Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 114 006
  • 1 277
  •   1
Отговори
# 1 185
Коя е “моята” марка? Като завиден шопър, имам доста “мои” марки Simple Smile
Не питай...това е реклама! 🤣🤣🤣
Тафта, готина чанта!
Сиска като от списание!
МТЗ какво направи с черната рокля?

# 1 186
  • тук-там
Ааа, ша питам и още как Wink Да видя барем какво рекламирам Wink

# 1 187
Ааа, ша питам и още как Wink Да видя барем какво рекламирам Wink
Ти сега и процент ще искаш! 🤣🤣🤣

# 1 188
Темата стана нереално забавна.
Мими, отдавна не си показвала нещо ново от Дафне. 😜
Факт, познаваме си и марките вече.
Куч е бонбон. 😍

# 1 189
Аз напоследък не следя добре темата и имам усещане, че съм във филм на Дейвид Линч-нищо не схващам.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 21:07 от ДХ3

# 1 190
  • София
Не ти и трябва ДХЗ Smiley
Който има предупреждение за бан да му мисли Smiley

Добре дошли на новите момичета.

# 1 191
Винаги съм за “феър плей” и не виждам тук някой да използва темата за реклама , та чак ми е странно ако това е случаят.
Аз не робувам на марки, но с интерес научавам за такива или за техни произведения, та за мен е полезно да се споделят брандове.
Иначе Агент е права, че стилът не е в цената на дрехата.

# 1 192
Нарочно съм сложила ботите и знам, че ми режат крака.
Деси, не режат, харесва ми как си съчетала цвета на полата с цвета на чорапогащника и контраста с ботите, аз също съм правила такова съчетание. Правила съм и обратния вариант - цвета на обувката съчетан с цвета на чорапогащника в контраст с дрехата. В случая съм за първия вариант, т,е. този, който си избрала Hands Plus1

Роклята на Сиска, и на мен много ми хареса и ти отива!

Нямам против да се споменат брандове в темата, аз самата имам марки, които харесвам - ако трябва да избирам сходен продукт между позната, харесвана марка и непозната, избирам първото, също ми е интересно да научавам за нови добри марки, да гледам продуктите им, показвани тук ... Наясно съм,  че сме с различни предпочитания и всеки споделя каквото на него му харесва. Но да е без натрапване на едно и също многократно - отново и отново.

Аз, както съм споделяла и преди, съм перманентно застрахована от реклами на бг брандове. Така че що се отнася до мен - непоклатима съм, съветвам да не си губят времето 🤣🤣🤣

Конкретно за Мими, аз не мисля, че прави реклама, обаче мила, вземи си купи едни обувки да кажем, че маалко да сменим темата за станалата прословута  "З" чанта - четвърти ден я гледам детайлно и обстойно, ще взема да я ушия най накрая, барабар с ушичките 🤣🤣🤣

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 02:25 от Sweta

# 1 193
  • Велико Търново
Добро утро!
Коя е “моята” марка? Като завиден шопър, имам доста “мои” марки Simple Smile

Масимо доста често споменаваш.

Хубав и усмихнат ден ви пожелавам!

# 1 194
ДХЗ, страхотна си с "режещите" боти!
Добре дошла и на Моник с малкото сладурче! Завидях ѝ искрено на тоалета и температурите.
Сиска, разкошна, както винаги. Към диетата ти прибави и парфюм, няма да се излагаме, я!
Бях казала на Ал, че вечерта ще снимам старото палто. Какво да ви кажа? В моите спомени изглеждаше уникално. А след пране в пералнята и не носено поне от 3-4 години изглежда като изплюто. Но...държа на думата си и го показвам. Все пак ще го закарам на химическо, за да го изгладят.
Скрит текст:

# 1 195
Света, ми аз си купих и рокля, и парфюм, и ново корейско олио за коса...ма вие ги подминахте с безразличие...🤣🤣🤣 Роклята дори е българска....😁 Днес ще дойде коженото яке...очаквам да го оцените и да забравим за З. 😃

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 07:43 от mimi.7299

# 1 196
Ооо, Адаш! Искам да видя якето - онова, което гледа и показа ли взе? Не съм имала техни якета, ще са ми интересни отзивите.

# 1 197
Grinning понеже се измести фокуса на написаното от мен със саркастични забележки, ще натъртя думичката  многократно повтаряне на едно и също е акцента, както и ставаше въпрос за един конкретен бг производител.

Grinning ще ви успокоя сигурна съм, че испанския глобален бранд не си търси скрита реклама.

# 1 198
Grinning ще ви успокоя сигурна съм, че испанския глобален бранд не си търси скрита реклама.
Ама ти така и не ни го каза... 😉
Адаш, да, лошото е, че ще дойде в службата, а там няма огледало, а политиката на сайта е мериш и ако не е ок веднага връщаш. Та дано ми стане и остане!

# 1 199
Mariat, направо ми иде да взема точилката и да те почна Joy Joy Joy
Държи ли се така вълнено палто.....
Модела е актуален, с приятелка бяхме палто да си купува, едно от местата М.Дути разбира се и тя си хареса едно много подобно като модел, разубедих я, че тъничко, а в София тънички палта носим три дни в годината (стоя на стража с точилка в ръка, за предотвратяване на неразумни покупки Joy шегувам се. )

Добре дошли на новите дами Hug

Мими, чакам да те видя с якето Heart Eyes

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 15:25 от Al Georgieva

Общи условия

Активация на акаунт