Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 25 487
  • 379
  •   17
Отговори
# 360
  • София
Ал,не съобразих, извинявай!
Гледам снимката отново,ами десенът си е направо същият.

# 361
Поръчах въпросния тренч, като дойде ще реша дали ще го задържа.
Скрит текст:

Дойде тренчът и на живо е страхотен! Цветът е идея по- наситен към бежово.
Ал, коланът е от по- твърдите такива, но не прекалено. Мек не е.

Рокля в подобни мотиви беше последната ми покупка преди да седна на шопинг диета август месец.
Снимката е от сайт и не е кой знае какво, на живо е по- добре.

Скрит текст:

# 362
Аз си поръчах тез, но не съм убедена че ще ги задържа, езиците мното груби, ама ще видя как ще са с панталон и рокля!

# 363
Merci Ali
Роклята е 15+ години.

На снимка са много добре обувките, дано ти паснат и са удобни Мими

ТиЛи, супер за шлифера.
Питах за колана, че ако е тънък,  като се върже човек става като връв и не стои хубаво

# 364
Да, аз те разбрах, Ал. 🤗
Между другото, имам почти идентичен тренч в резедаво и пролетно време съм все с него. Много ми е на сърце, а като бонус и платът е water resistant, или поне има такава промазка.
Общо взето- разчитах на това, което получих, макар и да нямах особени надежди, че ще покрие всичките изисквания, които имах.
Затова съм и толкова доволна. ☺

# 365
Тези много ги хвалят, ама са изчерпани почти всички номера. Има и кодове за големи отстъпки
https://ingiliz.bg/products/connie-mok-02-%D0%BE%D0%B1%D1%83%D0% … D1%88%D0%B5%D0%B2
https://ingiliz.bg/products/connie-mok-02-%D0%BE%D0%B1%D1%83%D0% … D1%88%D0%B5%D0%B2

# 366
Супер са красиви, но цената е несправедлива, освен тва няма номера. Ингилиз ги зачертах не са за моите мекици. А и имам още два чифта подобни лоуфъри на ток на Казар и Рикер черни. Сега искам бордо!

# 367
Преди време съм си купувала Ингилиз.
Според мен са много добри.
Десенът днес

# 368
И десена, и деколтето са екстра.

# 369
През този сезон, цвят бордо освен по дрехи, изобилства и в предлаганите обувки и чанти. Много хубав есенен цвят, харесва ми и съчетанието му с анимал принт.

# 370
... жилетката е от една колаборация между Misssoni и Lindex...
Скрит текст:
от преди 10+ години. Имам още 5 неща купени от серията. Мисля, че не съм купувала толкова дрехи наведнъж за мен никога през живота си. Simple Smile Много ми харесаха тогава и всичко си нося още. (Ааа, излъгах - един потник издаде багажа и си заминава преди няколко години.) Само дето изпрах вълненото палто не както трябва и стана с едни номер по-малко, но пак си го ползвам.
Изключително забавно съвпадение имаме по вкус и по шопинг поведение в случая, Чека Grinning Преди 10++ год Мисони направи колаборация с голяма ам. верига. Истерията беше масова! Сайтът на веригата се срути, опашките пред магазините казаха, че почнали от 4 сутринта... Купих и за себе си както и за щерката, да не говорим, че имаше и колекция за дома и все още имам ваза + декоративен поднос + чаши за чай оттогава. Роклята и жилетките (3 бр) все още си ги нося, обувките все още си ги пазя.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 16:25 от Agent Provocateur

# 371
Преди време съм си купувала Ингилиз.
Според мен са много добри.
Десенът днес
Ингилиз са добри, но са фини калъпи, за фини стъпала. Три пъти поръчвах и връщах едни чехли за 500 лв., толкова ги исках, но дебелото стъпало не е за тези обувки. Отделна Ал поръча сандали и не е във възторг, това са паркетни обувки за кола не за ходене по нашите улици.
Сладуранка! 😍

# 372
  • Пловдив
Ингилиз и Зарена за мен са псевдопрестижни брандове, като не ангажирам никого с това мнение. Не са некачествени продукти, имитират обикновено световни модели, така че са издържани визуално, но са твърде надценени, преекспонирани. Ако трябва да си купя паркетни обувки за около 500 лева, то гарантирано няма да са Ингилиз. Има и по-изящни и пипнати.

Момичета, чета ви, но нямам много време да пиша. Виждам по някоя снимка от време на време и много ви се радвам, даже си крада идейки. Тааааа, с това крадене на идейки натрупах сумати рокли и повечето стоят необличани.
Цветовете на сезона са моите цветове, харесвам ги и ми отиват, въпреки че така и не разбрах какъв цветотип съм. Това се оказва абсурдно за мен, припознавам се почти навсякъде.

# 373
  • тук-там
Ал, дай линк към дънките на Мис Сикти, плс. И аз се чудя дали мога да поръчам онлайн уцелвайки размера. И по тази причина не съм поръчала още.

# 374
Agent, Мисони спокойно могат да ползват снимките за реклама, и модела, и фотографа Simple Smile

Обичам колаборациите. Надявам се JW Anderson пак да се включи с Uniqlo. Пропуснах да си взема дънки от предната колекция, и за вратовръзка се чудех. Сега, като директор на Диор може и да пропусне. Редактирам се, на 16-ти излиза колекцията https://www.uniqlo.com/uk/en/women/special-collaboration/uniqlo- … h=%2C%2C107394%2C Много го харесвам.
https://www.instagram.com/p/DPT8aNCCJA3/

Получих НБ. Без изненади за размера. Имам стари модел 1906- ЮК6 и тези са така.
Скрит текст:

Мими. отбелязах си аз серума. Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 18:19 от Elirost

Общи условия

Активация на акаунт