Отговори
# 375
Драстееее! Мъх се оъне с бойлера, аз чакам да ме вика нещо да помагам.Не знам кво. Още не сме вечеряли, ама каза,че днес трябва да стане, щото утре нема вррме да диша.
    Утре съм детегледачка, кашля. Щерката имала проверка от Аг.по заетостта, питала с малко дете,ако се наложи болничен кво прай. Ми хубаво е да не се налага. Наета е по програма. Затова все аз гледам.Инспе, мамка им, от 14.09 чакаме да ми преведат парите за първо тримесечие по договора. Наредено плащане, ама никой не знае що го няма.

# 376
# 377
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Днес се позабавлявах

# 378
  • Варна
Ух, бе! Докато тръгна да се разпростирам за манЖи и прочетох, как другарките имат грижи и неволи. Стискам палци, момичета. "Борим се с него доколкото можем..."

Сега ми е чак неудобно да се обяснявам за нашия св. език. Но да си кажа все пак - у нас пърженето е табу, наред с многото други ограничения. Затова само загрявам маслото и заливам, ужким че нещо като запръжка правя. Ех, ако знаете как
им знаех чалъмите на запръжките едно време... "минало бешело". Тогава си разчитахме на вътрешните органи, че се справят с всич-ко!!! Ами сега не се справят, съобразяваме се с тях.

Гигантски свински, честно, Артемис. Двоен на нормалното и все пак наполовина на телешки, не бъркам. Варих го малко по-дълго, но всичко му беше наред. Абеее днеска съм пушка готвачка. И барчетата станаха по-хубави от купешки.

# 379
Много са сладки, Добре! Представих си малко бонбонче, облечено и обуто!
Сватята ми също умее да плете разни красоти и малко ви завиждам на уменията! Heart
Утре ми е важен ден в стартирането на битки с институции и нещо се чувствам напрегната. Май трудно ще заспя, а трябва да ставам рано.

# 380
  • Варна
Да, и аз исках да кажа на Добриня, че коледните неща са много сладки Heart Не разбрах за кого са, обаче Relaxed

Тете, при такива обстоятелства на заспване броиш наум от едно до триста. След всяка десетица си казваш "всичко е наред". От триста тръгваш да броиш надолу обратно, пак на всяка десетица си казваш "всичко е наред". И си заспала преди нула Simple Smile При мен работи.

# 381
  • София
Аз пък мисля, Тет, че ще се изненадаш и ще свършиш работа без напрежение.

# 382
  • София
Кукуригууууу!

Студ и кафе. Туй е положението.

Добри, прекрасни са плетките! Представям си едно пуфче, облечено и обуто в тях.

И да се ядосватее, и да не се ядосвате на тийновете за облеклото - все им е тая. Много хормон, малко акъл. Ще мине. И аз съм се ядосвала, ама все тая е положението. С едни кожени найкоме от жежко лято до дълбока зима.

Прити, в кой район горе-долу търсите дом? Може и на лични. Много е трудно, и няма работещ механизъм за ориентиране в такива ситуации на болните и семействата им. Не е честно. Оставени са сами.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 08:18 от бъръльо-бъръльо

# 383
  • Пловдив
Добро!

# 384
  • София
Добро утро!

ДобрЕ, браво!

Прити, Гуш!

Бюти, и за теб Гуш!

Кой още има нужда от гушкане? Абе я направо една групова прегръдка!

Пак съм в размисли какво да облека за офиса. Пусти студ!

Тийновете и обличането ... ох! Миналата зима почти цялата моята щерка изкара по суитчер. Якето го носеше в ръка. Мислеше, че не я виждам през прозореца като го съблича пред входа.

Мисте, много телеграфно. Де е кафето? Новият офис ли ни го глътна? А, сега го видях. Благодаря!

Хубав ден на всички!

# 385
  • София
Прити, мисля ви с майка ти. Много е сложно с домовете. Дано намериш подходящ.

Болните да се оправят. Тийновете не ги мислете, от студ не се хваща гаден грип. Аз за такива неща не съм си късала нервите. Ако щат и по джапанки да излизат, ще им стане студено и ще се пооблекат.
Ренко, не понасям килими. Всичко е дърво и плочки. С животни сме били винаги и не мога да си ги причиня.

# 386
Дубрутро!
Мистева, удари ме в емоциите с кафето, мерси! Много мое.
   Стискам палци ! За всички
 Ние имаме работещ бойлер, сега чакаме да видим къде ще се надуе ламинат.
    За младежите - Мистева, намери за кво друго да се ядосаш. Той нали с кола ходи на уни? А Жулиета облича ли се? Ти гледай нейното кръстче да е прибрано, че внуци ще ражда. Шегувам се с теб, разбирам те прекрасно.Ама дето вика Бър - хормони много ,акъл малко.
   Успех в новия офис!
 Панде, как сте с Паничката?
   Аз пия кафе и паля джапанките към село, днес Графинята каза,че ще се гледаме у тях.

# 387
Добро утро!
Стиснете и за мен едни палци днес, моля.

# 388
  • Пловдив
М да...такава тераска искам да си кная дружките на кафе Blush

Марулко, на Ж и е гол кръста, м да...мода. Никой не мисли за после, бе...

# 389
Дорче, извинявам се за нетактичността ми!

Добро! Колко да е добро, събудих се уморена, отпаднала. Ще си остана днес ХО.

Общи условия

Активация на акаунт