Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 111 293
  • 1 277
  •   1
Отговори
# 1 095
И аз в отбора на Мими и Тили със млада, мазна и проблемна кожа. Какви мъки бяха да намериш качествен лосион!  Помня, как химичката ми рече с много съчувствие "сега е неприятно, но мазните кожи бавно остаряват, по-дълго ще си без бръчки", мда, изобщо не ме утеши! Оттогава датира и вярата ми в кремовете за очи - от 16 годишна мажа крем за очи (и кремове за пъпки) Grinning

Оказа се, че леко съм се заблудила - мама току що си спомни (днес навършва 78 год!), че преди онез злощастни очила и ботуши аз съм похарчила всички пари, които ми е дала да си купя всичко нужно за студентка 1-ви курс за 1 (една) чанта (черна, голяма, италианска, кожена, цялото си следване изкарах с нея) и 1 книга - "Отнесени от вихъра" на английски от букинистите в подлеза на СУ. Мама казва, че парите са били доста повече от една нейна заплата в БАН, събирани месeци наред . Та така... италианската нишка си е била очевидна в мен още преди 30 год!

PS  Vanilla,  на колко години си, ако не е нахално да попитам?
Zari Grinning

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 17:16 от Agent Provocateur

# 1 096
А, това, че някой прави алергия не значи, че кремът не е хубав. Просто на тези хора съставките не понасят. Нюкс ги хвалят като кремове с висок процент натурални съставки...и точно от това аптекарката- конултант каза, че не понасят на всички, което не значи че не са хубави! На мен ми понасят и ги харесвам.
За жалост дъщеря ми няма моята кожа, свръх чувствителна, нежна, склонна към пъпки и черни точки. Изприщтва се от нищо... Та ви разбирам!

# 1 097
 Vanilla,
Само късо да носиш!

п.с. Агент
35год + - Wink е

# 1 098
Мама си е харчела цялата заплата във Валентина, доста време след като се е омъжила млада-млада и затова напълно ми съдейства за другата от чифт обувки, защото през една от летните ваканциии в гимназията работих цял месец на най-оборотното място за една маратонка Адидас.

Всички сте много хубави!

Ал, перли, фльонга и този лек сатен на ризата направо ме заплени. Много любимо!

Аз връщах и поръчвах няколко пъти ботуши велур, всичко ми беше широко в прасеца и около глезена се надипля, и пада. А исках да стои като чорап по крака до коляното. Взех едни компромисно на Каприс, за да нося с поли.

# 1 099
Едно предимство да имаш дебели крака, ботушиге стоят като чорап и никакво свличане... 🤣🤣🤣
За съдействие от мама винаги съм можела да разчитам...стара софийска кокона...помня как ми купиха кафяво кожено леко брик яке след като ми бяха купили и черно, с нейната подкрепа. Е, откраднаха ми го на купон в студентски град! 😀
Ето, че и кочинелето ползват това окачване, основа на чантата 26 см.

Ще споделя дали се откача!

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 19:03 от mimi.7299

# 1 100
  • Ямбол
Агент, да ти е честита мама!

# 1 101
Откача се, поне така изглежда.

# 1 102
Откача се, поне така изглежда.
Имам предвид докато я носиш и е много тежка примерно? 🤔
Другите ми Зарени са по същия начин закачени, защото имат възможност за смяна на дългата дръжка, с тях проблем не съм имала!

# 1 103
Не би трябвало, карабинерчето е наобратно.

# 1 104
  • Sofia
Помня, че с първата заплата си купих автоматичен часовник сейко,  а с втората се записах на шофьорски курс.

Vanilla, ако се чувстваш комфортно в ултра мини, носи го!
Аз само в тийн годините слагах толкова късо. Иначе до средата на бедрото все още нося , но само на морето.

Една кожена рокля ми се сцепи по ръкавните шевове и не знам как да я оправя, много ме е яд. Уникален цвят е, бежово-розово пудрено.

# 1 105
Ето, че и кочинелето ползват това окачване, основа на чантата 26 см.
Скрит текст:
Ще споделя дали се откача!
Мими, не е същото. Първо това е кожа, второ е по-широко и трето е на друго място позиционирано където тежестта се разпределя по друг начин заради формата на чантата и това, че тази не е мека като другата. Това е широко и е зашито за страницата, другото е 1 см. Просто е различно, не знам дали ще разбереш какво имам предвид, но аз съм педантична по отношение на детайлите.
Скрит текст:
Може да е чанта от 50 лева, може и от 500 да е, имам си свое виждане. Както на теб ти харесват "ушичките" на Зарената, така на мен не ми допадат, което не прави чантата лоша. Тя ще си има своите фенове. И всъщност, нямах предвид, че ще се откача, а че тези "уши" ще се разтегнат и ако не е достатъчно дебел или здрав велура... в един момент ще се скъса. А аз съм от тези, дето не си купуват чанти, за да ги носят празни и за мен не е опция ненадеждно окачване.

# 1 106
Разбрах те Дия...всеки с начина си на живот и неговите особености. При мен чантите са основно за красота Simple Smile

# 1 107
Много красива комбинация на "моето" зелено ми излезе случайно. Имам само този пуловер в такъв цвят за комбинацията
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 21:05 от DiaMia

# 1 108
Днес си купих тази чанта- маслиново зелено е.

Цял ден ходя като куче след една колежка да се наслаждавам на парфюма й.
Чудя се къде съм спала досега, че не съм тествала Прада.
Поръчах си го преди малко- Prada Virtual flower

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 21:48 от mardji1

# 1 109
Сега разгледах въпросните ушички на моята, от дебела здрава кожа, не от велур! 😀 Че вече си бях вкарала дерт, че ще се скъсат и разпънат !

Честита чанта и парфюм Марджи! 🙂

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 23:00 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт