Отговори
# 270
# 271
  • София
Добро утро! Изнудих мъжа ми да ми донесе кафето в кревата. Студено ми е да ставам. Последният път така прах чаршафи, завивка и матрак, разсъних се тогава за секунди....ще видим сега.

# 272
Бър, сега да ги пере мъх.Ми той ти носи кафето в леглото, ти кво си виновна?
   Било, с Уиз. Аз имам предвид траекторията на полета, или как там се казва. Пътя, по който минава .Иначе на сайтовете на летищата знам как.Изтеглих си флайтрадср, те ми искат пари, а и нещо не се оправих.

# 273
  • sf
Добро утро! Днес поспах, кучо вече дава зор, а така не ми се става.
Марули, колко е дълъг полета?

# 274
Ааа, те вече кацнаха.Просто ми интересно над къде минават.
   Сега племенникът е във въздуха. Той лети до Виена ,после Тирана.
    Да летят, хубаво е.

# 275
Добро!
Домашните термити успяха да се скарат рано рано, та се наложи да извисявам глас в 7.30, а още не съм си изпила кафето.
Баницата се пече.

# 276
  • София
Вчера бяхме на кръчма и като се прибрахме си пуснах мастър шеф. Имаха някакво предизвикателство с... профитероли. Нещо не им се получаваха и мъх вика, а на мен от първия път ми се получи.
След кратко мълчание му казах, че като сме в леглото, предпочитам с друго да се хвали което разбирасе уби ентусиазмът 🤣.

# 277
И ти май ще си на сухо Grinning

# 278
Марулче, редактирах си поста от сутринта. Виж това дали няма да ти върши работа за обратния полет. Пробно погледнах един, не ми поиска пари.

https://flugradar24.eu/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D … 0%B5%D1%82%D0%B0/

# 279
  • Пловдив
Добро!
Месих бухти, да видим...ся кафе.

# 280
  • France
Брютро, мацки

Прити, милата, дано поне в болница ви приемат. Направо резил. Hands Pray

Поне малко поспах тези дни, че имах дълъг период с лош сън. Като свърши октомври и ще си отдъхна.
Бюти, не е още купена нашата колибка. Празним едно апартаментче, което ще се продава. Но ако ще се местим един ден, задължително ще се похваля. По този повод, знам че сме мн на тясно и ТРЯБВА в един момент да се местим, но Монстърчето е добре интегриран в училище, има си приятелче и ще ми е дерт как ще се справи. И сега сме близо до метро, rer  и трамвай и мн бързо се пътува. Ще го мислим като му дойде времето.

# 281
  • тук и там
Добро утро.Стискаме палци,Прити.Дано се развият нещата по най-добрият начин.
Ужасно е това,да не искат да приемат в болница човек,който се нуждае от лечение,или да откажат да го вземат в линейка..Егати и здравеопазването дето го имаме в Бг..
Днес мисля да отида на фитнес,само на пътеката да повървя поне.Трябва да отслабвам,честно-не мисля,че ще успея..Това грам воля нямам,яде ми се и това е..Отслабването ми е необходимо заради ставите,вече много ги товаря с теглото си.Преди "само" кръста ме болеше,сега и глезена ми прави проблеми,блокира от време на време..На ортопед трябва да ходя,че десният ми крак хич го няма-ходилото ме боли,особено сутрин,глезена ми блокира,коляното ми леко отекло..: А аз продължавам да пълнея и да товаря ставите ..rolling_eyes:
Да е спокоен денят ви!

# 282
  • София
Прити, как сте? Това е кошмар някакъв. Дано я приемат и й помогнат на жената, егати и държавата!

Кой каза баница, профитероли, бухти? Не ви обичам.

Кайс, проблемите с кръста могат и да са от стъпалата, нали знаеш? Отивай на ортопед. Мен и за вените ме предупредиха, неправилната стойка и походка натоварва вените.

# 283
Мерси, Кло!

# 284
  • София
Прити късмет, наистина е факт и ти го казват в очите. Нагло и без жал. Стискам палци ❤️

Общи условия

Активация на акаунт