Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 41 205
  • 606
  •   35
Отговори
# 510
Къде си проверявате номера. И аз чакам там шоколад

# 511
Рени, благодаря за разказа и че ни направи част от тази емоция, заслужена награда - знае при кого да отиде. Да спечелиш още преживявания във времето.

Какви тегления чакаме?

Къде си проверявате номера. И аз чакам там шоколад
https://www.game.milka.bg/giveaway

тука нали има печеливши отдолу и има номера

# 512
  • Nesebar
Проверявам си сега имейла и какво да видя печеля 100 лв за озон от вафлите ,а вчера спечелих телефона.Направо подскачам от радост

Аз също уж спечелих и телефон, и ваучер, но получих втори имейл, че са допуснали грешка с ваучера, както и предположих. Беше странно да го изпратят директно без sms или да се обадят и то в ден, в който нямаше теглене. 😁
И аз получих втори имейл в който се извиняват ,че е станала грешка и не печеля ваучера и че ще получа телефона до края на седмицата.

# 513
Да, уж ми има телефона в този списък, чакам

# 514
  • Washington,USA
Аз мисля за им пиша... Вярно, че само един шоколад ама.

# 515
Напълно подкрепям идеята за по свястна награда. Аман от тему подаръци. Гледах крина освен книгата има и покривка. Толкова ли е сложно да направят кошница с техни продукти. За да не е спам, ново от Кауфланд.

# 516
  наградата от пастите vs обявената награда в сайта

# 517
Обадиха ми се от Синоптик, с барбекю инструменти съм, а дори не я помня тази игра Hug

# 518

пародия

# 519
Stih4eto, на мен много ми харесват тетрадките, които са ви пратили. Вярно, има голямо разминаване с показаното, но поне кориците им са хубави. Надявам се да имаш ученици, които да ги напълнят с шестици.

# 520
Скрит текст:
Аз реших да ги игнорирам, но сега като го споделяте ще си кажа и аз - разминава се, преживявам го, обаче като са тетрадки с картинка и ще ги пращат можеха да питат кой ще ги ползва - момче или момиче, защото нашите са с котки с панделка егаааати Simple Smile Иначе фирмата на тетрадките не е евтина, но не е тефтер, нито несесера е кожен.

# 521
Днес си взех препаратите от Ajax и бгмама. Още докато отворих пакета и ме лъхна приятен аромат. Има и торбичка за пазаруване, много ги харесвам и ползвам.
За шоколадите от гивъуейя на Милка мисля,че има още достатъчно много време. Това,че някой вече гине получил, не означава, че всички трябва да сме ги получили. Срокът май беше 45 работни дни, което е 2 месеца.
Чакам още няколко награди включително и робота от София мел, който нямам търпение да  получа.

# 522
Харесват ми тетрадките, но е трябвало да се допитат до участниците, които са спечелили, щом явно са разпратили различни видове. Те затова пишат повечето с илюстративна цел да се оправдаят като се разминават.

Якетата на колата на всички ли са еднакви, че и там пишеше май за различни дизайни?

И аз съм за кошници с продукти - леле играта на Линдт още я помня и беше такъв кеф като спечелих кошницата. Те няма ли да се размърдат.

zlplst - мене ми е странно, че пише честито, а ми го няма номера. За робота - честито.

А1 ги чакам и тях, аман кога спечелих - забравих вече за некви тениски и тефтери сумати време не могат да се организират.

# 523
  • Бургас
И аз съм с хамак от Синоптик и Ариана.
Рени страхотен разказ и страхотно преживяване.

# 524
Предучилищна  ще бъде детето ми , зарадва се предният път на училищния комплект от Захарни заводи и сега ще се зарадва, просто разминаването е странно. И за да не е спам, чакаме теглене от вафлите Боровец по магазините и вафлите на Престиж.

Общи условия

Активация на акаунт