Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 57 550
  • 854
  •   32
Отговори
# 810
Ако не се лъжа на А1 даваше само града от който да си вземем наградата точен магазин не ми е давало да избирам (друг е въпроса че в Каварна е само 1 де) може и затова така да е било, но съм сигурна, че не ми е давало точна локация на магазин да избера. В правилата имаше имейл на който при въпроси можем да се обръщаме, но не намирам правилата защото играта е приключила.

# 811
И тези, които сме спечелили от бъга, а нямаме имейли - какво ще правим? 😅

# 812
  • Варна
И тези, които сме спечелили от бъга, а нямаме имейли - какво ще правим? 😅

Адекватен въпрос! 🤣🤣🤣

Иначе имаше да се избере и конкретен магазин.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 23:19 от scalestone

# 813
  • София
ММ получи обаждане от Загорка ретро за наградата тази вечер в 20:30 Laughing
Тия хора не почиват.

# 814
Много се надявах и аз на един фотоапарат от Маги за коледен подарък на малкия, но не би 🙂.
Ще очаквам други такива игри.
Когато се регистрирах в А1 на мен ми даде д си избера магазин от който да си взема наградата, но от тогава насам нищо.

# 815
Аз също избирах конкретен магазин, но и аз нямам нищо друго. Куцо организирана игра според мен.

# 816
# 817
Аз също избирах конкретен магазин, но и аз нямам нищо друго. Куцо организирана игра според мен.
И аз нямам нищо откакто избрах магазин.  Въобще , дори след като спечелих не са изпращали имейл.

# 818
  • у нас
И аз нямам нищо откакто избрах магазин.  Въобще , дори след като спечелих не са изпращали имейл.
Да се чака ли още или директно да им се пише?

# 819
Аз като ходих да  питам в А1 на 09.10, казаха че тепърва ще обработват и разпращат наградите по заявените магазини. Српкът за получаване на наградата е до 09.11, имаше го в правилата и аз имам скрийншот. 😃 За застраховка. Утре ще мога да го прикача.

# 820
Според мен след като някой хора са получили мейл със срок да се изпрати магазин до 16.10, преди това няма да се изпратят наградите.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 12:28 от JustLinn

# 821
Киндер са обявили кампанията за приключена, а според правилата е до 23:59ч. днес. Сякаш напоследък често се случва да не се спазва крайния срок.

# 822
И аз влязох за същото - писах им, ама като знам как четат Simple Smile
Снощи не можех да вляза в профила си. Все ми даваше грешка 404

# 823
Правилата на А1  -  Информация във връзка с Кампанията може да бъде получена на csr@a1.bg

# 824
Една приятелка ми каза че е получила имейл от А1 и там пишело да се пише на: customerservice@а1.bg със заглавие Награда Уенздей с данни и телефон на магазини в който да си получи наградата. Допълвам да се види спам папката.

Общи условия

Активация на акаунт