Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 10 680
  • 159
  •   51
Отговори
# 135
  • Велико Търново
На мен ми се падна пожелание и изписва, утре пак да пробвам

Благадаря! Въртяла съм колелото от 15.09.

# 136
След колко време като ви се обадиха ,че печелите раницата беше при вас?
На 19 септември са ме уведомили, че печеля.

# 137
Току що получих раничката от Киндер, много е сладурска и е идеален размер за градина/ясла.

еее така и не мога да я спечеля тази раница ,наистина за градината ще е супер

# 138
  • При децата ми
Току що получих раничката от Киндер, много е сладурска и е идеален размер за градина/ясла.

Току-що я подарих на колежка, за племенницата и. Моите деца пораснаха вече. В "Киндер" играя и много се надявам за големите награди! Брат ми и майка ми също са с по няколко бележки. Ако, някой от тях спечели раница, ще Ви я подаря с удоволствие!

# 139

Току-що я подарих на колежка, за племенницата и. Моите деца пораснаха вече. В "Киндер" играя и много се надявам за големите награди! Брат ми и майка ми също са с по няколко бележки. Ако, някой от тях спечели раница, ще Ви я подаря с удоволствие!
оле дано спечелят тогава Grinning беба ще я хареса много

# 140
  • Пловдив

Наградата от Ариел и Ленор е вече вкъщи

# 141

Наградата от Ариел и Ленор е вече вкъщи
Чантата е страхотна!

# 142

След като ме изнервиха на макс,бяха изпратили пратката в Петрич,а не Самоков, след 5 месеца чакане,мога да кажа,че съм доволна от наградата. 😁

# 143
В Персил и Кауфланд все още няма печеливши.Дали се свързват първо по телефон?И в Загорка не виждам нищо.

# 144
  • Ямбол
В Персил и Кауфланд все още няма печеливши.Дали се свързват първо по телефон?И в Загорка не виждам нищо.
Оф и аз само гледам в сайта на  персил  и се надявам да съм спечелила ама няма ни писмо ни обаждане Sad мрън мрън.

# 145
Има още време и за двете.

За Персил- 12. Наградите по т. 10 ще бъдат изтеглени на случаен принцип, в периода 29.09-09.10.2025 г. За всяка награда ще бъде изтеглен един печеливш и една резерва измежду всички участници.

За Загорка - 11.4.2. Печелившите участници се определят на случаен принцип , който ще се извърши автоматизирано от софтуер , като тегленето ще бъде записано. Печелившите ще бъдат обявени на сайта https://www.zagorka.bg, чрез публикуване на техните инициали (първата буква от първо име и първа буква от фамилно име), заедно с телефонен номер със заличени последни три цифри не по-късно от 5 работни дни от датата на теглене - 7 октомври 2025г.

# 146
  • Варна

Днес ще пиша пак за списанието, което спечелих от играта на  Welcome travel. Още не съм получила първото, а е за една година абонамантът.

# 147
Не съм сигурна дали е споделяна, една игра за такива като мен, които подаряват календари на бабите за Коледа. 😃😃

https://art-gift.net/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D0%B8 … ZKERWjJVwNHNdLNMg

# 148
  • София
Здравейте,
От кой номер звънят за Пепси-то, взех, че си купих да направя опит, ама качих грешна снимка. Искам да им звънна, а в сайта не намирам техен контакт.

# 149
  • Елхово
0884440095 Пепси

Общи условия

Активация на акаунт