Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 62 792
  • 939
  •   22
Отговори
# 885
В последните дни от играта на Теди успях да спечеля мече.Вече е при мен.Получох си двата шоколада от Милка вчера,а днес имам известие за доставка,а чакам само пасатора от София мел.Все още не съм толкова активна в игрите,а и ММ ми подрязва крилата за скъпи покупки.Малкият стана на годинка в събота и изявих желание да купя Фереро,ама ММ ги извади от количката и смени със Сушард.Били по-евтини и повече бройки🙂.Чакам Киндер и Ети(бургер).В Киндер съм с два профила и бележки за доста пари,но нямам раница досега.Чак купих шоколадчета за рд и направих подаръчета за децата

# 886
# 887
Пасаторът дойде.Бях разочарована,понеже имам 2,но този е уникален🤩

# 888
Здравейте!
Вчера писах,че точките ми във Фереро не са коректни и са с 10 по-малко,въпреки одобрената бележка.
Днес същото с киндер,одобряват ми бележка,появява се раницата да отговоря на въпроса,давам верен отговор и вместо 2 участията ми за седмицата са 0.
Ще взема да си проверя и общите точки защото ми се струва,че и те не са коректни.
Писах им отново и за Киндер.
Съветвам ви и вие да си следите нещата и точките!
Във Фереро е лесно,че са големи сумите,в Киндер като са по-дребни и се губят.

# 889
Nusheto, провери си в профила за кога са тези 0 точки, да не са за следващ период, т.е. виж разбивката на участия и седмиците. Сега участваме за периода до 15.10.

# 890
Nusheto, провери си в профила за кога са тези 0 точки, да не са за следващ период, т.е. виж разбивката на участия и седмиците. Сега участваме за периода до 15.10.

# 891
  • Враца
По повод на старите опаковки днес в Била имаше кенчета с играта от Февруари. Някой с кошница Брей няма ли да се похвали?
Аз съм от мълчаливите следващи темата и за моя изненада ме изтеглиха и спечелих кошницата на Брей.

# 892

И при мен изписваше така сутринта, но вече го коригираха. Проверете пак профила си.
wa_wa, кога Ви информираха? Питам, за да знам дали има смисъл да се надявам или е минало вече доста време.

# 893
И Киндер и Фереро ми оправиха точките.
Наистина много бърза реакция от тяхна страна.

# 894
  • у нас
Получих Милка шоколадите. Куриерът се чудише защо има толкова много да раздава от вчера.

# 895
  • София
Мама пие кафе Нова бразилия, така че ще се включа и аз. Чудена игра със страхотни награди! Поздравления!

Исках да попитам някой дали дали няма да се похвали от тази кампания: https://dskbank.bg/card-visa

# 896
  • Враца
megi_zdr, преди две седмици някъде, на десетия работен ден кошницата беше при мен.

# 897
А някой с награда от apple наградите на Кауфланд ? Никога май не се похвали там

# 898
  • Пловдив
Обещах снимка на чантата от играта на Always и Лили - днес, най-сетне, пристигна. Много е сладка, но е супер мъничка - телефонът ми се побира само, ако е отворена 😎

Чакам си шоколадите /за Пловдив/ и тениската на А1 😊

# 899
  • Пловдив
Много бързи, тези от Ленор. Вчера получих имейл, че съм изтеглена за резерва.
Днес ваучерът е при мен.
Много съм доволна, защото живот и здраве, догодина ни предстои сватба на голямата ни дъщеря
и ваучера дойде много на мястото си Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт