Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 8 766
  • 128
  •   44
Отговори
# 120
  • Варна
За софиянци:

# 121
  • София
Спечелила съм мече от Теди. Още не са ми звъннали, но искам да си изясня някои подробности, защото съм на почивка. Колко време след обаждането пристига мечето? Попълва ли се приемно-предавателен протокол? Някой пробвал ли е да даде адрес на кутия на Спиди, а не на офис? Чудя се как да организирам получаването в случай, че не съм се върнала. Simple Smile

# 122
  • София
Който използва платформата на Биотрейд за лоялност, успявате ли да си влезете в профила? Изписва ми Page not found.
Кампанията явно е приключила.Имах натрупани точки и им писах в ИГ,любезно ми казаха да си избера награди като ми писаха коя колко точки е,понеже не се отваря сайта.Дадох данни до Спиди и очаквам.Пишете им,коректни и отзивчиви са.
Започнах месеца с гедоре за мъжа ми,очаквам и нещо по за мен да се падне 🙂
Благодаря за новата тема на Захарче и всички Вас.

# 123
Таня, искат офис на Спиди. Моето мече ме чакаше 1 седмица докато се прибера. До кутия срокът май е по- кратък. Но с ПИН кода от смс- а може и някой близък да ти го вземе.

# 124
Когато ми звъннаха попитах дали може да е до кутия на Спиди и така и си го получих. На втория ден след обаждането беше при мен. Нищо не се попълва.
Спечелила съм мече от Теди. Още не са ми звъннали, но искам да си изясня някои подробности, защото съм на почивка. Колко време след обаждането пристига мечето? Попълва ли се приемно-предавателен протокол? Някой пробвал ли е да даде адрес на кутия на Спиди, а не на офис? Чудя се как да организирам получаването в случай, че не съм се върнала. Simple Smile

# 125
  • Пловдив
Препаратите от форумната игра ме чакат в офис - супер бързи са!
Ще кажа на ММ днес, да мине и да ги вземе, защото съм на 300 км - изобщо не съм очаквала, толкова бързо да ги изпратят Heart

# 126
Кампания ЕкоКлас - https://www.ecopack.bg/bg/ekoklas-2025?utm_source=instagram&utm_ … FYVyuIVjm5W42TlNQ
Не знам дали може все още да се включите, току-що видях публикация в ИГ

# 127
Престиж така и не качиха изтеглените на 26.09. Да видим днес дали ще качат такива.

# 128
Днес чакаме теглене от Престиж - вафли. Странно Либрес са затворили страницата от последното теглене през септември, а имат теглене и на 10.10 за чантата, дано да я обявяват там.

Общи условия

Активация на акаунт