Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 110 988
  • 1 277
  •   3
Отговори
# 960
Добро утро!
Надето трепач, както винаги, ееееехххх. Heart Eyes
Тит, ура, най после имам известие на мейла...а аз телефона им не търся, отдавна го имам и им звъня за всичко 🤣🤣🤣 Чантичката-подарък за телефон е ужасна...🤣

# 961
Надя, страхотна както винаги 😍

Мтз, черната рокля е хубава, модела ще ти стои супер.

Мими88, светло синьо за панталона?

# 962
  • Ямбол
Аз пък бих сложила някакви подобни обици:

Струва ми се, че има нужда от нещо, което да привлече погледа към лицето, защото роклята е твърде ярка и силна като елемент. А и Сиска носи добре големи обици =)).

Благодаря за предложенията за моята рокля. За съжаление ми липсват десет сантиметра от височината и финия прасец на моделката, та не знам дали ще пробвам с наличните оксфордки и половинки и чорапи 😁.

# 963
Харесах си рокля, няма номер!😭

# 964
  • Бургас
Мими, ти нямаше ли подобна, че даже и по-хубава?

Аз си представям златната рокля с черни обици, но не знам къде да търся да онагледя.

Дантеленото цвете на Света също много ми хареса.Нещо такова в черно да кажем.

# 965
Галка, имам но черно и бяло леопард.
В понеделник ще се обядя да питам ще доставят ли...

# 966
Siska, а каква прическа обмисляш - вдигната, с паднали кичури, пусната или по обиците ще решаваш?

# 967
  • Sofia
Също и на шията ще слагаш ли нещо и какво?
Обеците като нещо еднократно ли ги мислиш или нещо със стойност,  което да продължиш да носиш?

# 968
Сиска, Сиска, направо ни главозамая с тази рокля и с този прием.В трепетно очакване сме какво ще избереш Heart Съпреживяваме Simple Smile
Вчера нали коментирахме бордо, ето каква снимка ми излезе днес от фейса,тук чантата леко освежава.

Аз много харесвам бордото и го нося с удоволствие.
Пропуснах да отбележа Надето, че ми хареса с нейния комплект за родителски срещи.

# 969
  • Sofia
Вчера бях точно в "мрачната" комбинация черно-бордо, но не се снимах. Така облечена, а чантата и обувките в бордо.

# 970
  • София
Златната рокля на Сиска си я представям с обеци с възможно най-малко обков перла или камък близък до цвета на очите. Също обеци подобни на тези които постоянно носи Smiley но някак смес от сребро и злато.

# 971
  • Бургас
Галка, имам но черно и бяло леопард.
В понеделник ще се обядя да питам ще доставят ли...

Нещо съм се заблудила значи.

И моят popov панталон дойде, наистина е хубав и като кройка и като плат/трико, сатенирано отвътре/. Има лека закачка с токата, която му придава малко по-елегантен вид.

# 972
Са с тая MY Theresa Света ме разстройва...ей ботушки като за мен! 😉

# 973
Надя, много си готина - ти,  аутфита, и чувството ти за хумор!

Аз намирам комбинацията бургунди/черно за много ефектна, цвят бургунди красиво и стилно "омекотява" черното:

Скрит текст:

бургунди/черен аутфит много добре се съчетава със златисти елементи
Скрит текст:

Последната снимка е предложение към мтз, ако решиш да купиш черната рокля.
С бургунди чанта/обувки  и златисти бижута ще освежиш цялостната визия и ще се получи много хубаво!

Цитат
Не успях внимателно да изчета всички коментари, но мернах бордото като цвят - толкова ми е труден за съчетаване, че имам един панталон от година вече в гардероба, който не намирам с какво да комбинирам.
Мими88, пробвай панталона с бяла блуза-поло, бяла риза ... нещо в бяло, бордо и бяло също е хубаво съчетание, а на теб тъмни цветове до лицето не "стоят"
Скрит текст:

Вземай ги, Мими - много ще ти ходят, с подходяща чанта и златните ти бижута! Kissing Heart

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 00:24 от Sweta

# 974
Аз залитнах към милитъри зелено. Първо си купих блуза за панталон в цвят каки. После си купих парка, а днес поръчах зелени челси боти, пуловер и блуза. Пуловерът сигурно ще върна, първо защото почти не нося такава дреха, после ... не знам дали ще се възприема с него. Ще се барна зелена като горски. Laughing А от преди имам тази чанта, с която май започнах зелената серия и съм готова от горе до долу
Скрит текст:
Надето като я видя с нейната фигура и просто възхищението ми ме оставя безмълвна! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт