Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 26 190
  • 382
  •   16
Отговори
# 345
Taffta, разкошно сако 😍

Хах, Агент, днес бях с копринена брошка

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 22:09 от Al Georgieva

# 346
  • Велико Търново
Днес така
Скрит текст:
Скрит текст:

Агент, много си готина!
Аксесоари нямам и не нося, обаче много ми харесват на други жени.
Тафта, страхотен аутфит!

G&B, тази красота има ли я при теб?
https://www.dior.com/en_int/beauty/products/rouge-dior-sequin-li … ion-Y1000057.html

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 20:31 от siska79

# 347
Супер стоят бордо рамки, имам два чифта слънчеви на ана хикман и на макс мара. Много ти отиват Агент. Което ми дава идея да си направя и диоптрични сега като ни пуснат очила. Ще ми отива на червената коса...и аз заобичах брошките от миналата година!

# 348
Все още не, вероятно до седмица ще ги пуснат.

# 349
Не ми се отваря линка на сисината рокля
Мими, не зная защо, линкът е наред, но май форумът го "чупи".

Сиска, супер си в розово и светло бежово!

Цитат
Agent Provocateur - освен всичко друго, кожата ти е разкош! Точно като кашмирения пуловер... Тук ако издадеш тайната - е джакпота.
Присъединявам се - кожата на Агент е много хубава и гладка - виждала съм я и на живо, на силно осветление.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 22:01 от Sweta

# 350
  • Велико Търново
Ето ги моите рамки

Мими, ще чакаме да покажеш какво си избрала.

# 351
Готини са много Сиси...аз харесвам също метални рамки...още тъжа за изгубените Версаче, една седмица ги бях носила само! Но с много пробване се надявам да харесам и нещо по различно...иначе все едни и същи златни ги избирам!

# 352
  • В заешката дупка
И едни от моите любими рамки на диоптрични очила бяха бордо - преливащи в по-тъмно, а от вътрешната на страна залени. Носих ги до последно, взеха да се лющят и вече нямаше как и ги изхвърлих тази година.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 11:22 от ЧеКа

# 353
  • Велико Търново
Колко си красива, Чека!

# 354
ЧеКа, много си хубава 🙂
и почти същата шарка
Wear Dress

Поръчах си една дънкова пола, Копче я е показала в темата за придобивките.
Уцели ме в сърцето, мама имаше такава, края на 70-те години е било. Носеше я с ботуши по крака до коляното в няколко цвята кафяво и нагоре пуловери и ризи по тялото.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 12:24 от Al Georgieva

# 355
Значи Копче пише в придобивките, а при нас не! 😉
Точно такъв тоалет както го описа нося и аз...трябва да си издиря дънковата пола! 😉

# 356
# 357
  • В заешката дупка
Ал, жилетката е от една колаборация между Misssoni и Lindex от преси 10+ години. Имам още 5 неща купени от серията. Мисля, че не съм купувала толкова дрехи наведнъж за мен никога през живота си. Simple Smile Много ми харесаха тогава и всичко си нося още. (Ааа, излъгах - един потник издаде багажа и си заминава преди няколко години.) Само дето изпрах вълненото палто не както трябва и стана с едни номер по-малко, но пак си го ползвам.

# 358
  • София
Ал,имах костюм /сако и пола/ със същата или почти същата шарка преди 20+ години.
Ех,къде ме върна!

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 18:30 от Ali97

# 359
Ali97, изтрий моля те снимката от цитата.

ЧеКа, много хубава колекция ♥️

Харесах си дънки на Мис Сиксти, но ги намирям само в онлайн магазина им.
Не съм носила техни дънки от 90-те

Общи условия

Активация на акаунт