Отговори
# 225
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
стискам палци, предлагам морална и  аморална подкрепа за пострадалите от мъхово поведение, и за палчето стискам. дано се оправи леко и бързо.

за ОИ не съм ни чела, ни чула. сложих в килъра да се сварят едни кокали и като си дойде половинът ще ги положа върху варено жито. и толкоз, ако иска нещо друго - кухнята е по коридора в дясно.
кафе пих. на басейна. и окончателно се убедих, че тия хора са луди. и светци, но и луди.
 за да могат родителите да се излежават край насейна организираха забавления за децата - оръдие, като тези за сняг, но "стреля" пяна. вярно, децата се забавляваха, но спасителя по едно време започна да гребе с ръка, за да види дали няма някое дете да се дави под пяната.
всички пищат, скачат, махат с ръце и гребат пяна... беше весело докато на съседната маса не дойде разплакано дете. ударили го силно, паднало в пяната, не знае къде е горе, къде - долу. само се уплашило де, слава Богу.

# 226
Прити, стискам силно!

# 227
  • sf
Добри, ма как кокали върху жито?! Звучи ми отврат, извини ме.
Видях се с приятелка, полафихме, ядох лимонов чийзкейк, грух 🐽
Марули, какво като ще чупи стойки твоя мъх?! Ще почупи, па ще му мине. Иди си почини малко.

# 228
Прити, 🍀🍀🍀

# 229
  • Наблизо
Наказахме детето,не се търпи.Сега реве в стаята си.
Исках да го водя на музейко,ама няма .
Хвърля неща по нас и ни бие и се хили.

# 230
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добри, ма как кокали върху жито?! Звучи ми отврат, извини ме.
Видях се с приятелка, полафихме, ядох лимонов чийзкейк, грух 🐽
Марули, какво като ще чупи стойки твоя мъх?! Ще почупи, па ще му мине. Иди си почини малко.

Извинена си. Simple Smile
Той с умиление си спомня нещо,което някога габровската му баба е готвила. Казвало се "молитва". С много търсене намерих някакво предаване, в което се споменава и го направих. Той си го харесва. Аз агнешко така или иначе е ям.
Само да подскажа, че в България жито е имало много преди да има ориз Wink

# 231
Я кажете, как беше номера с отворената ножица , когато търсим нещо.Обърнах къщата и не мога да намеря дипломата на сина ми. А щял по Еразъм да кандидатства и му трябва.

# 232
  • тук и там
Прити,стискам палци! Flowers Four Leaf Clover
Патешко магре ще правя .Аз по начало си го правя на тиган,цяло,но този път реших и гарнитура да правя по една рецепта в тубата .Глазирах моркови,правих и пюре от моркови,картофи бланширах и после ще изпека..Трябваше и сладко от лук и сос от портокал да правя по рецептата,ама се изморих и хартиса лука и сосът..Confused
Една салата ще направя с айсберг и това ще е..
Ножицата се отваря и оставя някъде,като наричаш да излезе загубеното.
Аз знам и думите-баш като дърта вещица,но не се сещам от къде-вероятно в мамата съм го чела:confused:
Скрит текст:
 дяволче,дяволче,поигра си с...(дипломата на ..),сега,моля,върни ми я.

# 233
Марулче, би трябвало дипломата му за средно да е в университета. По спомен след записването ги прибирараха и ни ги върнаха с печат "не е последно" преди дипломиране. Не знам тази практика дали още съществува.

Според дъщерята вече не било така. Търси. Ще излезе!

# 234
  • София
И аз знам, че така се практикува ако няма промяна.

Общи условия

Активация на акаунт