Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 62 092
  • 924
  •   28
Отговори
# 825
Аз имам неодобрени бележки в Киндер, но май ще си останат така..Поне да бяха одобрили  бележките на хората и така да затворят страницата.

# 826
И тези, които сме спечелили от бъга, а нямаме имейли - какво ще правим? 😅

Адекватен въпрос! 🤣🤣🤣

Иначе имаше да се избере и конкретен магазин.
Ние явно ще си останем само с голямото чакане Simple Smile
Аз поне много я чаках. За сега съм само с пакет от Unilever.

Нова игра от днес с покупка за 8лв на Bonduelle. Извинявам се, ако вече е била качена:
https://promo.bonduelle.bg/

# 827
Аз имам неодобрени бележки в Киндер, но май ще си останат така..Поне да бяха одобрили  бележките на хората и така да затворят страницата.
Аз също, но се надявам, че до 20ти ще одобрят всички бележки, за да може да участват в тегленето.

# 828
  • Варна
Една приятелка ми каза че е получила имейл от А1 и там пишело да се пише на: customerservice@а1.bg със заглавие Награда Уенздей с данни и телефон на магазини в който да си получи наградата. Допълвам да се види спам папката.

Някой писал или аз да съм първа?

# 829
Аз също, но се надявам, че до 20ти ще одобрят всички бележки, за да може да участват в тегленето.
            Моята бележка  също е в изчакване .

# 830
Сега успях да кача бележка за Киндер, явно е бил временен бъг. Винаги одобряват бележките преди тегленето, има време.

# 831
Киндер са точни и сериозни и няма драма там, манифестирам ваучера за лаптоп, регнах още сумати бележки като чух че има друга с 200 лева викам ще догоня и без друго поводи да искаш това сладкото бързо изчезва.

Връщат се обратно мейлите като пиша егати странната организация на игра.

Колата дали ще пускат и друго колело като това свърши ваучери за фешън дейс искам ако четат в темата и да видим коледно какво ще предложат.

# 832
На мен преди малко ми одобриха бележка в Киндер (качена в неделя) с 17 точки, а в мейла пише следното: “С нея участвате веднъж в седмичната томбола за малка награда.”. Извинявам се, ако вече е коментирано и разяснявано, но не ми е ясно как да участвам за големите награди. Предполагам, че понеже е последно теглене, всички, които отговарят на условията с необходимия брой точки през последната седмица, участват за тегленето и на големите награди?

# 833
Бургас МР Европът носи Милка 😋💜🍫

# 834
И на мен сега ми доставиха милка, беше една много готина женичка.

# 835
  • Пловдив
Една приятелка ми каза че е получила имейл от А1 и там пишело да се пише на: customerservice@а1.bg със заглавие Награда Уенздей с данни и телефон на магазини в който да си получи наградата. Допълвам да се види спам папката.

Аз драснах сега едно бързо имейлче, да видим ще отговорят ли нещо.
От спечелилите от бъга съм Simple Smile

# 836
Да се оплача ,че само вие ще ме разберете.Гледам в офиса някой черпил с поне 5 големи кутии фереро роше..тичам при рожденика и питам пази ли бележката.И той ме гледа все едно падам от луната и вика не...
Още ми е мъчно за тази бележка Simple Smile.

# 837
  • София
Хаха, разбираме те напълно.. още ми е странно как хората не гледат дори опаковките като хапват нещо и не виждат ли, че може да участват в игра. Мислят, че не се печели.

# 838
Играта на Престиж и на Киндер е до 15 - днес. Ако днес си взема продукти и регистрирам бележки, участвам ли в теглене, като се има предвид, че е до 15? (Не пише 15 включително)

# 839
  • Пловдив

Аз драснах сега едно бързо имейлче, да видим ще отговорят ли нещо.
От спечелилите от бъга съм Simple Smile
Получих автоматичен отговор:
Скрит текст:
Запитването Ви е регистрирано успешно.
Ще отговорим на Вашия e-mail в срок от 3 работни дни.
И за моя радост, току-що получих и друг имейл Simple Smile :
Скрит текст:
Здравейте,
Поздравления! Бяхте изтеглени като резервен печеливш в томболата на LENOR. 
Вашата награда е: Ваучер за перлени бижута в Swan Pearls.

Общи условия

Активация на акаунт