Отговори
# 330
Въх, 13сче...някак не моа си те представя да въртиш тоя прицеп Simple Smile В Бг ли ще караш или...?
За България малко трудно ще се класира ще се класира поне в началото. Масово фирмите искат някой друг да свърши мръсната работа по обучението на един начинаещ шофьор. Освен ако намери връзки.
тцъ. Гладът за шофьори е огромен, щото трактористи има много.

Азал, нищо не се пресича.

# 331
  • Варна
Аз се кефя на Тринки от душа и сърце.

Днес на обяд ни нахрани свекито, само вкуснотии. Радвам й се, че се опитва да се съобразява с нашето хранене - пита, какво може, какво не може. Ние й отговаряме малко с компромис Wink Хем да е здравословно, хем да е и от нещата, където се чувства "царица" на готвенето. Ама готви с обикновено олио и сол. Но нищо. Това е малка беля Simple Smile Моя милост е отпочинала и готова за новата седмица.

Редактирам се, пропуснах да отчета - за пореден път, Кло, голяма работа си, да събираш всички готварски постижения Heart

# 332
  • sf
Добро утро! Завлачвам се на работа с единствената мисъл, че като се прибера в 15ч, ще си легна 😆
Моите не изпуснаха полета, там към полунощ ходих да ги прибирам.

# 333
  • София
Утру.
И аз като Донси. Крепи ме мисълта за леглото довечера.

# 334
ДОбро.
Много бързо стана студенооооо, не можа ли да изчака до ноември.

# 335
Добро утро!
При нас дъждът току-що заваля. Допивам първото кафе и ще се стягам за тръстиката. Поне се наспах добре.

# 336
  • Варна
Добро утро! Сравнително топла сутрин е тук.

Хубава седмица ви желая, общество!

За да компенсирам за уикенда, днес снимките са две, преди и по време на изгрева. Слънцето се крие зад облаци отново.

Скрит текст:

# 337
Добро утро! Наводнихме се , аз вече дори не мога да се ядосам. Да видим какво ще правим със застраховката, какво ще покрие. Изобщо да се занимавам ли. Бойлерът изтече,а той не е в банята.

# 338
  • София
Добро утро!

Прити, как е майка ти? Гушкам те!

Тътри, успех в новата работа! Много ти се радвам! Знам, че предпочиташе да е в България, не разбрах дали ще е тук, или в чужбина, но където и да е,желая от сърце да обикнеш работата си и всичко да бъде наред! 🤗

Марулче, меко казано неприятен старт на деня. Заслужава си да се занимаваш със застраховката според мен, щом я имаш. Подай заявление за щета. Не знам какви са условията в полицата ти, но поне опитай. Колкото и да ти платят, по-добре е от нищо. 🍀

Хубав ден и успешна седмица на всички! ❤️

# 339
  • Sofia
Добро утро!
Вали, на работа съм и много ми е уморено, а още е началото на седмицата.

# 340
Хайде днес да отменя Мистето:

Хубава седмица и повече слънце пожелавам! ☀🍁🍂

# 341
  • Пловдив
Добрутро, понеделнишко! Ужас е в града...
В нов офис съм и ще свиквам.

Ени, къде се губиш ти? Heart как сте?

# 342
  • София
Марул, ужас. За застраховкат, зависи от самоучастието и щетата. Ако ще ви струва повече от самоучастието, викай ги.

# 343
Тук съм, Мисте. Чета ви с доста закъснение и не мога да се включа адекватно. 😁
Иначе сме горе долу добре. Синеочка от сряда беше с болки в гърлото, сега леко покашля, но я пратих на училище. Вкъщи не й се седи, ходи й се.

# 344
Аз заведох една шета по-миналата седмица.Докато бяхме в София ,валял проливен дъжд,за кратко.Коминът, който минава през банята се разтекъл и станал чернилка. Застраховката уж е за всичко, ама да видим.Онзи ден заради снега нямаше ток.После включат, изключат, и така няколко пъти.Свекърс си е бил в нас, ама като му казваме като има такива чести включвания, да изключи уредите-бойлер, тв, климатици. Да, ама не, ние ли ще му даваме акъл.
    И  вечерта  забелязах,че няма толкова топла вода,колкото обикновенно. И ставане тази сутрин,мокрото помещение -мокро.Кофти е ,че е с ламинат, майната му.Оше по-кофти е,че е такава теснотия,че трябва да го изнесем,за да извадим камината и да се смени бойлера.И другото кофти е, че Мъх днес цял ден не е в града,евентуално утре,по някое време.Евентуално!
    Нищо де,имам голяма тенджера,ще се справим.

Общи условия

Активация на акаунт