Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 20 708
  • 337
  •   36
Отговори
# 315
С този ролер(на това ми прилича) не е ли само за под очи?
Явно не
Скрит текст:

Мими, 15 мл. е
Скрит текст:

# 316
  • София
Много харесвам чанти в цвят бордо,само с широките дръжки не мога да се спогодя.До ден днешен,колкото и да ми харесва модела,дългата дръжка широка ли е ме отказва.
Изпуснах желана от мен чанта в цвят бордо,сега тихо страдам и търся друг модел,който да я замести.Тази я има в друг цвят,но за мен не е същото.Хайде оплаках се.
Мими,мога ли да видя на ЛС зелената чанта?Поне да оплакна очи.

# 317
Мьос, бордо чанта ми си струва по-добър вариант от петролено.
Имам и нося с черно, сиво, кафяво, тъмно и светло синьо, цикламено, лилаво.

15 мл ли....
ах колко бързам и не гледам.....

# 318
Ал, и двете, дядо попе, и двете Simple Smile (имаше един мръсен виц навремето)

# 319
15 мл ли....
ах колко бързам и не гледам.....
Монк (аз😇) вижда всичко... 😁

# 320
Айде сега 15мл, 15мл, красотата иска жертви...🤣🤣🤣 добре, че поръчах още един, че и на мен нещо ми малееше!🤣

# 321
Абе и двете, но аз нямам физически място 😃
Мьос, чакам снимки като поръчаш 🙂
Да се порадвам 🙂

Сега искам да си купя боя за кожа, но за краища, че на любимата ми стогодишна чанта дръжките не изглеждат добре.
Кожата, цвета и модела са ♥️

Ох Dia 🙂

# 322
# 323
Merci Dia 🌷
Днес следобяд ще съм близо да адреса им и ще отида на място да си избера цвят.
А и днес съм с тази чанта.

# 324
Не знам как и кога, но се бях отписала от следене на темата и чак сега ви открих наново. Връщам се да чета назад.
След проливните дъждове се оказа, че кубинките ми пропускат и днес, след двучасово ровене по сайтове, поръчах от бест сикретс-а едни боти и едни ботуши за сняг (вторите за да спестя 10 лв доставка, не че съм се юрнала по снежните планински склонове, но все пак да има за двата случая годишно, когато водим децата да се спускат с шейни Grinning )

# 325
Забравих да ви кажа най новата смешка, поръчах поредния шампоан Герлен роял и довършвам един на олиосета, съответно не съм се мила. И снощи мъжа ми вика тоз новия с човката не се пени като преди... и кво да гледам вместо шампоан са ми пратили балсам. Пробвах го още снощи - много е хубав. Даже мисля по добре ми подейства от маската. Косата мека като коприна, а така хубаво мирише. Но много съм ядосана, че Ричард продължава де се мие с него! Smiling Imp
ПП Не съм на далавера сега проверих цените на шампоана и балсама са еднакви!

# 326
Миме, запази бутилката и му сипи после друг шампоан в нея, да не бара твоя 😅

# 327
Ха, ха хвърлих я така ме е яд... и ще я сложа на неговия рафт. Ще повярва щото и представа си няма що за шампоан е това...! JoyJoyJoy Не мога да разбера помпата ли го кефи... JoyJoyJoy

# 328
Мими, според мен роклята сама по себе си е акцент - шарена с различни цветни щампи, чантата към нея трябва да се слива с фона и например или неутрална и така ще изпъква роклята. Бордо чантата дава още един акцент, става някак разнопосочна цялостната визия. За копчето подкрепям - смени с това на ръкава, а за ръкава купи някакво подобно от галантерия. Hug

Simple Smile

# 329
Света, права си, ама аз не ходя по рокля, с връхно кожено или тренч едноцветен върху нея и отгоре чантата се получава много добре!

Общи условия

Активация на акаунт