Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 111 441
  • 1 277
  •   1
Отговори
# 1 140
Чантите са чанти и ги ползвам като такива. Обичам вещите ми да ми служат дълго и вярно, затова важно ми е качеството (от една страна) и функционалността- от друга. Затова и отдавна  не залитам към модерни материи, форми и т.н. Добрата стара кожа ми е стандарт за чанти (и не само) и скрупули в това отношение сега- засега поне нямам. А добрата изработка си идва с цената. Затова хареса ли ми и ако цената се преглъща без особено давене- значи е моята. Марките са последното нещо, което ме интересува.

ДХ3, ти и чувал да намъкнеш, винаги ще изглеждаш прекрасно! ❤

# 1 141
Чак сега ми изкочи Деси, много сладка както винаги!

# 1 142
Сутринта мислех да пиша, че мен трябва отдавна да са ме баннали заради Десигуал и Манго.
Диа, аз имам чанта на този бранд и си я харесвам нищо че е изкуствена кожа. И моята е подарък от децата

На които не им омръзна всяка година да се правят на вампири 😂

Скрит текст:
...

Аз днес съм мрачна до върха на обувките си. Обаче вън е слънчево и настроението ми е на мах

Скрит текст:
...

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 09:01 от MagniМ

# 1 143
Изкуствена, естествена важното е да те кефи! В петък на синята рокля ще съм с изкуствен син Гес. Мъжа ми я мрази до смърт, като торба за картофи - цитат! 🤣
Винаги съм казвала, че руса жена в черно е прелест! Супер си! 😍

# 1 144
Хахаха, Диа - и аз съм от "детайлните", ненавиждам тесни биета и пердаша право куме та в очи, въпреки, че последните 25 съм постигнала невероятен напредък в това отношение - съвсем съзнателно си държа езика зад зъбите докато не ми се изчерпа търпението, а аз бях доста търпелива... в това отношение с годините ставам като майка ми, Скорпионката - търпи, търпи, но като избухне ти се ще да не е търпяла и събирала... благодаря ви за поздравите!

И не, не съм абсолютно съгласна, че разговор за стил трябва да включва брандовете. Както не съм съгласна, че брандът е гаранция за качество, както беше някога. След като по форумите се тръшкат, че и Шанелските им чанти са несравними като качество с тези отпреди 20 и 30++ год смятайте... Стилът е разговор за силуети, материи, пропорции, цветове, типажи, визии, актуална стилизация, етц. IMHO.

Магни, много сладки децата! МНОГО!
И аз съм си приготвила 100 мл изкуствена кръв за петък Grinning

Al, това сако с този шал се съчетава чудесно! Харесах и шала на Деси как обединява целия тоалет!

Още нещо мислех да пиша.... ама какво?!? Ааааааа, околията на езерото Гарда е чудесна, чудесна дестинация! Имам много мили спомени оттам! И да, тези малки магазинчетa със световно неизвестни марки, които те шокират с красотата и естетиката си! Могат го, гадовете италиански, въпреки че и сред тях се случват издънки, Зари вчера го показа, слава богу Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 16:42 от Agent Provocateur

# 1 145
Мъжа ми иска да дълбаем тиква, божееее, снощи е домъкнал една кръгла. Дете нямаме, а все повече се вдетинява! 🤣
Комшиичетата ще дойдат, и трябва да се заредя с лакомства...иначе беля! Kissing Heart Нашият вход са все млади хора и усилено празнуват празника!

# 1 146
Здравейте ,
Надявам се ,че приемате нови в темата Simple Smile
На 53 години съм
Бяла рокля съм днес живея в топла страна и така

# 1 147
  • Бургас/Пз
Добре дошла, Моник, изглеждаш прекрасно . Завидях благородно за топлата страна. Ако някога отида някъде другаде да живея, то задължително ще е на топло. Simple Smile

Днес комбинирах кафявото сако с бежов панталон. Мисля, че се получи добре.
И да се похваля с нова риза от Кристин Фешън.  Стана ми много любима.
Мисля, че на тази комбинация и обувките бордо ще отиват, просто ги забравих вкъщи, а до работа ходя с кецове и там имам само бежови и черни Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 22:02 от ani_d

# 1 148
  • В полите на Пирин планина
Чудесна си, Ани!
Моник, добре дошла. И ти си супер с бяла, лятна рокля...!
Деси, също истинска прелест. И Магни, а и децата са страхотни.
Ал, красиво съчетание.

# 1 149
Моник, супер си!

# 1 150
Благодаря ви 🫶
Старая се доста,4-5 пъти в седмицата ходя на body pump и / Intense Cycling .
Винаги се съобразявам с фигурата си 😄

# 1 151
Добре дошла, Моник!
Ани, чудесна и стилна.
Ал, сакото с шала са просто прелест, никога не успявам така красиво да си позиционирам шала и спрях да нося...
Магни, дечицата са много сладки вампирчета, аз съм налепила "паяжини" из къщата и чакам да стане четвъртък, за да извадя тиквите да дълбаем, че имаме "домашна работа" от градината.
Адаш, със здраве новата чанта, добре са я направили - аз също не бих обърнала внимание на детайла, докато не се разпадне (евентуално).

Аз съм ок да се споменават марки, защото ми е по-лесно да отворя и да разгледам при интерес, в противен случай трябва да свалям снимка и да търся по нея, което ми е по-трудоеко, предвид ограниченото ми време Simple Smile Нооо, както Агентчето каза - съвети за материи, пропорции и комбинации също са МНОГО полезни и аз всичко оценявам. Определям се като  личност, на която й липсва достатъчно вкус по отношение на собственото ми облекло и се вслушвам в мнението на хората, когато реша да съм различна.

# 1 152
Отдавна не съм писала в темата , но не мога да се въздържа този път. Имам 2 Зарени, точно защото са копия на модели на Фурла, които харесвам, но са ми над психологическата финансова граница за чанти. И за съжаление, тяхна чанта, носена под месец лятото вече е със забележки, протрита по ръбовете. Яд ме е, защото ми е удобна и ми харесва. И не, не е да не мога да пазя, имам чанти на Мая на над 7 години, които са безупречни все още. Съжалявам, но по никакъв начин не си заслужават парите извън големите намаления. Сегашните им цени са просто абсурдни, за мен.

# 1 153
Пропуснах да покажа как стои новата чанта до карираното ми пАлто.
Щеше да е по-добре чантата да е в така модерното бордо, но....

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 21:47 от mardji1

# 1 154
Alex, пазарувай Фурла на намаленията, които правят переодично.Стигат до 40/50%. Наскоро имаха такова, за ЧП пак ще имат и т.н.

Моник, добре дошла, ако се преместя на друго място, ще е там където е вечно лято - най любим сезон!

Деси и Ани супер сте!

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 01:46 от Sweta

Общи условия

Активация на акаунт