Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 114 005
  • 1 277
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Бургас
mariat, палтото ти е хубаво, като се изглади, облече ще стои добре. Аз имах от същия графитено сив вълнен плат/ако правилно го виждам/- много топлеше. Всичко махнах, май само едно яке ми е останало.

# 1 201
Ето го и моето бялото...на Андрюс било, защо се обърках, че е на Кенсол 🤔 Някъде от преди 8-10,12  години ще да е...

Така ги съхранявам аз, палта в пералня не пера, само химическо!

Днес ще обличам бялото манто!

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 08:26 от mimi.7299

# 1 202
[

Дами, днес гръмвам едно шампанско и черпя ChampagneChampagne:champagne
Ха, браво, дано скоро и аз да гърмя
шампанско!🌹

# 1 203
  • В полите на Пирин планина
Браво, Ал! Още много малки, но важни стъпки напред.
Мими, много е красиво това бяло палто, но направо не си представям как се цапа...
На Mariat също е хубаво палтото.
Аз изхвърлих тази есен любимото ми (доста старо) сиво палто, което не беше зимно, но за този преходен сезон и пролетта беше много подходящо. Трябва да си намеря пак подобно - сиво, напълно изчистено и с едноредно закопчаване, с ревер.

# 1 204
  • Велико Търново
Браво, Ал!Честито!
Деси, и ти скоро ще се похвалиш.

Дайте идеи с какво да нося това сако, не ме питайте как се е озовало в гардероба ми.Мина го е облякла веднъж за погребение, но после пак му е сложила етикета да не разбера, обаче баща  ѝ я издаде.
На това събитие, където ще ходим ще идва и тя.Търсим рокля подобна на тази, поръчах я преди малко, но в София я няма налична, а не знам дали ще дойде до седмица.
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BA%D1%8A%D1%81%D0%B0-%D1%81%D0%B0 … 6&origin=shopcart

Мими, много ти е хубава палтото, а не теб бяло много ти отива.

# 1 205
малко модерно

# 1 206
След като ме успокоихте, че този цвят чанта се съчетава с всичко, аз пак се изтипосах с нея.
Дънките и шала са светла и тъмна пудра, но не се вижда точно така.

# 1 207
Добро утро девойки

Харесвам чантите на Matt & Nat

# 1 208
  • София
Довечера сме на някаква екзотична кръчма, та и аз така Grinning

Ал, дано постигнатото те радва!

# 1 209
ДХЗ, стискам палци 🍀😘

Майолке, пейзажа е 😍
на Monique също.
Благодаря за красотата дами

ето и от мен една

Много си хубава днес Льоня!

Мими, бялото палто е разкошно и много ти отива ❤️

Mardji, супер е чантата. Много ти се радвам. Отива на всичко. Или поне аз така смятам и нося моята зелена на всичко

Благодаря момичета!
След първоначална еуфория, като си представя остатъка от пътя и се чудя ще ми стигне ли времето.....

# 1 210
Льоня е изцяло е моята зона на комфорт с днешното облекло.Черното си е черно❤
Марджи, чантата наистина отива на всичко като цвят.

# 1 211
О да, черното си е черно ❤️
2 от 3 дни съм така 🖤

Siska, кое е сакото?

# 1 212
Льоня, Марджи, екстра сте!
Поздравления, Ал!

# 1 213
Момичета, изпуснах последните дни. Не вярвам Мими да е целяла реклама на бранда. Всяка от нас си има предпочитания и ги презентира, за да се възползва и друг от предимствата на харесвания бранд. Поне при мен е така. Видях малко снимки - Сиска, Марджи, Деси и Льоня. Всички красиви и характерни жени.
Моля някой да каже ефективно средство за сухи кожички на ноктите. Целогодишно си имам проблем, но застудее ли, много се влошава. Прах и мръсотия ако пипам пък, направо ме съсипват.
Днес така, с любими кецове. Вчера бях по-хубава Simple Smile в небесно синьо и жълто, но забравих да се снимам.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 12:47 от Хаши

# 1 214
  • София
...Моля някой да каже ефективно средство за сухи кожички на ноктите.
Понеже и аз го имам тоя проблем (освен, че пръстите ми като цяло са грозни!), установих, че редовно мазане му е майката. Не толкова с какво, а да е редовно. Кремове, масла, вазелин - с каквото ти е приятно.
Мисля, че това изобщо важи за грижите, които полагаме за кожата си.

Общи условия

Активация на акаунт