Отговори
# 180
  • Варна
Прогнозата за времето се мени час по час. Утре или ще вали, или няма да вали. Simple Smile А имаме концерт на открито, дори не знам дали ще се състои, много гадно така.

Сири, извинявай, но не разбирам това за "малката перачка"...

Бър, взимай мерки, миличка, дано не се нахендриш с простуда. То в лекарския жаргон в наши дни няма такова понятие, нали? Но си го знаем.

Оф бе, Добриняяя, то преносното "на сухо" си има значения, налЕ Simple Smile За кво го чакаш половинЪт - да си пийнете, или за другото Simple Smile Извинявай, ама ме досмеша.

А, а пък Мързето като рече за коледни неща: странно, но се замислих каква Коледа ме чака. Трябваше да сме в новата къща, пък то може и да сме в кутийката още и тази НГ. Строителят се измъква с обяснения, как можело и да не стане в срок. То ясно, че закъснява, и не се зане с колко. Аз тук не искам даже и да украсявам, толкова ми е додяло! Да видим.

# 181
  • Euskal Herria
Руло Стефани се пече във фурната. И картофи с масло и копър за гарнитура.
Сири, последно  правих торта Прага, преди това баски чийзкейк и чийзкейк с дулсе де лече.  А снощи забърках набързо един сладкиш със сини сливи (специална доставка от България Simple Smile  )  У дома го обичаме, ама тук няма точно този сорт сливи.
Рошльо е плътно залепен за мен. Явно вече му става студено нощем, започна пак да се качва на леглото ни и да се пъха под завивките.
Минах последната консултация с травматолог и сега чакам да се обадят от болницата, за да се видя с хирург и да насрочим операцията. Решено е вече, ще се прави.

От Дорчи изгреви, от мен един залез:

И пътьом:

Още нещо щях да пиша, но... забравих какво.

# 182
Дорче бе, мъхът се научи да ползва пералнята. От тогава, ако е удобно нас само пере. Пере тоя човек, пере ли, пере. Праха за пране все едно го хвърля на кокошките,  с такава скорост върви.

Янче, всичко да е наред!

# 183
  • Варна
А, ясно, Сири. Но въпрос на гледна точка Simple Smile Аз само мога да мечтая мъхът да ме смени в тази област. 'Ко ще и да се вихри по-нестандартно. Ще бъда "във възторг", само да се пробва!

Почна да мие чинии. Да не му е уроки, пу-пу! Чукайте на дърво, аз фърлих и малко сол през рамото (де не е обладан нещо). Два пъти! Два пъти за месеца септември! Само една чаша счупи Simple Smile За сравение, преди е хващал гъбата веднъж на две години, ако съм много болна. Да ми е жив и здрав само, но няма да откажа и други непривични домакински неща да подхване. Ще ръкопляскам, даже да се поизложи малко. Simple Smile Ма пак да кажа, плюйте да не му е уроки Simple Smile

ПП. Янче, голяма красота.
Стискам палци за операцията.

# 184
  • sf
Уф, че студ, няма стопляне е у нас. А нямам поне една кьорава духалка. Цял ден съм увита под няколко одеяла и носа ми все е студен.
Искам парно!

# 185
И аз си искам вече парното.
Добре, че каза духалка, Донси. Подсети ме, че ми се намират цели две, скрити нейде из шкафовете. Утре ще ги търся. Климатикът надмогва за хора и трапезарията, но в останалата част от апартамента е голям клинч.

Вече съм под юргана. Краката ми продават да са на кочан, въпреки, че не съм газила в ледената вода, като Бър.

Лека ви нощ, вещички! Утре съм на разкрасителни процедури сутринта, отлагам малко ОИ напред във времето.

# 186
Пу-пу, Дорчи Simple Smile
Азалия, ужас за покрива. Играхме го този филм преди две години, баш в такова есенно време. Много неприятно, съчувствам.
И у нас има щета - пропадна цимент на двора и се отвори дупка. Не е голяма, но е баш до къщата. Едно време съседите копаха там заради спукана тръба, явно не е направено както трябва, не е запълнено и сега пропадна.

Злате, купи ли си кафе? Simple Smile

# 187
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...

Оф бе, Добриняяя, то преносното "на сухо" си има значения, налЕ Simple Smile За кво го чакаш половинЪт - да си пийнете, или за другото Simple Smile Извинявай, ама ме досмеша.

...

Палавница!
То на тия години само пиенето е останало. Wink

Пътува си той насам-натам, а аз го чакам😜

# 188
  • France
Здрасти!
И на мен нещо ми е криво. А уж ядох и пих кат за двама тази вечер. Сега ми е тежко. Тук не е така студено, но валя цял ден. Следобеда спря водата на работа и ни пуснаха да си вървим. И точно излизам доволна и щастлива, и се страках с една персона. За минута ми скапа настроението. Даже не знам какво толкова си казахме, но останах с горчив вкус.
Самотно ми е. Липсва ми татко да си поговорим като едно време. Имам да организирам едни неща, мислех да наемам фирма хамали, те ми дадоха едни оферти ще кажеш София - Париж, а не Реймс - Париж. Само една семейна фирма ми предложи нормално отношение и почти нормална цена (с 900е по-ниска от най-високата). Но Недовършений каза, че за тези пари ще се справим сами. Мммм, да ми е яка гърбината.

# 189
Добро утро! Яхнала съм метлата от сутринта. И съм будна вече час. Днес ще има сериозен сбор на домсъвета - аз, мъх и свекър. Последният нещо се отпусна откъм хигиена, а аз не съм слугиня.
    Днес съм на работа, досега чистих кенф и баня, ай шму съ невиди.
   Бър, как си , душе?
    Фил, прегръдка. Радвам се за силната връзка, която си имала с татко ти, много хора нямат такава с родителите си. Имаш богатство!
   Азал, много кофти с покрива! Съчувствам!
  На нас единия климатик даде грешка, четох и не ми хареса Ич. Днес ще се пуя с дружката -застраховател, да видим какво ще се прави по въпроса и в понеделник ще търся техници.
    И на сина на аквариума изгоря едно нещо, дето бръмчи и обръща водата.Тва пък къде ще търся в събота следобед, идея нямам. Големите ще си ходят на Плевен, някой ще трябва да обгрижва кучето. Сега Мъх ще има да мрънка.......

# 190
  • USA
Добро утро😘
Кафето с изгрев от мен тази сутрин.

Най-после спря дъжда, ще става за разходки.
Чакам репортажа на Дорчето от Морската.

Марули, свекър нали се беше изцепил, че има пари и ще хвърлял храна. Ами кажи му да плаща на чистачка като има!

# 191
  • София
Янче, стискам палци да мине леко операцията.
Марул, стякай ги мъжете. Моят е много разхвърлян и скърцам от време на време.

# 192
  • Варна
Добро утро!

Скай, отлично ме отменяш Two Hearts

За днес и утре сме решили да се наспиваме Simple Smile Например днес се събудих от самосебе си малко след осем. Тъкмо почвам кафето.

# 193
  • Somewhere in the World
Добро утро.
Скай, Благодаря ❤
Леле, Азалче, много кофти …
Фил 🤗
Янче, стискам палци, всичко да мине по най-добрия начин.
Аз кукнах в 4,30… поне четох книжка.
Имам да отметна ОИ леко и съм намислила една кавърма със свинско и праз, че децата ще идват да си взимат някакви неща. И после  при мама. Днес и утре ще се постарая да прекарам повече време с нея, та спорта ще е в къщи.
Марулче, А така, ще държиш фронта! Да си знаят границите !
Панде, как сте с Пантичката?
Мид, Маслинката и Павчо какви ги вършат?
Айде със здраве…

# 194
Аз с Мъх нямам проблем. Ще се оправя аз. Колкото съм добра,така ми писва като  се прекрачат граници.
  Янче,стискам палци!
Скай, прекрасна гледка, благодаря! На фона на дъжда и мокрото и сиво, дето е при мен.

Общи условия

Активация на акаунт