Отговори
# 870
Тете, а чубричка или джосжен й сложи?🐷

Хлапето такава сцена ми направи в магазина, че и тениската ми трепери още. Такъв пердах заслужава.

# 871
Магданоз слагам. ММ не си пада по чубрицата. К`о да го правя, вкус Simple Smile

# 872
Бива и магданозче, че и копър бива 🐷
Сега ще влме карате да варя картофи.

# 873
Инфлуенснахте ме и аз сложих едни картофи за салата Simple Smile с червен лук ще е, че празът стана на вишисоаз уикенда Grinning

# 874
  • тук и там
Като сме на тази тема,я кажете на какво го слагате този Сумак.От тук чух за него,купих и не знам на какво да го сложа сега..

# 875
Кайс, на салата, на месо.

# 876
Удари ме вирусчееетоо, смуча карамфил 😤
Донесох готвена мусака от ресторанта до офиса.

Бърде, задръстванията сутрин в моя квартал са ужасни 👀 Няма излизане просто и всеки път се радвам, че съм с гт. В центъра е още по-зле.

Бър, как си?

# 877
Сумак чувам сега за първи път. Има ли и друго име? От къде го купувате?
Да ви се оплача, че дъщерята, зетко и двете дребосъчковци са с температура, кашлица и хрема. Преди обед си взеха каката от училище, сега и мънинкия се разкашлял...
Дано бързо и леко да им мине.

# 878
Ние тъкмо днес финиширахме картофената салата. Винаги слагам много краставички и червен лук. Когато имам слагам праз и/или маслини без костилки нарязани на дребно. От зелениите, каквото имам - в тази сложих, копър, целина листа и зелен лук. Ръснах и шарена сол, черен пипер, сол, зехтин и лимонов сок(децата мразят оцет, цедя лимон).
Стиснах палци отсега за всички!
Болничките, оздравявайте бързо!
На тръстиката става все по-лудо, сили нямам вече.

# 879
  • София
Боли ме гърлото и леко ме троши, Злате. Не се давам. Да лапна и аз карамфил, а? Утре ще копам онлайн тръстикена.

Под пост за щерката някъв мухъл коментира, че е надула устните май. Изцвилих от смях. Отдавна всички я бъзикат затова, бяха подпитвали и Гаджо (още миЙ черен). Виках му да потвърди, даже да каже, че сме й ги подарили за рождения ден на 14...примерно.
Що никой не коментира така за моите (.)(.)? Disappointed Relieved

# 880
  • France
Стискам, Ази.
И аз искарах нещо този уикенд, вирус ли бе, цистит ли бе... от петък до днес едва-едва съм по-добре вече. А събота и неделя беше толкова хубаво времето, златна есен Sad
Днес в офисната тоалетна имаше огромна хлебарка. Като сигнализирах долу на рецепцията ме казаха, че постоянно викат фирми, но понеже има много ресторанти наоколо и е бъкано с вредители. Да напомня, че съм на Чемпзелайзеса. Rolling Eyes

# 881
  • Пловдив
Фило, тъкмо идвах да рекна, че попаднах на филм с твоето име Wink Филомена. Върнах го, ма нещо не ме грабва...ша залягам май.
Не съм правила картофи с лук и кис.краставички. Ще се пробва.
Дружка се обади да пита кво ше правим на НГ? Flushed Коги дойде?

# 882
Мистева, септември резервирах за Коледа 😀

# 883
  • София
Как го написа и как го прочетох това чампзелайзес? Joy

# 884
Начи, с тия картофи......ама няма пък да варя.С ИР не бива!!!!А умирам за карт салатка , с краставички,лупец, ако имате сухи чушки малко препечени на котлона, аз и сиренце добавям. Но съм бетон!
   Бърз ма къде ги пишат тия работи и тоя кво му пречи Лиза в работата надула ли е джуките наша мома?! Малииии, тва са Ора без работа.
   Дедко и внучка играят вътре, аз пуша навън. След малко душ и по леглата, Мъх и той реши да дойде да спи на село. Младите когато си дойдат, тогава, ип ми неа.По нашенски.
    Тет, да се оправят твоите хора, Бър, Злате, и вие! Аман от вируси!
   Слушах днес, че вече има регистриран грип.
   Утре мойта дружка иска в 7.15 да пием кафе.

Общи условия

Активация на акаунт