Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 111 439
  • 1 277
  •   1
Отговори
# 1 125
Диа, пуловерът беше готин, пробвай го и помисли, може и да си го оставиш. Ако искаш снимай...! Новата избрана чанта по ми харесва за подаръка, дано и допадне цвета, но ти я познаваш...
Мари, имам едно бяло палто на Кенсол, отддавна не ми става, ама и не го хвърлям, толкова си го обичах!
Магни чакам те със синята рокля!
Аз родих 62 кг, сега съм 65, при моя ръст оммммм! 😀
Да взема да махна хвалбите за Зарена, че да не излезе като реклама! 😃

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 08:28 от mimi.7299

# 1 126
Grinning Мими, радвам се, че се сети сама, това промотиране на имитатори във форума като бранд навява подобни мисли. Няма тема, в която да не изскочи това име и не визирам теб. Не го разбирам това говорене за чанти с името на бранда / зарената ми, фурлата ми, шанела ми и т.н./ за мен са кафявата, цикламената и т.н. плюс модел - кросбоди, бъкет и т.н.
Не страдам от скрупули и също купувам реплики, дрехи, които имитират нещо видяно по подиумите, това са и трендовете, едни задават посоката, други ги интегрират в масовата мода. Едни го правят надграждайки, като вкарват свои елементи, други директно копират и наготово правят това, което мислят, че ще е някакво must have  и продаваем продукт.
Но в случая, нещото ни се предлага като бранд, че то няма нищо авторско в тях - имитации, но не с цена като за такива.
Фурла ми е нарицателно, бяха голяма хит, имаше едно масово кросбоди и след това влезе при младите, та даже и ученички виждах с фурли в един период.
И двата производителя сега не ги виждам масово по улиците, което ме радва, Grinning разнообразието ми харесва.
Въпросната "бг марка" също не съм видяла на живо по улиците, за мен е някакъв локален форумен хит, за който се поддържа огъня.
Не са и единствените, които го правят, този тип бизнес модел се използва доста. Аз си имам някакви виждания по въпроса, свързани с поведението ми като консуматор и тази конкретна реплика смятам, че преминава определени граници.

# 1 127
  • В полите на Пирин планина
Честно казано изобщо не ми пука за марки, но и в същото време нямам нищо против да се образовам за съществуването на някои.
Единствената ми "любов" за чанти са Desigual и то на намаление в About you, защото тогава стават на една поносима за моята личност цена. Харесвам някои техни модели, защото са доста разчупени. Други модели са ми направо изчанчени, та тях ги подминавам. Без скрупули си нося и такива с неизвестни производители от някой магазин в града ни.
За обувките в последно време съм по-взискателна, защото искам да са ми удобни.
Единственото друго, което искам да възпитам у себе си е да не трупам неща, които не ползвам. ММ, след известно време мрънкане от моя страна, ми направи нов малък гардероб, където си изнесох всички якета и палта, а също и летните дрехи. Много добре ми се получи разпределението и не мисля повече да трупам, а да нося наличностите, които вече виждам добре в другия гардероб (за есенно-зимния сезон).

# 1 128
  • Mediterraneo
Честно казано изобщо не ми пука за марки, но и в същото време нямам нищо против да се образовам за съществуването на някои.
Единствената ми "любов" за чанти са Desigual

И моята, Лейди, и моята! Магни и тя е от нашата партия Kissing Heart
Ето я моята последната, преди няколко дни я взех.

На намаление, разбира се Simple Smile

# 1 129

Въпросната "бг марка" също не съм видяла на живо по улиците, за мен е някакъв локален форумен хит, за който се поддържа огъня.

Зарена не са имитатори, а висок клас българска марка. И както всяка друга марка /включително и асъл марковите/ взаимстват от хитовите модели...видяхме, че го правят и Вера  и пр, пр. Край мен масово я носят, но спирам.... не съм я заобичала от форума, а много по рано от колежка! Blush
За марки няма как да не се говори, тук е тема за стил и когато се инфлуенснем една друга трябва да се сподели марка и линк! Blush
Та сега мили мои имате сложна задача, искам кожено яке, със златни елементи, с минимално ципове, капси, звънчета, вталено, тип сако. Сутринта видях че черното ми страшно е захабено покрай врата....турско е, но вече магазинът в Несебър затвори! И НЕ държа да е марково!

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 10:33 от mimi.7299

# 1 130

Та сега мили мои имате сложна задача, искам кожено яке, със златни елементи, с минимално ципове, капси, звънчета, вталено, тип сако. Сутринта видях че черното ми страшно е захабено покрай врата....турско е, но вече магазинът в Несебър затвори!

https://posh.bg/product/7020/damsko-kozheno-yake-tip-sako-albano.html

https://dawn-m.com/items/uploads//My_Video%20-%20Copy%2011.mp4

https://dawn-m.com/bg/product/314-%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA … 0%D0%BA%D0%BE-070

https://www.aboutyou.bg/p/faina/prehodno-yake-25114809

# 1 131
И аз от феновете на Desigual  ...и аз ги взимам от Абаут ю на намаление като са по 30-40-50 лв...цветни, интересни и по 2 г. издържат...
Малко ви поизпуснах, но беше натоварено при мен, едно обучение минах, но след това се метнахме до любимата ни Италия с акцент градчетата по езерото Гарда....и да е по темата текуща ви снимах една витрина с чанти от Сирмионе

И по другата тема-като студентка през 1993 си бях взела черна къса ластична рокля с поло яка от един магазин (италиански беше) в началото на Витошка за 620 лв-това бяха  повече от две стипендии.... Премиерата й беше на 8 декември,  но след тона много съм я носила ....Когато се преместихме в последното ни жилище преди 5 години я предадох за рециклиране в НМ....

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 16:31 от kativita

# 1 132
Мими, погледни Rockeds. Имат един съвсем изчистен модел от агнешка напа, без яка, който ми е много любим.

# 1 133
Ал Георгиева, зелената чанта, която показах снощи е от един аутлетен магазин.
Най ми е любимо да обикалям из провинциите и да не ми трябва нищо, а да си нацеля нещо интересно според моите представи.
Не знам дали съм споменавала във форума, но почти никога не пазарувам целенасочено.
За Прада и бръснарницата се смях искрено, с глас.

# 1 134
Да, това е. Предлага се и с оребрена задна част. На мен перфорациите ми харесват.

# 1 135
Стана дума за кожени якета, та да ви покажа едно 😏😄
Скрит текст:

# 1 136
Хахах ужасно яке.
Измъкнах старо, позабравено яке, защото е с подплънки, ама нали сега пак модерни били:( виждали сте го)

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 08:48 от ДХ3

# 1 137
любопитна съм за снимка на палтото на Мariat🙂

Dia, дано и хареса чантата 🙂
Якето е за амбициозни блондинки (Мадона)

ето закачане на една чанта, която е доста мислена.
За мен е шедьовър като конструкция (и функционалност)

ДХЗ, много си хубава днес!
и да, подплънки и изсилени рамена са много модерни.

есен/зима 2025/2026

пролет/лято 2026

И двете страшно ми харесват

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 19:14 от Al Georgieva

# 1 138
Ал, скъпите маркови чанти са си качество, там недомислици рядко има,...но Фурла отдавна престанаха да предлагат качество и красота! Чантата на Вивиан Уестууд е в пъти по-добре изработена, изпипана и помислена в сравнение с прехвалената фурла. А цените еднакви! Нямам търпение да я нося пак със зеленото палто!!!
На граховата "Сфера" на Фурла не ми харесва малкото украшение, като копче тик так, не ми харесва, че е кожа, не ми харесва дръжката /груба/ с възможност за коригиране на дължината, тип колан и още някои неща.

По тежко копче визулно разделя чантата, пада леко напред и прави чупка, придава много як изглед. Не като пощенски плик защипан с тик- так.
ПП Много красив сив костюм и идеално съчетан с шала! Heart Eyes
Днес съм компенсация, изядох хладилника, поне не са ВХ, пиле с прясно зеле! Blush

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 14:50 от mimi.7299

# 1 139
Ал, стига да не забравя, довечера ще снимам палтото.

Общи условия

Активация на акаунт