Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 111 050
  • 1 277
  •   1
Отговори
# 1 050
Ама тя въобще не е голяма - 29 см основа и 21 височина! Аз събирам багажа си в далеч по малки!

# 1 051
Не е и толкова малка. Както и да е, хубава е, носи си я със здраве, ти си я харесваш, това е важното.

# 1 052
Не е и толкова малка. Както и да е, хубава е, носи си я със здраве, ти си я харесваш, това е важното.
Точно това ме кефи, красивото закачане на дръжката, а не стандартно пришита като колан! Практичност в чантите не търся, нося 3 неща портфейл, несесер с молив и червило и мокри кърпи! На 3 минути съм от офиса..
Това е чанта за фръц, не раница за лаптоп! 😀

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 22:31 от mimi.7299

# 1 053
Ммммм, в този цвят червено със злато стои прекрасно! Heart Eyes Но след три червени чанти как да и обърна внимание! 😀
От това
Скрит текст:

И това
избирам втората!
Мими, бордо Фурла не съм я пуснала във връзка с теб и твоята Зарена. А така най общо, за всички. Последните постове са за Фурла, бордо, лачено и ето - Фурла, в цвят бордо, лачена.

Не исках да коментирам чанта, вече купена и явно харесвана от теб.
Но щом повдигна въпроса, Диа е права - и аз забелязах лошото окачване, видимия шев с, който са зашити тези ушички, логото на Зарена е грубичко някак, елементите на окачването и са съвсем елементарни ...
Не е лоша чантата ти като цяло, но за тази цена има по хубави, не се сърди.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 23:39 от Sweta

# 1 054
Ама защо да се сърдя...колко различен поглед имаме..за мен точно окачването е красиво! Дръжка тип колан всеки може да зашие! Скучно е! 🙃 Логото не ми е грубо, точно това ми харесва, че е по голямо в сравнение с другата...това е единствената украса и го искам масивно! Simple Smile

Нося Зарена, нося и Фурла, важното е коя ще ме направи доволна! 😀

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 22:27 от mimi.7299

# 1 055
Детски (по - скоро младежки) спомени - домашен шев и кройка. Рядко, че само в лятната ваканция беше допустимо да не сме с униформа Sad . Мразя ги униформите органически.
Иначе днес, напук на дъжда - бяла есен Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 16:52 от pep_si

# 1 056
Нося Зарена, нося и Фурла, важното е коя ще ме направи доволна! 😀
Абсолютно съгласна, с удоволствие си я носи, Мими - честита! Hug

Пепси, много ми хареса днескашната ти визия! Hands Plus1

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 22:52 от Sweta

# 1 057
Пепсиии бонбон си, толкова свежо в тези мрачни дни! Депресират ме черни, тъмно сиви и пр. мрачни зимни/връхни дрехи! Heart Eyes

Хайде наздраве момичета, аз открих зимния сезон на морето със сармички!

# 1 058
Наздраве Simple Smile ! Сармички не обичам, но обстановката е супер!

# 1 059
  • тук-там
Наздраве, Мими!
Ал, къде може да се гледа филма? В нетфликс го няма за съжаление.

# 1 060
  • Варна / UK
Бяхме на концерт на Benson Boone снощи. Момчето е огън! Онова - със задните салта. Ал 🥰, взимам го да играе сина на кралицата - войн 😀
Скрит текст:

От Манчестър:

Вечерта спахме в Манчестър, аз не особено, понеже ми стана лошо от храна и повръщах. Сутринта ме събудиха по работа и докато стигна на прибежки до компа на долния етаж - ужас.
Днес планът беше Ливърпул, и отидохме. Разгледахме Liverpool Museum.
Скрит текст:

Сега съм вкъщи и реанимирам.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 01:54 от NadyaT

# 1 061
  • Велико Търново
Привет и от мен!
Вчера така, късно видях, че не съм изгладила добре шлифера.
Скрит текст:
Скрит текст:

Мими, с удоволствие си носи чантата.
Аз между Фурла и Зарена категорично избирам първата нищо, че е шита в България.Никога съм нямала Зарена и вероятно няма да имам, но една колежка има раница и правя съпоставка между нея и раницата, която подарих на моята приятелка на Фурла.На моята приятелка е като нова, а тя ходи само с нея.Човек ако има сто чанти не е драма, но ако има една-две.
И аз чакам "моята чанта" да се появи.

Пепси, жестока си!Такава ярка индивидуалност си!
Наде, чудесни сте.
Зари, убийствен аутфит!Много ми хареса.
Света, само мога да съжалявам, че не съм ти виждала лицето и не те познавам лично.Всичко, което си показала ми е харесвало, а предложенията ти винаги са право в целта.
Поръчах едни други обе/ици все било правилно, но като ги видя ще реша дали да ги оставя.Тези на Оскар са ми извън бюджета и като се има предвид, че с аксесоарите съм на Вие.

Като бях дете имах всичко от "западния свят" и достъп до кореком, обаче страшно много страдах, че майка ми не ползваше никакви гримове и бижута.Като ярък спомен от онова време бяха цветните спирали на братовчедка ми и един брокат на фолио за лице.

Ставам да чистя и ви желая хубав ден!

Намерих "моята" чанта.За какво ми беше да влизам в темата за чантите и да чета тази "лоша жена" Ния.Имам вече подарък за Коледа и още пет празника..

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 09:51 от siska79

# 1 062
Mtz, ще питам.
Ние го гледахме на кино, включен е в CineLibri

Siska, подозирам коя е чантата 😘
Шлифера си е много добре.

Днес съм по дънки, маратонки и копринена риза.

Pepsi с бялото ме застреля 🤍

Надя ме застрелва всеки път като я видя ❤️
Определено трябва да спортувам повече и да отделя време за фейс йога.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 08:34 от Al Georgieva

# 1 063
Ауууу, Ал каква прекрасна риза! 😍
Сиси, неповторима както винаги!

# 1 064
  • Велико Търново
Ал, жестока риза!Винаги си перфектна в моите очи.

Общи условия

Активация на акаунт