Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 111 373
  • 1 277
  •   1
Отговори
# 1 110
Mardji, честита чанта и парфюм!
Ще съм благодарна да споделиш къде да погледна за същата чанта.
Много харесвам комбинация плат и кожа, лека е и като човек я напълни не му къса ръката.
Чакам една малка марка, слабо известна да пусне такава за пролетта, но до пролетта има време Joy
Не пиша име, че някой се е оплакал от мен че правя нерегламентирана реклама и ще се въздържам от споменаване на марки.
С парфюмите на Прада аз хич не се разбирам, върху мен замирисва на бръснарница след 15 минути.

Диа, зелено и розово е божествена комбинация. Ето това си представям

Какво направи с пуловера на чертите?

Майолке, такъв модел панталон страшно ти отива Kissing Heart

ДХЗ, супер си. И с любимата ми чанта Heart

Мими, със здраве да си носиш Заренката
Аз чакам ЧП, за да се метна JoyJoyJoy

Поздрав, бяхме на филм концерт
https://www.youtube.com/watch?v=G2iGtRseS7E&list=RDG2iGtRseS7E&start_radio=1

и се сетих, че Тарталета отдавна не е писала

Vanillа, много хубав аватар Heart EyesHeart
много жени от фамилията ни изглеждат точно така.
Късата пола не я видях.

едит/ Sweta с примерите от топ, ама дъ топ марките дига нивото в темата Wink

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 23:25 от Al Georgieva

# 1 111
Ал, 😂😂😂, коя марка - “ше” припадна.🤦🏻♀ Мисля, мисля и не се сещам за нищо такова

# 1 112
Прада  и при мен така, два опита, и двата при щерката! Единия стана любим на гаджето й! Wink
Аз си поръчах още едно Лате Бланко щот върви подарък с мини парфюм, а така или иначе е божествен! Всички ме питат с какво съм? 🤣
Айде по леглата, че и Герлен Орхидея няма да ви спаси от бръчките!!!! На промоция е 🤣🤣🤣

# 1 113
Скрит текст:
Mardji, честита чанта и парфюм!
Ще съм благодарна да споделиш къде да погледна за същата чанта.
Много харесвам комбинация плат и кожа, лека е и като човек я напълни не му къса ръката.
Чакам една малка марка, слабо известна да пусне такава за пролетта, но до пролетта има време Joy
Не пиша име, че някой се е оплакал от мен че правя нерегламентирана реклама и ще се въздържам от споменаване на марки.
С парфюмите на Прада аз хич не се разбирам, върху мен замирисва на бръснарница след 15 минути.

Диа, зелено и розово е божествена комбинация. Ето това си представям

Майолке, такъв модел панталон страшно ти отива Kissing Heart

ДХЗ, супер си. И с любимата ми чанта Heart

Мими, със здраве да си носиш Заренката
Аз чакам ЧП, за да се метна JoyJoyJoy

Поздрав, бяхме на филм концерт
https://www.youtube.com/watch?v=G2iGtRseS7E&list=RDG2iGtRseS7E&start_radio=1

Vanillа, много хубав аватар Heart EyesHeart
много жени от фамилията ни изглеждат точно така.
Късата пола не я видях.

едит/ Sweta с примерите от топ, ама дъ топ марките дига нивото в темата Wink
Rolling Eyes Rolling EyesRolling Eyes
Мерси!

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 23:48 от Sweta

# 1 114
ДХЗ, като се видим ще ти кажа Simple Smile
Не искам да ме баннат от форума. Не се шегувам.
Не е нещо фенси, за работа ми трябва.

Мими, моля ти се Grinning
Утре като ми звънне алармата в 5:30 за спорт и сигурно ще падна от леглото от стрес Joy
сега ще взема да си сложа една маска и ще спя с нея

едит/ Ох майчице, сега видях цената на крема Joy
и се сетих за една книга, мисля на Джоан Колинс, или Джаки Колинс - та там героинята използваше натурални, ммммм така де, протеини и аминокиселини за лицето и деколтето Wink

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 23:51 от Al Georgieva

# 1 115
Нищо, не е пристигнал още.

# 1 116
  • Mediterraneo
...

Кажи честно! Heart Абсолютно съм ви изтървала, какво рових, попаднах на темата, викам да прочета поне последните 2 страници, сякаш си ме викала!
При нас още е жега по обед, англичаните са в басейна. Още се мотая по къс ръкав и къси панталони, даже сандалите не съм прибрала още. Ще оставя за декември, че след двайсетина дни летим за Доминикана.
Една снимка от снощи

Ще ви наглеждам.

# 1 117
Аха.
Да видим дали ще се харесаш ДиаSimple Smile
И съм любопитна дали приятелката ти ще се зарадва на чантата

За нищо Sweta, за нищо Simple Smile

Тарталета, казвам честно, че като слушах и гледах Дейв накрая и си мислех за всичките онези хора с които бяхме 2013 на Локомотив (и някои вече ги няма .....), за една виртуална приятелка от края на света с която се намерихме покрай ДМ и за теб и твоето преживяване, което сподели тук Kissing Heart
Наглеждай ни Kissing Heart
За да не се загубим

# 1 118
Ох, що ли ми трябваше да си споделя личните предпочитания...
Жена, радвай се на придобивката си, мáни ме мен и моите капризи, че просто съжалих 200 пъти, че го казах! Ето, от Зарена ми се хилят, кожа сложили хората, а аз какви ги надробих. На сайта на снимките е велур, де.
Но да ми е за урок, тук само положителни мисли се споделят.
Глупости, аз сериозно се закъхарих...споделяй, не съм човек дето ще се обиди от това! 😘☺️😉. Харесва ли ми нещо трудно се разубеждавам... Зарена нося и ще нося винаги, защото имам личен опит. Намислих да си поръчам и колана...и намислих една страхотна комбинация! Утре ако на забравя ще снимам протърканата кожа на Фурла Диамант, носена две лета и чантите Зарена, носени трета година! Та! Марката не е всичко!

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 13:44 от mimi.7299

# 1 119
Диа, като таралеж си. От най-малкото се покриваш с бодли. Напомняш ми за любима приятелка. Heart
Да ти кажа ли с двете десигуалски рокли, каква трета поръчах? На бас, че ще се сетиш. Обаче един номер нагоре. Че аз кремове не ползвам и запълвам бръчки с мазнинки. 63 кила съм и се харесвам. Ама наистина се харесвам. Много е готино да се наслаждаваш на храната без да броиш калории.
На мацката с късата пола ще кажа - дерзай! Щом баби като макронката и наша Лили ги носят и ние можем. Стига да ни стиска да излезем от стила. 😜

# 1 120
Диа, споделяй. Please Simple Smile
За работните неща аз гледам първо да са функционални и здрави, но като се захласна по някоя красота и нямам време и хоп, скачам на нещо нежно и после го погледам малко на дивана и го връщам

А и няма нужда само дитирамби да четем Kissing Heart
Става горчиво от толкова сладост.

За ушичките на чантата си права, финни ли са и чантата се къса - една Petek, недомислена точно при закачането на дълга дръжка ми се изтрещя на тротоара и се одра грозно.

Магни, кажи коя рокля поръча Simple Smile

# 1 121
Щом казваш 😉

# 1 122
Ех, Ал, щеше да ми е полезно, ако можеше да споделиш българския бранд за чанти. Търся си нова работна, която да пълня догоре, да е лека и да не е раница.

За свободното време си харесах други две тъмнозелени и се опитвам да си представя дали ще подхождат на ежедневния ми стил.

Диа, моето тъмнозелено яке много ми харесва с наситено розово. Ще пробвам и с лилаво, имам люляков суитчър.

# 1 123
Аха.
Да видим дали ще се харесаш ДиаSimple Smile
И съм любопитна дали приятелката ти ще се зарадва на чантата
Най-вероятно няма да се харесам. Аз не нося пуловери. Не нося такива по врата каквито и да е, даже тениски по врата не нося, ама ей така, да видим как ще е и заради цвета, после ще връщам. 😁
Чанта купих друга в крайна сметка. Сребристата я отказах и вчера ми възстановиха сумата. И тя не е дошла.
Тази, ако не ми хареса и нея ще върна, имам време.
Скрит текст:
Рожденият ден е на 29 ноември. Надявам се да се зарадва или поне е достатъчно учтива да се направи, че се радва. Но наистина вярвам, че ще се зарадва, защото обича да се гласи, както казах, но не си купува такива неща.

Диа, като таралеж си. От най-малкото се покриваш с бодли. Напомняш ми за любима приятелка. Heart
Да ти кажа ли с двете десигуалски рокли, каква трета поръчах? На бас, че ще се сетиш.
Не съм, Магни! Яд ме е че съм толкова откровена, а хората не харесват това, да им казваш какво мислиш наистина и защо го мислиш. Колкото и да обасняваш, че е добронамерено, никой не вярва. А аз съм детайлна, всичко, което другите не поглеждат, на мен ми прави впечатление.
Сетих се коя рокля 😀 със здраве я носи и с удоволствие. 63 кила съм била... в училище. 73 се ожених бременна в 3-ти месец и си мислех, че съм дебела... Де сега да съм толкова, ама няма.

Лино, много ми хареса комбинацията на това зелено с лилаво-розовите нюанси! Освен онзи пуловер имам и една пепел от рози, ще има с какво да си нося зеленото, 😊
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 01:14 от DiaMia

# 1 124
Агент, да е жива и здрава мама!
В детството ме върнахте с последните размисли. Майка ми имаше страхотна маша за коса АЕГ с накрайник, който се пълнеше с вода и правеше пара, а дръжката ѝ беше ярко оранжево. Имаше и чуден сешоар, който баща ми избра заедно с мен и брат ми за нея от единствения магазин в селото, в който основно продаваха железария. Спомням си и как преди много години поисках заем от баща ми, за да си купя палто на Кенсол с вълна и кашмир. Всеки ден минавах през витрината и го гледах. Палтото е все още като ново. През годините му направих някои поправки- смених щръкналите илици, замених продълговатите копчета с кръгли... Когато бях събрала парите за заема, баща ми ми ги опрости.
Изпуснах полата на Ванилия, но по въпросът ѝ- купих си къса пола от изкуствена кожа, на няколко волана, евентуално за някой клуб. Хич не придирям ако се нацепи, защото е евтина.
Следя ежедневно темата, но ми е много трудно да се включвам с актуални коментари. Виждам и повечето снимки, крада идеи, благодаря ви!
Тарти, приятно на вас!

Общи условия

Активация на акаунт