Отговори
# 300
Прити, много съжалявам за случващото се майка ти. Дано и помогнат и бързо да се възстанови. Палците са ми на фльонга.
Подкрепям АРТЕМИС и мнението ѝ за даването на успокоителни на пациентите в старчески домове и хосписи.

Почнах гардероби да оправям и съм до никъде. А исках малко да подремна. Дано привърша до час.

# 301
Положението с Прити и майчето и, ме изкара извън мене си 🤨 Не ги е срам,ве. Прити, дано сега установят какво и е на жената и се предприеме лечение, на теб сили!

Ай,добърдАн ☺️ другаркЕ! Калпазанин съм, признавам с наведена глава 😁 Ся почвам се извинявам 🤣 и оправдавам. Почвам.
Понеделник- петък аз бил на обучениЙ. Ще се мятам на голямото Бу, та искат задължително АДР и отделно връткахме малко с DAF -овете, да си припомня тва, онова. Че аз от курса не съм се качвала на прицеп.. та да припомня някои врътки. Чакам още един, два документа и дигиталната карта да излязат, та да изляза и аз 🤣 На 16- ти са ми листовките за АДр- а и накрая на месеца с обучител ме качват първоначално като куфар да се уча 😆 Амбицирал съм се до три месеца да успея да се класирам и за титуляр, та сама да успявам да си правя курсовете... И така, другаркЕ. Иначе осторожно ви чета, но чета тука разни сложнотиЙ за листовките и отделно нали си имам цикли на мързелописане..та да извинявате мене.
Изпуснатите от мен празнуващи да се чувстват поздравени от сърСе 🤗

Щерката днес се завръща от Анталията, приключва сезона. Та се надявам да се видим с нея преди да затръгна аз.

Имам изскачащи въпроси относно новата ми трудова дейноС...та и там се главоблъсканици...къв Интернет тряя имам, че сега съм с номер в група и това няя ме устройва,че е с лимит. Навигация ще ни дадат но аз искам и моята да си взема, че кО стане нещо с едната, да имам опция и искам да я ъпдейтна..Къв багаж ще се взима...абе разни такива..

О, Сиси, много красиви комбинации. Това жълто е супер.

# 302
Прити, дано я закрепят жената. Отвратителна история.

Чудна скумрия направих по първата рецепта от този сайт - https://www.forlife.bg/skumriq-furna-skara
И още по-чудна картофена салата с умиращите последни 5 картофа.
Не намерих време за седмичния пазар вчера и днес сутринта и магазина за мЯсо е затворил. Добре че се престарах миналата седмица и имам частично храна за още 2-3
дни. И на пазара също сигурно ще е полупразно, ама квот-такова.

И есенно-зимният гардероб на дребната трябва да извадя.

Сиво с бордо ми е любима комбинация.

# 303
Сиси, прекрасни онагледени комбинации. Повечето от тях са ужасно мои. Heart Eyes Само тези с жълтото не, но не за друго, а защото този цвят въобще не ми отива. Иначе е много нежен и красив.

# 304
Сис, разкошни комбинации, всичките харесвам!

# 305
  • София
Уф, аз това за кръстосаните крака го разбрах в стил "Моята голяма гръцка сватба".
- Краката отворени, очите затворени. Simple Smile

Сис, дай сега и тоалетчета, ама за друга фигура. Махни 20 санта и прибави 20 килца. Simple Smile

Poppy, аз по този начин правя пъстърва, лаврак или ципура. Понякога сменям лимона с резени обелени домати и скълцан чесън. Че у нас скумрия сурова не влиза. От мизимата при готвене мога да се отровя.

# 306
  • Пловдив
Въх, 13сче...някак не моа си те представя да въртиш тоя прицеп Simple Smile В Бг ли ще караш или...?

# 307
  • София
Сис, много мои, обаче сега да ме хванеш за ръчичка и да ми покажеш къде ги тези дрешки...

Наработих се...до утре сабахлям. ОИ ме чака, мусака, мъх искал брускети, ала-бала

# 308
Прити, изпращам много позитивни мисли към теб и мама! ❤
Сиско, страотни аутфити! Никога не съм се киприла аз така.. ако започна работа хоум офис сигурно няма и да се кипря 🤭

# 309
13, опасна си!
   Онзи ден климатика даде фира, после на аквариума на сина едно нещо, днес бойлера .Шсъ гръмна!

# 310
Аз пък много обичам жълто. Вярвам, че много ми отива. Миналата седмица обиколих 100 магазина да търся жълта жилетка. Най-накрая открих една прилична в детската Зара.
Бър, ми освен да те хвана наистина за ръчичка да те заведа 😜. Вече си ми близо поне!

# 311
Хех, Азалия, аз съм спец по аутфити хоум офис идишън Grinning Пижами, долнища, поларени горнища, плетени чорапЕ. Следвайте ме за още модни съвети Joy

13, радвам ти се много. Аз една кола-въшка не мога да изкарам от гаража.

Скумрия така не съм пекла, само пъстърва. Но ще пробвам.

# 312
  • София
Миналата седмица обиколих 100 магазина да търся жълта жилетка. Най-накрая открих една прилична в детската Зара.
Туй с пистолет до главата не можеш да ме накараш да го направя, още на втория магазин съм се предала.

# 313
  • Пловдив
Имам 1 силиконова форма за кекс...как се ползва? Омазнява ли се?

# 314
  • sf
И двата варианта съм пробвала. Не видях разлика.

Общи условия

Активация на акаунт