Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 28 833
  • 394
  •   58
Отговори
# 330
  • Велико Търново
P&G ме изтеглиха преди 2 седмици и до този момент ни вест ни стон от тях. Изпратих си данните още същия ден по имейл. Обичайно бавят ли се с изпращане на наградите?

# 331
  • МИНДЕРА
Да помечтая тук и аз за един таблет и да попитам някой получи ли раницата и бутилката от Хайникен ?

# 332
Здравейте, вчера няколко човека споменаха в темата, че са спечелили ваучер за ozone от Престиж. Разбрах, че ще ги изпратят на имейла, но някой вече получил ли своя от вчерашното теглене вече? Притеснявам дали правилно са го записали по телефона, защото няма имейл все още.

# 333
Аз се похвалвам с награда продукти Милка Simple Smile
От Кауфланд и играта ин с apple, някой да е чул за печеливши? Дали да теглили или още има надежда.

# 334
  • При децата ми
Дойде наградата на брат ми. Simple Smile

Много са бързи от "Милка"!

# 335
Здравейте, вчера няколко човека споменаха в темата, че са спечелили ваучер за ozone от Престиж. Разбрах, че ще ги изпратят на имейла, но някой вече получил ли своя от вчерашното теглене вече? Притеснявам дали правилно са го записали по телефона, защото няма имейл все още.

Аз им писах на имейла посочен в съобщението, като днес в отговор поискаха имена и телефонен номер и написаха, че в срок от 45 дни ще бъде получен ваучера и ще бъде електронен.

# 336
Поради невъзможността да се свържем с потребителите *Камея, Borislava i Veselina и Forest Flower, бяха изтеглени трима нови победители, които ще могат да тестват продукти на Ajax. Това са:

mariat
Линдичка
Happy Mijjj

# 337
  В тази игра дали има някой спечелил да знам дали да се надявам.

# 338
Днес ми се обадиха, че печеля мече от Теди 🥳 Последните месеци нямам време да се включвам в игри и темата, но се надявам скоро да мога по-често да участвам 😁 Само в Инстаграм участвам, но е пълна суша там.

# 339
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:

В тази игра дали има някой спечелил да знам дали да се надявам.

Пише, че печелившите номера на фискални бонове и телефонен номер без последните четири цифри ще бъдат публикувани до 22.10.2025

# 340
  • Варна
За играта на Либрес искат номер на документ. Кой трябва да посоча? УНП или този с петте 0, който е долу до датата.

# 341
За играта на Либрес искат номер на документ. Кой трябва да посоча? УНП или този с петте 0, който е долу до датата.
Би трябвало да е номер на касовия бон, този с петте нули. Simple Smile

# 342
Видях я и аз тази идентична игра на Outin, обаче вчера преди да публикувам линка с играта на Ариете, специално влизах във Фейсбук страницата им и в сайта, за да съм сигурна, че наистина е тяхна, а не някоя измама за събиране на данни. Исках да съм сигурна, че не е някоя фалшива страница с подобно на тяхното име. Видях я публикувана във Фейсбук страницата им и реших, че е Ок. Дано наистина е така. Blush

# 343
# 344
Мъжът ми вчера звънна на телефона от съобщението, също е с ваучер и му поискаха адрес за доставка и казаха коя бележка да си приготви. Другите, които сте спечелили ваучер от Озон как сте ги получили? Да не би операторката нещо да се е объркала.

Общи условия

Активация на акаунт