Отговори
# 1 680
  • sf
Прити, да си жива и здрава! Много късмет!
Палци за всички нуждаещи се!
Още малко и се прибирам. Нямам пиене обаче 🤣

# 1 681
Прити, честит рожден ден! Здрава и щастлива бъди!

Кайс, липобаза и нанобаза са добър избор за лицето ти в момента, както и козметика на CeraVe.
С малката години наред борих дехидроза на стъпалата+ атопична кожа, та бях станала спец по емолиенти и поддържане на проблемна кожа.

# 1 682
  • Somewhere in the World
Благодаря ви, мили момичета ❤
Дано всички имаме здраве и по-светли дни🍀

# 1 683
  • София
Станах, изпих кафето, ще вРЪвя, навън е бррррр.
Добро утро и слънчев ден! Hug

# 1 684
  • Пловдив
Добро!

# 1 685
Прити, честит рожден ден! Да си здрава, обичана и повече хубави моменти занапред 💚🌸

# 1 686
Дубрутро!
    Страхотно кафе, Мистева! Благодаря!
    Имам нужда от акъл. Една от приятелките утре ще прави представяне на стихосбирката си. Бяхме до нея в целия творчески процес, дори в страховете й дали да направи публични творенията си. Какво да взема утре да подаря? Цвете е ясно, че всички носят, но ми се иска нещо по-лично/даже не знам това ли е думата/. Мислех си да й взема една хубава химикалка, какво ще кажете? Приемам идеи.

# 1 687
  • София
Марул, то най никой вече не пише с химикалки. Ако искаш да е тематично, но ненужно, вземи и мастилница с перо 🥰.
Иначе, нещо лично или просто уикенд заедно да полеете книгата.

# 1 688
Тя пише, в тетрадка, на листчета, на салфетки, в тефтер. Друга е професията й, това е отдушник.

# 1 689
  • София
Тогава някаква красива тетрадка с красива химикалка. Може корицата да е с ваши сниимки.

# 1 690
  • France
Брютро, вчера съм ви пропуснала.

Прити, честит рожден ден на патерици. Да си жива и здрава, и да си намериш по-добра работа.
Рен, как си днес?
Кайс, аз не бих пипала лицето въобще. А за корейската козметика си имам едно на ум. Тяхната кожа е съвсем различна.

Още 2 дни и уикенд. Пак ще сме по път, но се надявам, че всичко ще е мине по вода.
Имам виждане със шефката. Ще искам хоум офис и други неща, та стиснете здраво едни палци. Hands Pray

# 1 691
  • София
Стискам Фил.
И за малко пуш ъп - говорих с 88 годишната си леля, която ме заля с информация какво е гледала, чела и как е боядисала кухнята и сменила пералнята и как с котката са на диванЯ сега.
Дай боже всеки му да е в движение и с акъла си на тез години.

# 1 692
Ооооо, да! Ре, да е жива и здрава лелчето! Дядо ми до последно беше голям свежар, почина малко преди 90. Беше събрал погледите на една дама в една плевенска банка, когато ходихме да ми даде пълномощно за банкиране, защото работехме на негова фирма. Помоли ме да изчакам навън, за да си поговори с него. После не можа да спре да се възхищава колко е в час, как от две думи разбира за какво става дума и т.н.
    Ре, идеята за мастилницата ми харесва,тя ще го оцени. И ще разбере символиката . Благодаря! Ще видим какво ще намеря днес в нашите книжарници.
  Фил, стиснати и от мен палци!
  Ренкич, как си?

# 1 693
  • София
Марул, разрови се в антикварните магазини.

# 1 694
Гравиран химикал?
Трудна нощ беше,слава богу мина.Чакам до час-два ми махнат тампоните в носа и абокада, евентуално изпишат някакви лекарства,и беж дома.Боли си ме стабилно гърлото,врата,чак към ухото... Заради тампоните пък дишам само през устата,и става невероятна комбинация 🤐. Искам си вкъщи,и нищо да не ме боли 😭.Ето,и аз не мога да съм винаги позитивна 😒

Общи условия

Активация на акаунт