Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 21 634
  • 347
  •   33
Отговори
# 330
Света, права си, ама аз не ходя по рокля, с връхно кожено или тренч едноцветен върху нея и отгоре чантата се получава много добре!
Е, ако не се вижда роклята, а само връхното естествено, че коментарът ми не важи, той е за съчетанието с роклята, което видях на снимката. Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 15:17 от Sweta

# 331
Света, права си, ама аз не ходя по рокля, с връхно кожено или тренч едноцветен върху нея и отгоре чантата се получава много добре!
Е, ако не се вижда роклята, а само връхното естествено, че коментарът ми не важи, той е за съчетанието с роклята, което видях на снимката. Simple Smile
Вижда се и роклята, кожените якета са къси! Wink

# 332
Мими, в крайна сметка важното е ти да се харесваш, това носи настроение и повдига духа Kissing Heart.
Важи за всички.

# 333
Мими, в крайна сметка важното е ти да се харесваш, това носи настроение и повдига духа Kissing Heart.
Важи за всички.
Нали знаеш папагалската ми душа мила...викам си в някой преден живот сигурно съм била Ара! 🤣🤣🤣

# 334
# 335
Ммммм, роклята джунгла би стояла добре с всеки един от цветовете в нея.
С винено червено е много красиво.
А и това е цвят, който при повечето модели чанти усилва красотата им.
Такива още са нюанси между тийл и зелено, канелено, тъмна ръжда, горчица, т.н.
От мен палче нагоре Мими 😘

На Loreal тествах от серията Absolute Repair, много ми допадна, ще си купя като свърши наличния.

# 336
  • Велико Търново
Привет!
Света, линк към тази рокля ще може ли?
Мими, този герленски балсам го имам, но да ти кажа, че от серията има и двойна маска.В туба.Нея я ползвам през 3-4 измивания.

Сега казах ли, че новите ми диоптрични рамки са в модния цвят бордо.Да си призная чак като платих цялата сума и излязох от оптиката се усетих, че същност исках златни рамки.Уникални са.Имам и кърпичка да забърсвам самата рамка.До сега никога не съм имала.

От новият серум ще се въздържа, но за някоя чантичка не съм сигурна.
Заминавам сега пък на спининг, че от утре пак гиздава тояга по аптеки бяга.

# 337
Ммммм, роклята джунгла би стояла добре с всеки един от цветовете в нея.
С винено червено е много красиво.
А и това е цвят, който при повечето модели чанти усилва красотата им.
Такива още са нюанси между тийл и зелено, канелено, тъмна ръжда, горчица, т.н.
От мен палче нагоре Мими 😘
И аз така смятам, какво да се прави - вкус! Не са за мен муроникаквите цветове...това е лаф на баба ми! 🤣
Двойната маска в туба си я ползвам де Сиси, нали ти ми я каза. Добре, че Ричард маски не ползва,🤣🤣🤣 много е хубава двуфазнана, може би на трета съм вече.

# 338
муроникакви ми е любима дума 🙂

# 339
муроникакви ми е любима дума 🙂
Както и нокти без звънчета! 🤣🤣🤣

# 340
Сиска, гледах роклята в Farfetch
https://www.farfetch.com/bg/shopping/women/aniye-by-lulu-dress-i … aspx?storeid=9783

Мими, не се разбрахме, пъстрата джунгла сама по себе си ти отива. Не е моето, но на теб стои добре.

# 341
Мими, не се разбрахме, пъстрата джунгла сама по себе си ти отива. Не е моето, но на теб стои добре.
Светка разбрах те... 😘,  има резон, каквото казваш, но на мен акцент с друг акцент пак ми харесва! Wink
Не ми се отваря линка на сисината рокля
Айде хапнах и тръгвам...че мръкна!

# 342
Много рядко ми се случва да не се съглася със Света, но на мен много ми хареса съчетанието на пъстрата рокля на Мими със винената/бургунди чантата. Поне на моя основен монитор изглежда, че цвета на чантата е близък до червеникаво-лилавите оттенъци в роклята и се вписва идеално за мен, дори без "намесата" на еднотонна връхна дреха.

Сис, около 2 години ходих с очила с рамка в бордо и много се харесвах - дотам, че преди 6 мес им смених стъклата с бифокални и продължвам да ги нося понякога (най-вече с неутрални или по-топли аутфити).
Скрит текст:

Слушах нещо интересно, сек да го намеря из хисторито си... достатъчно е да разцъкате набързо из разделите за да придобиете идея какви аксесоари лансират за този сезон дизайнерите, добре се е илюстрирала жената, въпреки че коментарите и също са интересни, за който има търпение.

PS Между другото един доста пренебрегван аксесоар като брошката, който има малко слава на "бабешки" е отново изключително популярен, та ако имате нещо такова из колекциите му търсете малко по-необичайно място или просто освежете семпло сако/палто/пуловер с брошка!
Много интересен клип за брошките на М. Олбрайт!

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 18:54 от Agent Provocateur

# 343
Аз също харесах съчетанието между рокля и чанта на Мими.
Не разбрах коя е коментираната чанта на Лино за под елхата.
Моите ежедневни рамки за очила също са бордо. Трябва да ги смена малко с лилавите. Бях ги забравила, добре че се разговорихме за цветове. Дори не се сещам къде съм ги сложила, ужас.

# 344
  • В морето
Дами, чудни неща сте видели/снимали/писали и естествено всички харесах! Heart Eyes
Al Georgieva - много се радвам като публикуваш интересни гледки от столицата, както и твоите съчетания - в тъмно синьо и горчица съчетанието е супер!
Karen - великолепна е копринената рокля, която си предложила.
ani_d - обувките са страхотни, добре, че си задържала! А skinny е истинската, непреходна класика.
mimi.7299 - чудна е тази рокля и ти в нея! Каквато и чанта да сложиш, роклята ще е акцента.
Agent Provocateur - освен всичко друго, кожата ти е разкош! Точно като кашмирения пуловер... Тук ако издадеш тайната - е джакпота.

Да се покажа и аз, днес така:

Общи условия

Активация на акаунт