Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 20 852
  • 280
  •   40
Отговори
# 210
# 211
Днес чакане Персил, Пепси....☺️
Стискам си палци

# 212
Днес чакане Персил, Пепси....☺️
Стискам си палци
И Алвина, Престиж и Милка/ваучер/.
Стихче, допълвай ако сме изпуснали някое теглене. Simple Smile

# 213
  • Варна
Брускети Марети от днес https://www.maretti.bg/

# 214
Днес свършва Ная, последно теглене , както и от тази игра чакаме теглене - https://www.twix.com/win-two/bg-bg/winners .

# 215
  • у нас
Дано всичко е наред със Станимир!

Явно отново е хит наградата да е куфар. Ето и Марети ще дават такава награда. Да си пожелаем и много желани дестинации, където да разхождаме наградите.

# 216
От Теди съм изтеглена на 29.09 в 20:00ч. за фотоапарата,но до този момент никой не се е свързал с мен. В условията пише до 7 календарни дни,надявам се днес вече ще се обадят,какво да правя да звъня аз ли?

# 217
Марети за секунди ме изкушуха с този жълт куфар, а и децата ги обичат. Ще се включа няколко пъти.
plamsi1, върти ми се, че звънят по-бързо. Потърси ги според мен, няма какво да губиш.

# 218
Нови награди в КК, малко, но дали от сърце 😉

# 219
Ехх, хвърлих сега око на този жълт куфар!
Жалко, че няма награда кухненски шкаф, защото вече няма къде да си държа всички продукти, с които съм напълнила нашия(препълен с кроасани на милка, които не са почит много,миринда, спагети и тн).

А това със стотинките ми е болна тема на мен.
Бях си харесала комплекта куфари от играта на Захарни заводи и ментина. И....играя си аз за тегленията всяка седмица с надежда. Равносметаката ми  е над 100 лв. похарчени за ментина. Обаче в бързината последния път в едната от трите касови бележки не съм догледала и съответно не ми достигат няколко стотинки. На последното теглене отварям, виждам се, че съм изтеглена, обаче в последствие изтеглиха нов човек. Сърцето ми се сви направо. Много ме хвана яд на себе си. Не бях правила такава глупост и просто от една прибързаност. Изстардах ги тези куфари.  Но пък адмирации към организатора- следят си стриктно бележките.

# 220
Охххх и аз имах проблеми с една бележка за P&G ,  три пъти качвам бележка ...и все не я одобряват ...докато се усетя че двата ми шампоана бяха 15.98 ...при Мин .15.99....
Ще се включа при марети ,харесвам ги ...а ако ми подарят и куфар .......

# 221
Някой знае ли кога и къде Кауфланд ще публикуват печелившите за кошници Брей. Аз нямам голяма надежда защото в седмицата с кампанията даже нямаше лук и моркови. Представям си колко хора са участвали.

# 222
Не знам защо все се коментира за точките.
 Кампанията беше да се коментира в памперс темата и тези за бебета.
Нашата тема няма нищо общо с кампанията, която приключи. Тоест и да се пише в тази тема, няма да натрупаме никакви точки.

# 223
  • Велико Търново
Имам въпрос относно регистриране на бележка в две активности на P&G. Ako регистрирам бележката напр. в играта с Кауфланд и за възстановяване на сума, дали ще я одобрят и на двете места или е по-добре да си избера едната кампания?
Да, ще я одобрят за всички кампании, за които отговаря.

# 224
Като видях куфарите  на Марети,  веднага реших, че ще участвам. Отварям правилата и виждам, че е ЕДИНСТВЕНО за кауфланд, а не за всички обекти. Някой да не се обърка. Кауфланд  ми е далече и не пазаря от там, та може би ще пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт