Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 26 561
  • 366
  •   9
Отговори
# 345
На мен днес ми звъннаха от Престиж и казаха, че ще изпратят електронен ваучер на пощата за Озон.

# 346
# 347
И нашият тостер пристигна.🍊🫶🏻🥪

# 348
И нашият тостер пристигна.🍊🫶🏻🥪
От кое теглене е?

# 349
  • Варна
Нова игра от Лили

# 350
На 26.09 ми писаха, че печеля.

# 351
Може ли някой да ми каже кога е следващото теглене на киндер?Кога се обаждат на спечелилите,същия ден ли?Досега имам сигурно над 20 участия и няма и няма.....Вече съм си обещала ,че това е последното теглене в което участвам,че детето така и не ги яде,а толкова много я иска тази раничка. Явно ще търся да я купя.

# 352
P&G ме изтеглиха преди 2 седмици и до този момент ни вест ни стон от тях. Изпратих си данните още същия ден по имейл. Обичайно бавят ли се с изпращане на наградите?

И аз чакам от 23.09 от лидл и always, даже питах кога да очаквам и нищо.

# 353
  • Пловдив
Аз чащам от Лили и always от 17.09. Звънях им. Казаха, че тази седмица ще изпратят наградите. Дано го сторят наистина 😊

# 354
Раницата Kinder я има в olx за 50 лв. За да не е спам - игра във ФБ от Земята на траките:

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 21:31 от Alssa

# 355
Имам съобщение от Спиди за пратка утре от ИНТЕРФУДС БЪЛГАРИЯ ЕАД, това трябва да е наградата от Милка, играта с регистрация. Пише "бисквити", та ще видим какво точно е, мислех, че ще е шоколад.

# 356
  • Варна
Имам съобщение от Спиди за пратка утре от ИНТЕРФУДС БЪЛГАРИЯ ЕАД, това трябва да е наградата от Милка, играта с регистрация. Пише "бисквити", та ще видим какво точно е, мислех, че ще е шоколад.

Това за играта с 2500 победители ли трябва да е?

# 357
Пише ли грамаж? Знам че Еконт имаше😅

# 358
Пише ли грамаж? Знам че Еконт имаше😅

1 кг пише, но си мисля, че дори да е по-малко, просто го пишат така Simple Smile

Да от играта с регистрация и 2500 награди е.

# 359
Спиди ли?
 Милка идва с Европът. В правилата на играта също пише, че куриерът е Европът.

Общи условия

Активация на акаунт