Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 63 048
  • 940
  •   11
Отговори
# 855
По повод на старите опаковки днес в Била имаше кенчета с играта от Февруари. Някой с кошница Брей няма ли да се похвали?

# 856
А аз онзи ден взех Нова Бразилия от Билла. Пак ще купя явно....

# 857
  • плевен
В играта на  Ferrero Rocher само бонбони ли участват,или може и щоколади ?

# 858
  • Б
Може и шоколад.Аз съм регистрирала шоколади само във Фереро . Одобрени са ми бележките

# 859
Второ шише Финландия , спирам , че няма кой да пие. ММ получи имейл от Памперс за ваучер от играта от август... Смятайте още не са се раздали .

# 860
  • МИНДЕРА
Имам емайл за кошница продукти p&g от играта с превръзка в Лидл,някой знае ли какво включва

# 861
Момичета, завиждам ви! Не за наградите- за тях ви се радвам. А за бюджета, с който разполагате да харчите в името на награда, която даже не е сигурна. Аз също имах такъв момент някога, но когато трупах точки да играя за таблет примерно, а ми се падне вафла- ами отказах се. Сега само каквото и колкото ми трябва.
Нова Бразилия е единственото кафе, което не понасям, но мама го пие, така че- вътре съм. Но само веднъж, не повече.
Искам игра на Линдор и коледни календари. Още малко, не остана. И много се надявам на Киндер да ме изтеглят за лаптоп. Там регистрирах номера на детето, че ще си е за нея. Дано да е късметлийка!

# 862
  • моята мила родна страна
Нова Бразилия заслужават похвала за наградите! Включих се в регистрацията без покупка, дано го дочакаме това теглене на 31.11.2025 г. 😁

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 06:16 от jovigirl

# 863
  • оттам, откъдето започва България

Поне си взех спалния комплект от Юск. Чаршаф, плик и две калъфки. Хубав е, но доста мирише. Дори и картонът мирише. Ще го изпера, ако трябва и втори път.

Честито!!! Това от коя игра е?
Такъв спален комплект на промоция купих за мен и за снахите ми. Ще ти хареса. С първото пране се маха първоначалната миризма. Пера на 60 градуса.
Скрит текст:

# 864
Здравейте! Когато спечелите награда, получавате ли после гаранция към нея?

# 865
Здравейте! Когато спечелите награда, получавате ли после гаранция към нея?
Не , гаранцията е обща аз имах проблем с едни слушалки от Кока Кола и ми ги замениха .

# 866
Аз още си я чакам, но това пише в условията.

Имам емайл за кошница продукти p&g от играта с превръзка в Лидл,някой знае ли какво включва

# 867
  • Телиш/Плевен
Всички продукти участват, пише го в правилата:

Цитат
Раздел 4. Участващи продукти

Участващите продукти са всички продукти с марка Ferrero Rocher, Ferrero Prestige и Ferrero Collection („Промоционален(ни) продукт(и)“) в самостоятелна търговска опаковка, независимо от грамажа им, закупени в рамките на Промоционалния период.

# 868
  • плевен
Всички продукти участват, пише го в правилата:

Цитат
Раздел 4. Участващи продукти

Участващите продукти са всички продукти с марка Ferrero Rocher, Ferrero Prestige и Ferrero Collection („Промоционален(ни) продукт(и)“) в самостоятелна търговска опаковка, независимо от грамажа им, закупени в рамките на Промоционалния период.
Благодаря!

# 869
  • Варна

Поне си взех спалния комплект от Юск. Чаршаф, плик и две калъфки. Хубав е, но доста мирише. Дори и картонът мирише. Ще го изпера, ако трябва и втори път.

Честито!!! Това от коя игра е?
Такъв спален комплект на промоция купих за мен и за снахите ми. Ще ти хареса. С първото пране се маха първоначалната миризма. Пера на 60 градуса.
Скрит текст:

В профила им в инстаграм. От там е спечелена наградата. Има в момента активен 3 етап от играта, който иска, може да се включи. Иначе и ние го харесахме комплекта, ще го изперем и ще си го ползваме.

Ще участвам и във Фереро. Ще купя за почерпка, та и за участие.

Надявам се утре вече да си получа ваучера от Еконт. Тази вечер пак получих мейл, че имам пратка.

Общи условия

Активация на акаунт