Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 19 527
  • 321
  •   35
Отговори
# 270
  • Велико Търново
Сиска, да не те разочаровам, но в една обувна тема, една дама питаше дали ще се отпуснат и омекнат първите Patrizia Pepe, защото били много твърди. Разбира се, ще знаеш дали е така, след като ги получиш.

Диа, върнала съм над 50 чифта обувки и изобщо няма да съм разочарована.Ходя само със сникърси както знаете.

# 271
  • Burgas, Bulgaria
Сиска, FASHION IDOL си ми ти, стилна винаги и навсякъде!!! HeartHeartHeart Благодаря ти много, думите ти значат много за мен!!! HeartHeartHeart Видях роклята, грабвай я, в твоя натюрел е!!! Sparkling Heart За обувките съм скептична, дори на пръв поглед изглеждат твърдички, но пък, истина е, че не съм носила никоя от марките. За парфюмния ти вкус и гардероб, какво да кажа - само въздишам и мечтая!!! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 272
Siska, на гроздето си най-прекрасна 🙂
Както винаги перфектна, на всички снимки.
Златната рокля е великолепна ♥️👑
Отровата виждам 😍 много любим

Мерси Dia 🌷

Времето е прекрасно днес, спортувах на открито, разхождаме се, София е пълна - паркове, улици, градини

Чакам ММ ....

# 273
  • Burgas, Bulgaria
Ал, много, много си шик!!! HeartHeartHeart

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 18:11 от kolevaangela

# 274
  • Sofia
Сиси, ака трябва да е златна роклята (за дълга съм сигурна)  бих те облякла в тази копринена TF. На RL материите не бих избрала ( трико от полиестер) за изискан повод.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 19:04 от Karen

# 275
  • Велико Търново
Карен, тя тази на Т.Ф. струва вероятно непосилна за мен сума, иначе е прекрасна.
Ал, страхотна си!

# 276
Да попитам- косматите "Газели" как ги поддържате, особено във влажните, често и мокри пролетно- есенно месеци?

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 19:34 от TuЛи

# 277
И още малко от днешния ден 🙂

Витоша

и актуална витрина

и в стила на Майстора ♥️
студио за татуировки

Космати газели и подобни могат да се изсушат на слаба степен на сешоара.

# 278
  • Бургас/Пз
Сис, помисли за рокля, с която ще ти се виждат прекрасните ръце. Или пък твоята зелената дето имаш мисля, че ще си супер с нея.

# 279
  • тук-там
И рамене, и гръб Simple Smile Златна ли я искаш?

# 280
  • Велико Търново
Сис, помисли за рокля, с която ще ти се виждат прекрасните ръце. Или пък твоята зелената дето имаш мисля, че ще си супер с нея.

Ани, и кмета я запомни.Не мога да съм с нея, но ми е любима.

И рамене, и гръб Simple Smile Златна ли я искаш?

Ами аз гледах и една в бордо на Елизабетка, ама едни големи цепки в долната част, а аз крака крия.
Давайте предложения-знаете ми фигурата.

# 281
  • Бургас/Пз
Сис, нещо такова ??
https://www.lynneshop.com/bg-bg/roklya-s-payeti-i-halter-dekolte-2?color=47
Има я и зелена
https://www.lynneshop.com/bg-bg/roklya-s-payeti-i-halter-dekolte-2?color=58
Мисля, че малко крак може да покажеш Simple Smile

# 282
  • Велико Търново
Ани, поръчах зелената.Благодаря ти!

# 283
Много си бърза, браво!
Няколко на Патриция П.
Втората я пробвах, стои супер, но аз нямам рамена за нея

# 284
  • Велико Търново
Ал, като видя, че нещо е с намалено количество действам бързо или пък пише "лимитиран продукт" просто мозъка ми спира да функционира.
Тези на Патриция ги знам, но не са моите.В Mazzo ще погледна какво има и това ще е.Дано зелената ми стои добре и да приключвам.Ще отида и до завода в Търново да видя за кого шият сега и ще избирам.

Общи условия

Активация на акаунт