Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 53 671
  • 798
  •   28
Отговори
# 765
И аз да се разпиша с награда от Инстаграм днес. Нощувка със закуска за двама в СПА вила във Vila Sintica, Сандански. Heart Eyes Комплексът изглежда страхотно. Това ми е 4-та награда за месеца. Пожелах си 5. Blush

# 766
# 767
  • София
От Загорка ретро има ли някой спечелил,който да е уведомен по някакъв начин?Повече от седмица мина,никой нищо.
ММ е с колонка, но никой не се е свързал с него.

# 768
И аз да се разпиша с награда от Инстаграм днес. Нощувка със закуска за двама в СПА вила във Vila Sintica, Сандански. Heart Eyes Комплексът изглежда страхотно. Това ми е 4-та награда за месеца. Пожелах си 5. Blush
Там е много хубаво! И аз преди години печелих същата награда! Би трябвало да ти хареса! И сериала Вина е сниман там!

# 769
  • София
Куриер на Интерлогистика донесе двете кутии от Ная
много притеснен -три пъти звъня да го упътвам.
спечелени на 14 септември и  06 октомври
Скрит текст:
от Септемврийските награди чакам
04/09-Хайникен раница и бутилка за вода
21/09-от Бг мама Фрош продукти-някой дали ги е получил?
и шоколадите Милка
от Пепси някой дали си е получил наградите?
Имам и потвърдителен мейл за Персил за 1 година спечелен на 09 октомври
Скрит текст:
Re: Честито! Вие сте победител в играта "Участвай и може да спечелиш с Persil в Kaufland"
Здравейте, получихме Вашите данни.
Вашата награда ще бъде изпратена в рамките на
30 календарни дни с куриерска фирма Еконт.
С уважение, Хенкел България

# 770
  • Под Слънцето
Имам мейлче за часовник от Маги. Оправих 1 подарък за НГ .

# 771
Имам мейлче за часовник от Маги. Оправих 1 подарък за НГ .
Честито! И аз така мисля да направя Gift Heart
И аз и ММ сме с часовници от Маги. Дойдоха, като по поръчка за двете ни момчета. Ще са супер изненадани Gift Heart
За статистиката - всеки е взел участие с по 2 бележки.

# 772
Преди малко ми звъннаха, че печеля мече от Теди. Отдавна не съм печелила нещо и се зарадвах. Надявам се този месец да ми е късметлийски.

# 773
Този номер познат ли ви е +359875314908? Не го намирам в интернет и не знам дали е за томбола. Обаждане не може да се върне.
Нямам търпение вече Нескафе да теглят, бяхме купили 2в1 случайно в първия ден от играта 🤞

# 774
И аз с раница от Киндер, писаха ми от А1 да си дам адреса, че не съм го посочила като съм спечелила  - отговарям на мейла - няма никой връща ми го, че не може да се изпрати.
Вие писали ли сте им някъде за играта и ако да къде?

Чакам да ми дадат един ваучер за лаптоп - имам бележки за над 150 лева, купувах за поводи, пък и наближава Хелуин децата да се радват.

И аз с часовник, пожелах си над 20 награди, до момента са 18.

# 775
Уау,много печеливши има днес!Браво😊И аз се нареждам с часовник от Маги(това ми е първа награда от Нестле,а участвам почти всеки път).Иииии с ваучер от Пантен иh&s.Повече от доволна съм 😊Честито група.

# 776
Честито на спечелилите от последните няколко страници! Simple Smile Надявах се на Маги за часовник, но явно някъде другаде ми е късметът. Продължавам да се надявам на симпатичния тостер от Капи.
И да попитам на някого познат ли му е този номер, не ми дава да върна обаждането:

# 777

Детето е влюбено. Чакаше го в колата след градина. Лепнал е доволна усмивка. ❤️🥹🫠

# 778
Ехх, исках го и аз този часовник на Нестле! Rolling Eyes Всеки път като имат игра презареждам, този път със спагети, но мал шанс...
Някой спечелил като го получи, да пусне една снимчица- ей така за идеята. Satisfied

# 779
Скрит текст:
Куриер на Интерлогистика донесе двете кутии от Ная
много притеснен -три пъти звъня да го упътвам.
спечелени на 14 септември и  06 октомври
Скрит текст:
от Септемврийските награди чакам
04/09-Хайникен раница и бутилка за вода
21/09-от Бг мама Фрош продукти-някой дали ги е получил?
и шоколадите Милка
от Пепси някой дали си е получил наградите?
Скрит текст:
Имам и потвърдителен мейл за Персил за 1 година спечелен на 09 октомври
Скрит текст:
Re: Честито! Вие сте победител в играта "Участвай и може да спечелиш с Persil в Kaufland"
Здравейте, получихме Вашите данни.
Вашата награда ще бъде изпратена в рамките на
30 календарни дни с куриерска фирма Еконт.
С уважение, Хенкел България

Аз също съм в списъка с чакащи за Frosch. Тази сутрин проверявах в темата, където бяха обявени печелившите. Пише, че наградите ще бъдат изпратени от екипа на Frosch до 15.10.2025 г.
 Дано към края на седмицата да има раздвижване.

Общи условия

Активация на акаунт