Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 54 612
  • 819
  •   4
Отговори
# 795
Здравейте, коя е актуалната фб страница за размяна на награди, че се сетих да се отърва от едни слушалки? 😁

# 796
От А1 какво Ви казаха за наградата? Отивам днес в магазина.  Казват ми няма такава игра. Нямаме награди в магазина . Какво да направя?

# 797
От А1 какво Ви казаха за наградата? Отивам днес в магазина.  Казват ми няма такава игра. Нямаме награди в магазина . Какво да направя?

Трябва да получите имейл, че наградата е в магазина.
 Показва се имейла, сверяват се имената в списък, който имат в магазина.
 Ако нямате имейл, няма как да получите наградата.

# 798
Аз отидох в А1 днес да питам, служителя каза , че и той чака награда, бил фен и ще получим имейл Joy

# 799
Има ли някой получил мейл вече?

# 800
Играта на А1 е много объркана. Първо имаше бъг и раздадоха наградите за 1-2 часа, после разпочнаха да раздробяват наградите на по-малки, за да им стигнат. Сега кой получил, кой не получил мейл за наградата (вкъщи сме двама - единия получи мейл, другия не), обаче този мейл НЕ е за да я вземеш, а искат да им отговориш кой магазин си избрал за получаване като си играл. И на всичкото отгоре искат отговор най-късно до 16.10 иначе няма да си получиш наградата, а най-големият проблем е, че НЕ можеш да им върнеш мейл понеже дава грешка и изписва че такъв мейл не съществува.

# 801
Покажете го, моля, тоз мейл, как изглежда, да не го изпуснем.

# 802
Когато изтеглихме печелившата карта за пластмасова бутилка, след това избрахме и магазин от който искаме да го вземем. Защо втори път ни питат не знам.
Мейлът идва от A1@a1.bg

Прикачвам снимка на мейла:
Скрит текст:

# 803
Служителя леко няма право да участва 🤣

Аз отидох в А1 днес да питам, служителя каза , че и той чака награда, бил фен и ще получим имейл Joy

# 804
Аз имам въпрос относно точките на Киндер - дали има някой, на който са му грешно сметнати. Имам 6 регистрирани бележки с обща сума на продуктите с тях 17.93, но са ми отчетени само 13 точки след одобрението на последната бележка днес. Писах им на: info.bulgaria@ferrero.com, но се чудя дали утре да купувам още нещо. Интересува ме дали въобще отговарят и колко бързо?
Да си ползвала някакви отстъпки при пазаруванто? Миналата седмица купувах бонбони Фереро от Кауфланд и ползвах купон за 5лв. отстъпка при над 100лв. При валидиране на бележката бяха сметнали отстъпката и я бяха извадили от сумата на бонбоните.
megi_zdr, аз съм си извадила тези отстъпки, когато съм смятала сумата на продуктите на Киндер от бележките. Имам 2 бележки за продукти на стойност 1,85лв., но дори и това да се брои за 1 точка, пак ми се събират, ако не 17, то 15 лв. поне...

# 805
Здравейте, коя е актуалната фб страница за размяна на награди, че се сетих да се отърва от едни слушалки? 😁

В тази може да се включите, в другата няма кой да одобрява нови членове
https://www.facebook.com/groups/1107432370852397

# 806
# 807
Когато изтеглихме печелившата карта за пластмасова бутилка, след това избрахме и магазин от който искаме да го вземем. Защо втори път ни питат не знам.
Мейлът идва от A1@a1.bg

Скрит текст:
Според мен отидете на място в магазина и покажете имейла. Няма логика да ви карат да цъкате да "видите локацията на магазина" при положение,че сте си я избрали от менюто и все едно трети път да потвърждавате.

# 808
Днес обиколих магазините ...включих се в няколко игри ... ,купих си и кафява захар Пасифлора ,но на Кб пише само захар ..регистрирах я ,пък ще видим ,снимах КБ с кутийката да имам доказателство.
Струва ми се ,че има доста интересни игри ..

# 809
Скрит текст:
Мейлът идва от A1@a1.bg

Скрит текст:
Според мен отидете на място в магазина и покажете имейла. Няма логика да ви карат да цъкате да "видите локацията на магазина" при положение,че сте си я избрали от менюто и все едно трети път да потвърждавате.

Линкът води към сайта им с всички техни локации на магазини из страната, а не към избраната локация в играта.
Другото е, че как да потвърдя, че ще си взема наградата с такъв кратък срок, а и мейла им не приема поща?

Общи условия

Активация на акаунт