Искам да кажа...(235) през октомври 2025

• 3 092
  • 88
  •   7
Отговори
# 45
  • София
selleste, и дъщерята така, тичала между капките и даже не била мокра Close. После ми написа, че раницата й била отворена и вътре всичко е разкош.

# 46
  • София
Ние пък бяхме на гости на съседите. Имат по-голямо момиченце и падна голяма игра. Гоги хапна и заспа доволен и уморен. Simple Smile Дано следобед спре да вали, че да направим разходка. После нека продължи, че има нужда от дъжд.
Али, бързо да ти минава!
Ети, да се похвалиш с добри резултати!
На Синеочка и Калин да им минава бързо!

# 47
  • Бургас
Бъни, при вас явно капките са били рехавички, нашите бяха бая на гъсто Simple Smile никакъв шанс да минеш между тях.
Заредих чайника Simple Smile

# 48
  • София
Порой валеше Grinning

# 49
  • Сливен
Хм, тук /централна България/ не вали... прескача ни нещо.
След като ми излезе душата до сега, реших че ще си дам  малко почивка.
Не ми харесва толкова студено, рано ми е за такова време.
Олеандъра на една приятелка зимува вече няколко години навън, нищо не му става, на завет е само.
Мъфинче, как е Арчи? Още ли е с яка?
Мари, вие поне само днес ще си миришите така, аз пръскам чат-пат един парфюм, за който голямата каза, че миришел на лелки Astonished
Аз започнах едни противовирусни профилактично, да видим дали ще се опазя. Харесвам студените месеци, но последните години доста се разболявам, чак се усещам че се стягам, някой като се разкиха до мен.
Хубав ден на всички, и да няма разболяли се!

# 50
Привет и от мен! Закарах наследниците, отидох на тренировка, където ни скъсаха з@дниците, почти 500ккал активно изгорени. Тъъъкмо се прибрах, малкото звъни, намокрил се, айде пак наобратно да му нося сухи дрехи и др обувки.
Чух се със стар приятел, животът му е поел в много хубава посока, той е прекрасен човек и го залсужава, та, ми е хубаво.
Времето вън е отвратително! С нетърпение чакам май месец!

# 51
  • София
Арчи е пушка. Все едно не е опериран. Радвам се за което. Казаха поне седмица да носи яката. Вече свикна. Simple Smile

# 52
Тинна, провери си нивото на вит.Д. Аз за себе си знам, пия ли есента и зимата Д3 и не се разболявам.
На Калин мисля, че му стопирахме разболяването. За сега не са се обадили от училище, значи нещата са под контрол

# 53
  • Сливен
Титина, може и на това да се дължи. Беше ниско, вдигнах го поне над минимума,  нивото на желязото и то беше взело-дало, плюс хипотиреоидизъм. Следя ги, още не са оптимални.
Иначе... петъчно ми е ...

# 54
  • София
И на мен нещо ми е петъчно в това време. Намръзнах и се понамокрих днес, а тепърва ме чака родителска довечера.
Обмислям дали утре да не си остана хоум офис.
Лято, на каква тренировка ходиш?

# 55
  • при моите деца .....
Протестирам и аз от студеното време.
При нас прехвърчат снежинки...
Една снимка от хижа над Етрополе - от сутринта в 10 ч

# 56
Боби, прониза ме в сърцето! Искам си лятото 💔.
Роди, Меткон, като HIIT, но по-силова. След вторник бях с мускулна навсякъде, след днес очаквам, че ще имам нас нови места.

# 57
  • София
Супер, значи е ефективно.
И на Алеко има сняг

# 58
  • Бургас
На мен ми е грабнало вниманието един спорт, който не знам как го водят. Скачат и правят упражнения с едни ластици(колани) като бънджи. Много яко ми изглежда!

Не искам сняг! Много е рано още!
Искам лято!

# 59
  • при моите деца .....
Ох, вече има и по колите пред блока сняг...
Ени, как е Синеочка?
Тути, как е Монката?
Митето се оплака, че му дразни гърлото като преглъща.
Ох, много ми се спи.
Дано е спокойна нощта....

Общи условия

Активация на акаунт