Отговори
# 915
  • София
Я кажете, всички кестени ли стават за ядене? Аз ядох за пръв път Мин година и ми хареса. Що да не си сваря/опека?
Не всички. Тези, които са по парковете и улиците не са ядливи.

# 916
  • София
Айде, ставайте! От час съм будна...вече допивам кафето.

# 917
И аз от час. На второто кафе съм.

# 918
Добрютру!

Водя ви, ама туй състезание хич не искам да се състои Simple Smile
Но пък не съм си допила кафето още Joy

Опитвам да измисля как да свърша сто неща за два дни и не успяват да се намествт пусто. Нищо, аз ще повъртя още малко по хамстерски колелото вместо да пусна нещо и да наместя другите. Къде остава стресът иначе, не може така без.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 07:16 от Ули

# 919
Ехее,ама вие кога спите изобщо?

Добро утро.
Допих кафето,но усещането е все едно не съм пила Confounded

През нощта Малкото се събуди,вероятно от кошмар,тресеше се,плачеше силно и повтаряше Не искам на детска Cry
Едва го успокоихме.
Не знам...
Чудя се дали утре да го оставя вкъщи като бонус още един почивен ден или не е ок,за да не свиква така.Много се притеснявам да не му причиняваме повече стрес,отколкото е нормално в тези ситуации.

# 920
  • София
Аз в 2:30 сесъбудих.

# 921
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Добрютро!

# 922
ДобрЕ!!!!
    Добро утро! Пия кафе, боли ме гърло, чудно!

# 923
Добро, аз снощи съм поспала направо се чувствам нов човек.
Лайла, знам, че е малък и трудно ще обясни, но можеш ли да разбереш какво точно не му харесва в градината - учителките, децата, или раздялата с теб го стресира? Децата са интуитивни, усети ли, че поддаваш и го спираш след такива случаи ще го използва, напълно неосъзнато разбира се.
Аз като малка не съм ходила на градина, заради често боледуване, ходила съм само на предучилищна и то в училище. Помня, че ми беше трудно да се стиковам с децата. Повечето се познаваха от детската градина, имаха си групички, а аз като в небрано лозе. Е намерих си приятели и свикнах,  но не ми беше лесно. Все още съм доста обрана в общуването с хора.
Мисълта ми е, че ако няма основателна причина е хубаво децата да ходят на градина, да се учат да общуват с хора извън семейството, защото ако не сега после в училище пак ще е така и тогава стреса ще е още по-голям.
Спирам да ръся непоискани съвети и отивам да се глася за поредния луд ден. Втори месец е пълна лудница, а и звездите ми говорят, че ще е така и до края на годината, че и след това.
Лек да е денят ви!

# 924
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ек така се разбира, че мъжът ти те обича.
Наготвих му супичка снощи, тази сутрин си отряза едно парче Joy

# 925
  • Пловдив
Ох, пу-пу! Кукумявки, супа рано на зарана Grinning
Добрутро! Ей тук се пренасям барабар с листата Blush

Лейла, не, не му давай бонус...мечешка услуга е. И аз да кажа, че по е като на игра го разпитай кво и що.

# 926
Уинд,не е непоискан съвет и благодаря за мнението Hug

Казва,че просто иска да си е вкъщи. Притеснява го и храната Confused Знаете какво сервират там,а той не харесва манджи.През нощта,докато още беше под въздействието на кошмара крещеше Не искам да ям.
На мен ми е ясно,че всичко за него е ново и непознато и че трябва да свикне.Да кажем,че това не ме притеснява толкова, защото е за негово добро.
Притеснява ме,че реагира физически на притеснението.Когато стигнем там,а понякога и преди това целия се тресе и трепери. Това ме съсипва.

Сори,че отново обсебвам темата.

Хубав ден да имате !:four_leaf_clover: Flowers Fallen Leaf

# 927
Добро софийско утро и от нас!

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 21:05 от Азалия

# 928
  • Пловдив
Азал, супер новини!

Лейла, кажи на г-жите да не го карат на сила да яде. Друго квото и да ти кажа ще те объркам...

# 929
Лайла,  а сигурна ли си, че някоя по-ербап леля не го натиска по-грубичко да яде насила? Твърде много се проточи адаптацията сякаш при вас.

Общи условия

Активация на акаунт