Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 110 982
  • 1 277
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Виена
Мариета,аз имам Лаура Вита, освен ефектни са много меки и удобни. Но не съм вземала от тях обувки на ток.
Черпя ви нещо без калории!

# 1 021
Снимката на Майола Бени ме подсети, че и аз имам няколко плетени рокли.
Днес с една от тях, съчетана с вълнен чорапогащник и груби боти.

# 1 022
Няма да ходя до Зара днес. Може би утре, съответно ще докладвам с какво съм се прибрала. На сайта им бая неща харесах, но не смея да поръчвам от тях на сляпо.

Днес имам идея да си преподредя гардеробите и вдъхновена от Марджи, ще изкарам плетените рокли по- напред. Heart Eyes

# 1 023
Харесах кафявата сатенена риза на Галчудо - много ефектна.
Харесах синята рокля райе на Магни - хубав модел, много комбинативна и интересна!
Харесах и сивата плетена рокля на Марджи с перличките.

Аз имам сив пуловер с перлички, една моя комбинация с него -  монохром сиво/сребристо - пускам за малко:
Скрит текст:
...
Ани, направих ти едно колажче, да онагледя идеята си за светло бежова рокля към кафявото сако и обувките-бордо. Роклята е Манго, чантата е примерен модел:
Скрит текст:
И златисти бижута за цялостност на визията /златисто "застава" красиво до кафяво и бордо/

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 20:51 от Sweta

# 1 024
  • София
И Вера са пуснали велурената чанта, при това на доста по-смислена цена (150 лв). Много й се чудя, но няма да е в бордо със сигурност.

# 1 025
Дами, много красиви снимки видях, но много кратка памет имам, за да изброявам. Запомнила съм Света и Све - и монохрома и комбинацията кафяво с Лила много ми харесаха. Надя и широката усмивка също - там усмивката прави дрехите. Някой беше писал за залепване към чорапогащник - хубавата подплата решава такъв проблем и ако роклята няма, задължително слагам подвижна.
Мими, роклята е много ефектна, моля те да качиш снимки реално как стои.
Аз нямам нито една рокля от плетиво, защото каквото съм пробвала прекалено описващо ми се е струвало. А много ми харесва като идея. Ако някой има добро попадение, да каже и да покаже цялостна снимка ще се радвам. Да видя на живо човек, а не на моделките от сайтовете.

# 1 026
  • Sofia
Вие имате ли си някаква детска слабост?
Моите са към лачени обувки в червено и бордо, парфюми с виолетки...

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 11:45 от Karen

# 1 027
Детска слабост куфарчето на Пупа и блестящ грим, барем веднъж в живота си после не съм турила грим, камо ли блестящ! Joy

# 1 028
Бомболино, каква драма, каква красота! Мерси, че сподели!

Хаши не успях да видя, но харесах роклята на Маржи и определено Sweta изби рибата с този монохром. И изобщо не е само въпрос на монохром, а цялостната визия - то пропорции, то материи, то кройки, които и седят! Много ефектно!

Тили, аз в 25 год рокля влизам поради естеството на материята и - разтеглива Wink Но щеше да е добре да успея да вляза и във фустата и (абсурд!), та се наложи под полупрозрачната рокля да сложа друга стара черна лятна, че твърде "секси" го докарвах без фуста. Щерката беше потресена от комбинативността ми!

Магни, дано се отворят още купони за детето - този грим е елементарен, нямах време за нищо сериозно! Но е ефектен, спор няма Simple Smile Задължително покажи роклите като дойдат!

Много ми хареса и сакото на Ани и идеите, които сте и предложили!

Сефтосах шала в събота вечер на парти... въртях, суках, връзвах, но нали е още колосан тцццц, не ми се получаваше както исках. Накрая взех половинката на един пръстен и го ползвах като ринг за шал, доволна!

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 22:56 от Agent Provocateur

# 1 029
Вие имате ли си някаква детска слабост?

Сешоар на майка ми- Филипс с приставки. Все пак говорим за ранните 80, гореше косата ужасно, може би затова и тя почти не го ползваше, но в моите очи беше нещо УАУ.
Съответно, беше единствено въпрос на време да се сдобия с Дайсън airwrap, друг е въпросът колко го ползвам; без значение, че е доста по- щадящ от онова чудо преди 40 години и безкрайното количество термозащитни продукти  на пазара.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 17:58 от TuЛи

# 1 030
Детска слабост не знам дали да го нарека, но от майка ми имам страстта към обувки. Тя винаги ми казваше, че една жена никога не трябва да е с мръсни, деформирани или скъсани обувки, и такива с обелени токове.
И второто нещо - топъл спомен (един от малкото) ми е - събота късен следобед, лежа след банята в хола на дивана в оранжевата си хавлия и чакам да започне "Един мъж, една камера, един автомобил" в 15:30 часа, а майка ми си прави маникюра - пиличка, ножичка за кожички и млечно розов лак. Винаги я молех и мен да лакира, но тя ми мацваше само на нокътя на малкото пръстче. Обясняваше ми да не си гриза ноктите, защото иначе ще ми поникне нокът в корема и аз не си и помислях да го правя! Разказваше ми, че ръцете на жената трябва да са винаги добре поддържани, с чисти, равни нокти и семпъл лак. Страстта ми към маникюра явно датира от тогава до днес.
Скрит текст:
Не устоях на тази блуза днес Blush
Скрит текст:

# 1 031
  • София
Детска слабост ми е по много от всичко - дрехи, чанти, обувки... Нали едно време си нямах.

# 1 032
Vera-та на снимка изглежда доста прилично.

примерно тази Furla е почти на цената на Зарената
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%9A%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B … furla-p9117103-1/
с код сваля цената до 396 лв

# 1 033
Тя и досущ същата Furla е почти на тази цена в някои цветове и то от кожа
https://obuvki.bg/p/damska-chanta-furla-sfera-soft-l-wb01365-bx3 … len-8050597620015

# 1 034
Нямам май конкретни детски слабости. Може би тази ненаситност за красота ми е от онези години, в които непрекъснато нямахме. И затова днес прекалявам с покупките.
Повечето ми чанти са на Вера и мога да кажа, че са много здрави и функционални. Малко са тежки обаче.
Голяма слабост в последните години имам да комбинираме облеклото на съпруга ми с моето. Вие мачвате ли си половинките? Днешните сетчета са тези (оказа се, че имам много дрехи в бордо, което открих благодарение на темата) - за мен и за него Simple Smile. Якето е кафяво, панталона вече една година виси на закачалка и нямах мерак да го облека.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 19:51 от Хаши

Общи условия

Активация на акаунт