Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 42 241
  • 619
  •   23
Отговори
# 525
Тези, които не си откривате телефона при Милка, сложете интервал след първите 4 цифри. И аз така не го намерих в началото, но след интервал излезе.

# 526
При мен е суша от няколко седмици, чакам само шоколадите от Милка, ваучер от анкетите и един тиган си заявих от YouGov. Всъщност сега като се чета не е толкова зле 😊. Благодарна съм за това, нека сме здрави, а късметът се върти и ще дойде нещо по-желано и при мен 🍀.

# 527
Iliewa_ - не мисля, че якетата на кк са с различен дизайн! На рекламите всички са еднакви!

Като каза якета на кк с нетърпение чакам да видя дами, облечени с якета на кк по улиците, като знам какъв панаир, какви драми за един мини хладилник на кк - с якетата няма да е по-различно! Но се бавят с доставката, явно на пролет ще е Joy

# 528
  • Ямбол
Обадиха ми се от Ариана и Sinoptik  с хамак съм. Simple Smile

# 529

Чорапите от Фанта и Лукойл.

# 530
  • Б
За играта на Кикоман с една бележка само в една седмица ли се участва?

# 531
  • Под Слънцето
И като говорим за абсурдни награди

https://properwhiskey.bg/promo/

Ааааа, не съм съгласна! Тъкмо си поръчах боксов чувал и бърза круша от SD и не съм си харесала все още ръкавици. Дано ми се паднат точно те!  Ш'си спестя ваучер и полвина.

# 532
  • При децата ми
И аз съм с хамак от "Ариана". Simple Smile И понеже моя номер и имейл рядко ги теглят, участвах с телефон на близък и воала - хамак! Много исках куфара, но здраве да е!

Рени, страхотно преживяване! Flowers Four Leaf Clover Пренесе ни за малко в Холивуд! Желая ти много такива награди и много вълнуващи пътешествия! Страхотна награда! Само снимките ми бяха малко и някак си малки, като размер! Smile

Честито на всички за страхотните награди! Колонката и праха за една година от "Персил" са хубави и желани награди за мен! Flowers Four Leaf Clover Аз не участвах в нито една от двете игри и сега съжалявам, че не опитах късмета си в тези игри.

Свършиха ми бутоните за "Полезно"! Smiley

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 11:22 от Hrispa76

# 533
Каква е играта на Кикоман?
Определено страницата във фейсбук с игрите ми липсва, там търсех постоянно информация за игрите.
Тук все забравям на коя страница са...
На 11 ли бяха?

# 534
  • София
Благодаря Ви за прекрасните пожелания! Заредихте ме още повече! Пожелавам на всички да получат поне по една такава мечтана почивка!

Лале в дъжда, много ти благодаря за съобщението! Ужасно мило от твоя страна! За съжаление, вместо бутон "отговори", натиснах бутон "изтрий" и не успях да ти БЛАГОДАРЯ лично! Затова реших тук, защото доброто трябва да се отбелязва и споделя!

И аз съм с хамак от "Ариана". Simple Smile И понеже моя номер и имейл рядко ги теглят, участвах с телефон на близък и воала - хамак! Много исках куфара, но здраве да е!

Рени, страхотно преживяване! Flowers Four Leaf Clover Пренесе ни за малко в Холивуд! Желая ти много такива награди и много вълнуващи пътешествия! Страхотна награда! Само снимките ми бяха малко и някак си малки, като размер! Smile

Честито на всички за страхотните награди! Колонката и праха за една година от "Персил" са хубави и желани награди за мен! Flowers Four Leaf Clover

Свършиха ми бутоните за "Полезно"! Smiley
Не ми се искаше да прекалявам и затова скалъпих само няколко колажа Simple Smile

# 535
Тъкмо получих мейл от Pringles за колонката.

# 536
Рени, благодаря, че сподели с нас прекрасното преживяване! 🥰 Пожелавам на всеки такива страхотни, стойностни награди, а и късметът при теб все така да продължи! 🍀

Да попитам по принцип Киндер искат ли бележките при изпращане на награди? Не, че съм спечелила, просто забравих да си разделя продуктите за две игри на различни бележки.

# 537
  • София
Рени, страхотно нещо сте преживели, благодаря, че го сподели с нас! Това са спомени за цял живот ☺️

Мен ме няма нито в Персил, нито в Прингълс, нито в Синоптик (макар че имаше инициали като моите, ама те са инициали и на още хиляди хора 😅).
Почвам да се изнервям на Киндер, имам бележки, качени в понеделник и още не са одобрени. Ако не ги одобрят, отпада цялото участие за големите награди 😤

Наистина е подигравка как дори в съседните държави раздават огромни награди, а тук я караме на рекламни материали 😵

# 538
  • София
Играта на Крина от понеделник.

# 539
  • у нас
Смятах да се включа в Крина, обаче като видях наградите, се отказах. Как пък да не сложа брандирана покривка за празниците. Тази книга колко пъти ще я дават?

Общи условия

Активация на акаунт