Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 120 476
  • 1 643
  •   2
Отговори
# 1 440
  • София
Не съм виждала българска. Понеже съм близо до границата, доста време ни зареждаха румънска. Даже съм регистрирала в сайта им за игри 😁
Скрит текст:

Съставът е съвсем нормален. Класическа Кока-Кола. Само обемът е малко по-голям. Вместо 1 л. е 1,250 л. Дори QR кода сканирах, но ме праща към сайта на Кока-Кола и ме подканят да инсталирам приложението.

По-горе сложих снимка.

# 1 441
  • Под Слънцето
Объркали са партидата , според мен, на КК. И аз имам румънска от оня ден в колата. С жълта капачка е. Просто са залепили грешен етикет Wink

# 1 442
# 1 443
  • Елхово
Утре Спиди носи ваучерите на Пепси и Кауфланд!

# 1 444
  • Ямбол
Добро утро от мен ☺ и една игра/анкета за комлект гуми  https://promo.diana-ltd.com/michelin-%D0%B7%D0%B8%D0%BC%D0%B0-20 … KIaIlkd87tVW8qjyQ

# 1 445
Куфарът от Алвина. Много е хубав

# 1 446
Утре ще получа нещо от Васил Стоянов 🤣 по Спиди, сега ММ се чуди кой е и какво ми праща 😁🤣😁 и аз също де 🤣🤣🤣

Трябва да е Jack Daniel's, защото и аз днес имам среща с пратка от него, а няма кой друг да е:)

# 1 447
Някой беше питал за третото теглене на Фереро, звъннаха ми на 24.10 вечерта около 19 ч, че печеля пирамида /ако това е третото, защото не ги следя/

И една награда от малките часове

# 1 448
Потвърждавам, че на брат ми са му звъннали от там  и нашата пратка е от този Стоянов.
Утре ще получа нещо от Васил Стоянов 🤣 по Спиди, сега ММ се чуди кой е и какво ми праща 😁🤣😁 и аз също де 🤣🤣🤣

Трябва да е Jack Daniel's, защото и аз днес имам среща с пратка от него, а няма кой друг да е:)

# 1 449
Да, Джак е Simple Smile
Много са бързи и е много готино шишето, 170 мл за кукерските истории ми е топ за джоба Simple Smile
Скрит текст:

# 1 450
  • Под Слънцето
Да, Джак е Simple Smile
Много са бързи и е много готино шишето, 170 мл за кукерските истории ми е топ за джоба Simple Smile
Скрит текст:

Това е фласка, не е шУше. И тежи мъничко повече от онази на Джони-то.

# 1 451
  • Варна
Аз да се оплача от мен си, но се оказва, че съм си получила списание, за което писах няколко пъти тук и 2 пъти на жената. Но чак снощи разбрах, че ще ми бъде оставено в пощенската кутия, а не по куриер. И сега ми е пратен втори брой от есенния. Вече ще си проверявам редовно пощата за следващите 3 издания.

Та засега чакам само А1 и мъжът ми в събота да си взема комплекта кърпи от Юск.

И почвам да мрънкам за нови награди.

# 1 452
# 1 453
Остават само два дни, в които можете да се запишете в темата и да участвате в томболата за дневно посещение в Pulse Kids или едномесечен абонамент.

Не пропускайте възможността да се включите – регистрацията е отворена до 29 октомври 2025 г.

# 1 454
  • Варна
Томбола с ваучери

https://chudenka.bg/tombola-cheren-petak/?fbclid=IwdGRjcANtf_Vle … ign=6891730945290

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 12:59 от scalestone

Общи условия

Активация на акаунт