Искам да кажа...(235) през октомври 2025

• 16 898
  • 445
  •   6
Отговори
# 405
  • На брега на реката
Ети, за косопада си взех един спрей и шампоан на Напура и в момента ги ползвам. Мисля, че имат ефект.

# 406
  • на Мелмак
Бубе, аз си поръчах шампоан, тоник и таблетки Ревалид. Ще погледна и тези.
Мари, аз си взех и сив, и бежав панталон, много си ги харесвам Simple Smile

# 407
  • някъде другаде
Добро утро!
Днес съм сама на работа.
Колежката е 3 дни отпуск.
Сави , бързо възстановяване.
Ети , съжалявам за резултатите на ТМ.
Роди , ще стискам палци.
Хубав ден , момичета.

# 408
Добро утро!

Да избутаме срядата и да тръгваме утре. Довечера ще гласим багажи и ще мерим дрехи. Аз съм си добре де, ама любимият май няма да има какво да облече.

Вчера идва майстор да ни оправи няколко капака по покрива, че последната буря ги отнесе. Зарадва ни с новината, че трябва да правим нов покрив... То се очакваше де, като я купих преди 10 години го постегнах, но беше ясно, че е временно решение. Та Малдивите се отлагат за после.

Спокоен ден, банда!

# 409
  • Germany
Добро утро!
Понеже се похвалих вчера, че от няколко дни спя и днес се събудих в 5,00. Повъртях се, но не успях да се унеса пак и вече съм изпила кафето. След час би трябвало да дойдат от фирмата за прозорците.
И аз тези дни си понапазарувах за настроение. Вчера ми дойдоха едните боти и се оказа, че са ми пратили друг модел, който всъщност стои чудесно на крака и на сайта е почти двойно по-скъп, та мисля да си ги задържа. Чакам още една поръчка и трябва да се спра, че и децата имат нужда от обувки и там вече ще е сериозно изваждане.
Сави, бързо възстановяване!
Ети, дано се стабилизирате и ти и мъжът ти, а пък ходенето на санаториум го приемете като една извънредна почивка само за вас.
Хубав ден на всички!

# 410
  • Бургас
Добро утро!

Ети, дано пък физио и рехабилитация са вашето решение и да минете без химия. На санаториум да ти кажа хич не е зле, хапване, процедури, пак хапване, разходка.

ММ пребори успешно косопад с Ревалид и Алпецин шампоан. От известно време пък ползва само шампоан Bioxcin (аз лично го купувам от турския магазин).

Светещата маска аха да я поръчам и аз и докато се наканя, свършИ промоцията. Ще чакам пак да я намалят. Тъкмо да я броя за коледен подарък.

На гинеколог съм след малко, после пак с Марто напред-назад. Направо съжалявам, че не го записах на занималня тази година, три поредни дни има извънкласни занимания в училище (за които не знаех предварително) и се налага да го взема, и по някое време пак да го върна. Матей Миткалото, драго ми е.

# 411
Добър ден!
Сави, радвам се, че е минало. Да се възстановяваш.
Ети, може даже да ви хареса. Направете ходенето на санаториум традиция 1 пъти годишно и ще се чувствате по-добре. Имам такива познати, които така се спасяват от болката.
Селесте, свирни за маската, че сега съм на друга вълна.
На принципа, че всичката е Мара втасала, само лампи не си е поръчала, си поръчах лампи за коридора. Но истината е, че коридорът е единственото помощение, за което знам концепциятва от преди месец още, така че се надявам и лампите да ми паснат. Исках нещо съвсем друго, но вчера видях тези в един магазин и ми хареса как стоят.
Скрит текст:
Хубав ден!

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 10:23 от Sunny29

# 412
  • Germany
Съни, много ми харесват лампите!
Аз търся за двете стаи на децата. Идеи приемам всякакви.

# 413
  • София
Здравейте и от мен!

Бяхме навън, взех някои дреболии от магазина. Купих си боти. Важното е, че Гого е по-добре. Следва обяд и сън. За мен кафе. Следобед ще излезем пак. Опитва се да грее слънце, да видим.
Сави, бързо възстановяване!
Ети, дано санаториумът донесе облекчение!

Хубав ден на всички!

# 414
Буб, аз първо пия кафе, чай и после мия зъбите и взимам душ. Прекалявам с чая и за това съм стигнала до това решение.
Селесте, стискам палци за гинекологичния преглед.

# 415
  • Бургас
Привет!
Лампите са много хубави, Съни! И на мен ми харесаха!
Ети, пожелавам ви, да имате ефект от процедурите, които предстоят да направите! Имаме много лековити води в България!
Аз си харесвам нашата във Ветрен, как ми се приходи....да се цопна в горещата вода....

# 416
  • Бургас
Всичко ми е наред, включително и резултатите от цитонамазката (изненадах се колко бързо са обработени). Платих си и за ПКК и гледам, че съм вдигнала триглицеридите (малко ми е било явно виното тези дни Joy). Имам незначително завишен друг показател, но приемам, че е от стрес и няма да го мисля. Записах си и час за ехография другата седмица, ще си платя и хич няма да се моля и мотая с направления. Да си мина профилактиката, да ми е  мирна главата, другото здраве да е.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 18:30 от selleste

# 417
  • при моите деца .....
Привет!
Днес имах 6 часа... след това гледах волейболен мач между отбори от двете училища.
Нашите момичета победиха.
Горда съм - в отбора има и момиче от моя клас.
В конкурса за рисунка - 1 и 3 място също са за мои момичета.
Аз съм една горда класна!
Ходих и на танци....
ММ се прибра.
Сипах се вино.
С две думи - хубав ден!
Наздраве!

# 418
  • София
Боби, щеше да бъде много хубаво, ако има повече учители като теб Flowers Blossom
Мнението ми не е базирано само на последния пост.

# 419
Да, дай боже да са повече.
Не ми се пише какъв коментар е направила учителката по БЕЛ на детето, предвид ситуацията, в която е. Останах безмълвна.
Браво, Селесте, така се прави. Да ти мине това гайле.
Ети, много хубави хотели с минерална вода има вече, ще си правите и процедури и ще се пазите повече. За жалост, с годините се обаждат все повече болежки.
Мъфинче, Гого да не е почнал да изважда кътните зъбчета? Ако написах глупост, простете;), отдавна бях на вълна зъби, не помня много кои, кога излизаха, но кътниците при Монката бяха много криви.
Мони, как е главата днес, има ли подобрение?
Съни, одобрявам осветлението!

Общи условия

Активация на акаунт