Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 42 485
  • 621
  •   7
Отговори
# 540
  • Варна
За Крина само мултикукърът е хубава награда.

# 541
  • у нас
За Крина само мултикукърът е хубава награда.
Така е, но са много малко бройки.

# 542
  • При децата ми
Скрит текст:
Благодаря Ви за прекрасните пожелания! Заредихте ме още повече! Пожелавам на всички да получат поне по една такава мечтана почивка!

Лале в дъжда, много ти благодаря за съобщението! Ужасно мило от твоя страна! За съжаление, вместо бутон "отговори", натиснах бутон "изтрий" и не успях да ти БЛАГОДАРЯ лично! Затова реших тук, защото доброто трябва да се отбелязва и споделя!

И аз съм с хамак от "Ариана". Simple Smile И понеже моя номер и имейл рядко ги теглят, участвах с телефон на близък и воала - хамак! Много исках куфара, но здраве да е!

Рени, страхотно преживяване! Flowers Four Leaf Clover Пренесе ни за малко в Холивуд! Желая ти много такива награди и много вълнуващи пътешествия! Страхотна награда! Само снимките ми бяха малко и някак си малки, като размер! Smile

Честито на всички за страхотните награди! Колонката и праха за една година от "Персил" са хубави и желани награди за мен! Flowers Four Leaf Clover

Свършиха ми бутоните за "Полезно"! Smiley
Не ми се искаше да прекалявам и затова скалъпих само няколко колажа Simple Smile

Ааа, не, никакво прекаляване не е това!:smile: Напротив! Малко са снимките! Smiley

В "Крина" традиционно мисля да не се включвам.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 14:36 от Hrispa76

# 543
В Крина ще се включа, защото им купувам продуктите. Ако някой друг пусне кампания с покупка на ориз и наградите са по-приемливи - с удоволствие ще сменя марката.
Не съм въодушевена от наградите им, ако мога да избирам, то ще избера книгата - нямам я и не съм я разлиствала. Чисто любопитство! Покривката на снимката ми напомня на покривалото за шезлонг, което бяха пуснали от Зебра. Да бяха подбрали някоя ленена, обработена против петна, да ти е кеф да си я ползваш. А мултикукъра е поостарял, поне според мен модел и няма функция под налягане. Чиста оризоварка. Да бяха избари поне някой от серията CY505 - имам един купен е още, като ги пуснаха - пръв помощник ми е. Последната година спечелихме бялото му братче Cook4Me, което още стои в кашона. Просто наистина съм доволна от от първата версия. Капризи! ще каже някой Smile Ми да Nerd

# 544
  • Под Слънцето
Ех, и аз получих 3 тетрадки с котенца и 2 нещастни шарени химикала плюс измислено несесерче от играта на сенсодин. Като РА Елементи можеха да не се стискат и да изпратят на печелившите показаните хубави тефтери с кожена подвързия. Ще им звънна по-късно да се оплача.
От шоколадите на Милка няма следа, а уж вчера като звънях в склада в града, казаха, че са пристигнали. А ние тръгнахме по лекари в града и не сме си на село и ще се разминем с куриера отново вероятно.

# 545

Ajax от форума!
Пратката наистина мирише божествено. 🫠🍀💜

# 546
  • Варна
Йееее още една награда! Прощавам на Юск, че с колелото не се разбираме, но пък съм много доволна от спалния комплект. Даже си представях днес, че ще ме изтеглят!

# 547
Днес получих пюрета от Гербер, пристигат със Спиди до офис. Три броя -морков, сливи и броколи.

# 548
# 549

Вижте си папка Спам , само не разбрах , ще изпратят на всеки да тества течния сапун или ще играем за томбола.

# 550
Тъкмо и моите шоколади от Милка пристигнаха. Гр. Вършец

# 551
Аз чакам все още моите -Варна

# 552
  • Варна
Аз чакам все още моите -Варна

Във Варна и аз чакам. Братовчедка ми в Ловеч каза, че днес си е получила нейните. Съпругът й и моите родители чакат още обаждане.

# 553
Здравейте,от къде участвате за шоколадите на Милка?? Ако може да споделите.

# 554
Свърши играта за шоколадите.

Общи условия

Активация на акаунт