Искам да кажа...(235) през октомври 2025

• 4 015
  • 111
  •   7
Отговори
# 60
Боби, със снимката на хижата ми стана едно хубаво... коледно, но като писа и за сняг по колите се сетих за утрешния октомврийски  ден и веднага ми мина хубавото настроение.

# 61
  • Варна
Леле, момичета, потресена съм. Чак сега ме пусна адреналина. Повече от 5 часа чакахме в спешното, да приемат майка ми. Още от обяд, след посещение при личния ѝ лекар и направление за хоспитализация. Какво ли не видях в спешното. От спешни пациенти, чакащи с часове, до претоварени лекари, нямащи време даже до тоалетна да отидат.

# 62
Стейси, какво става с майка ти? Температура или друго е сега?

# 63
  • при моите деца .....
Добро утро!
Стейси, как е майка ти?
Карзче, как е при вас?
Момичета по морето, как е при вас?
При нас продължава да вали....
Има натрупал сняг по колите и тревата, по алеите "реки".
Мисля дали да оставя Митко вкъщи днес...
Ако го боли гърлото е ясно, но ако каже, че е добре....
Хубав ден!

# 64
  • София
Добро утро!
При нас има само дъжд и студ.
Стейси, стискам палци!
Боби, и на вас Митето да е добре!

# 65
Добро утро!
При нас се слуша ужасно силен вятър. Май е спряло да вали, но по прогноза ще има още през деня. Много е студено.
Стейси, чакаме добри новини за майка ти.
Хубав ден, момичета!

# 66
  • Бургас
При нас положението е още малко и ще започваме да събираме по две животни от вид Simple Smile
Защо с направление за хоспитализация се ходи в спешното? Това ново ли е? Аз съм ходила по отделенията. Няма да забравя като викаха лекар ,за малката,казаха и че приемат бяло бебе Astonished явно беше код .
Стискам палци бързо да се оправи майка ти,Стейси. И всички тревоги да останат зад гърба ви

# 67
  • някъде другаде
Добро утро!
И при нас студ и дъжд.
Стейси , дано е добре майка ти.
Тути , как е Монката?
Който може да не излиза.
Книга и кафе и на дивана.
Хубав ден!

# 68
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Стейси, какво стана?
При нас не е спирало да вали.
Вчера ми беше доста студено и днес защо ли ме дразни гърлото?
Мина ми вчера прегледа, ЯМР направих, чакам разчитане и терапия, защото от 2.30 се опитвам да заспя въпреки болките.
И двамата лекари ме "успокоиха", че гелчета за мазане и хапчета няма да ми помогнат. Но предпочитам диагнозата на вчерашния доктор, защото се лекува, а първото предположение не се. Уффф, занимавам ви с моите неволи.
Тути, как върви физиотерапията?

# 69
  • някъде другаде
Ети , за това сме тук. Занимавай ни. Дано ти назначат адекватно лечение и да спре да те боли.

# 70
Добро утро.
Стейси, дано всичко се нареди.
Етти, и да теб диагнозата да може да се лекува.
Времето е отвратително,  протестирам.
Вчера най-накрая получихме ключовете от новия апартамент,  утре ще вземем размери и започваме да се забавляваме с обзавеждане. 
Пожелавам ви успешен ден.

# 71
  • на Мелмак
Аууу, Съни, много хубаво Hug
Много хубави емоции са това Simple Smile

# 72
Добро утро!

Ети, дано е по-малката беля и да се оправиш бързо!

И тук вали от вчера и даже не мога да се депресирам, толкова да има нужда от вода... Седя си на прозореца и се радвам Grinning

Снощи спах малко по-добре. Пак ме боли и се будих, ама не колкото предната нощ. Щом успях да си изпия кафето седнала броим го успешно.
Кръвните ми от вчера са пушка.

Днес мисля да поработя до обяд и да се прибирам да си работя легнала. Това, ако шефа го няма. Ако е тука ще работя на неговия диван

# 73
  • София
Добро утро!

Стейси, дано всичко е наред с майка ти!
Ети, каквото и да е, дано има лечение!
Съни, браво!
Вчера не сме излизали. Продъни се да вали. Днес мисля да излезем, поне за малко. Количката има дъждобран, не е проблем. Не обичам по дъжд, ама не се издържа само вкъщи. Следобед заминаваме, така или иначе.

Хубав, дъждовен ден! Nature Zap

# 74
  • Сливен
Добро утро! При нас мрачно и вятър.
Ети, стискам палци да е по-леката диагноза!
Стейси, и при теб вече да се оправя мама и да сте спокойни.
Съни, много приятни емоции! Пожелавам повече смях и никакви нерви по преместването!
Къде изчезна топлата есен? Искам си я обратно! Мислехме да направим разходка из Странджа няколко дни,  отказаха ме новините сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт