

Браво, Сави!

Роди, палци всичко да е наред!
Ние направихме и двата пъти по-ранно парти с роднини и приятели, в съботен ден. Мисля като Лина.

Здрави да са имениците! Честит празник!

# 392
Браво, Сави! Почивай си.
Бала на щерката беше преди датата. На самата дата пак имаше парти у дома с най- близките.
Проверете и кога са матурите, за да не запазите ден, след който ще има матура.

# 393
  • при моите деца .....
Привет!!!
Честити да са всички именици!
Здрави и с късмет!
Най-малката племеница празнува днес! Да е здрава!
Сави, радвам се, че е минало. Бързо възстановяване! Flowers Four Leaf Clover
Роди, стискам палци! Flowers Four Leaf Clover Всичко ще е наред!
Але, шокира ме с цените.... На мен миналата година 100-150 лв ни беше куверта и ми бяха много, но изкарахме много хубаво....
Имах натоварен ден, после бях учителка вкъщи, но ще наваксваме в събота и неделя.... аз съм си вкъщи SmileSmile
Хубава вечер!

# 394
  • Бургас
Натъкмена съм с прическа и маникюр сякаш съм канена на коктейл в Президентството. Минимум! Но, вместо това чакам пералня,готвих и гладих. Този ден не свършва и не свършва

# 395
  • при моите деца .....
А, Лина, поне хубава чаша, с хубаво вино няма ли в тази ръка с маникюр?

# 396
  • Бургас
Аз не пия никакъв алкохол

# 397
  • при моите деца .....
Аз не пия никакъв алкохол
Е, поне домашна лимонада и позволен мързел 😉

# 398
  • Бургас
Савина, радвам се за теб! Почивай си сега! Бъди спокойна!

Аз днес отметнах нещо, което отлежаваше с времето... Събрах нужната информация от където можах. Има много неясноти, недоразумения във времето и обмислям, как и къде точно да търся решение!
Не спирам да мисля... Трябва да намеря начин да е  в моя полза!

Мисля да си пусна филм, че да се разсея малко....нищо,че ми се спи...
В главата ми е компот!

# 399
Добро утро! С кафето и серумите за очи съм седнала пред лаптопа и ще пазарувам, то се е видяло.
Хубав ден от мен!

# 400
  • на Мелмак
Добро утро, девойки!
Честито на всички празнуващи вчера!
Здрави да са!
Сави, радвам се, че всичко е наред Grinning
Роди Hug
Излезнаха резултатите и на ММ, и неговото не се лекува, не се оперира, не се пият лекарства. Евентуално може да му помогне физиотерапия. А бе тръгваме по санаториуми, като истински старчета Joy
Мари и аз съм с кафето. Но снощи взех серия на Ревалид, че съм с ужасен косопад. Добре, че косата ми е бухнала, иначе свалям огромно количество и доста е намаляла като обем. Иначе съм боядисана, много добре се справиха ММ и щерката, все едно съм била на фризьор. Joy
Имам поръчка да направя боб с манатарки. Взех от пазара в Банско един дребен и шарен, много вкусен. За първи път в рамките на 10 дни ме карат да повтарям боб. Накиснат е от снощи, след малко ще го сглобя и ще го сложа в уредчето. После физиотерапия и работа.
Мари, ти какво ще си купуваш?

# 401
Мари, ти какво ще си купуваш?
Нещо за душата, Етти, някой парцал. Искам сив панталон и елек, ама нещо не съм попаднала на "моите".
Освен Ревалид, може да си направиш отвара от розмарин и да пръскаш с нея корените, не омазнява. Държиш я в хладилник и присипваш в шише с пръскало количеството за деня, че да се постопли малко преди употреба.
Провери вит. Д и б12, щитовидната жлеза- също.
Прочети за санаториума (по- скоро за водата) във Вонеща вода. Похвалиха ми я.

# 402
  • София
Добро утро!
Ети, дано санаториума поне да ви донесе облекчение! Hug
Хубав ден на всички!

# 403
  • На брега на реката
Добро утро!

Ети, вземайте се с ТМ под ръчичка и почвайте физио, балнео и СПА.  

Сави, бързо възстановяване!

Мари, завид на теб и Съни, че със ставането полагате някакви грижи за себе си.
Аз ставам и пия кафе, чак тогава минавам през банята. От дете не обичам да си измия лицето веднага след ставане или да пия кафе, след като съм си мила зъбите. Абе, всеки със своите лудости! Joy

Да споделя, че миналата седмица имаше промоция и на козметиката в сайта, от който са ми взели маската. Аз реших като ще е гарга, да е рошава и поръчах кремчета и серум. Много, ама много ми харесват. Едва ли ще ги подновя, защото са скъпи, но наистина са разкошни.
Френското кремче го оставих за зимата. Също е много хубаво, но явно от възрастта, лесно се изпотявам и като е още топло, лъщя кат сиг@нско дупе.

Хубав ден, момичета!

# 404
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Пия второ кафе.
Да избутам днешния ден... пореден ден с 6-7 поредни часа (замествам)....
Ще пускам Митето на училище....
Имам нужда от поход в гора... 4-5 часа да ходя по паднали листа....
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт