Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 28 330
  • 399
  •   28
Отговори
# 375
Elirost, честити!
Супер стоят 😍

Mtz, ето тези

https://misssixty.com/products/vintage-straight-fit-jeans-1
Сайз гайда като гледам ми трябва 26, за да ми стоят лежерно като на манекенката 27, но знам ли....
искам да мога да ги нося и с риза и бизнес сако.
Нямам време да отида до магазина на G-Star

Mardji, деколте и десен чудни.

Малката Агентка каква е душица ♥️

# 376
Ал, по- добре 26 номер. На мен не ми хареса как стоят на манекена около чатала.
Честити балански, Elirost!
Mанекенката на Агента е жестока! Страхотни снимки.
Марджи, ето и моя десен.

# 377
Mariat, спира ми че не мога да пробвам.
На манекенката им изглеждат големи.
По-скоро ще се въздържа и ще търся много тъмни във физ.магазин.

много ми харесва блузата ти ♥️

# 378
Да, и за мен са големи в тази област и издуват.

# 379
  • В заешката дупка
Изключително забавно съвпадение имаме по вкус и по шопинг поведение в случая, Чека Grinning Преди 10++ год Мисони направи колаборация с голяма ам. верига. Истерията беше масова! Сайтът на веригата се срути, опашките пред магазините казаха, че почнали от 4 сутринта...

Таргет?

При нас не беше такава лудница. Имаше интерес, но без подобни ексцесии. Аз отидох, влезнах и спокойно си напазарувах. От долната снимка имам 2 неща - жилетката отляво и роклята (без ризата под нея) отдясно. Роклята вече не е рокля, а блуза - скъсих я отдавна. А когато я носих като рокля не ми стоеше чак толкова късо като на модела, но пак си беше доволно над колената. Но тогава бях млада. Simple Smile

# 380
  • София
И аз се чудя дали мога да поръчам онлайн уцелвайки размера. И по тази причина не съм поръчала още.
Отказах се да поръчвам дънки онлайн. Размерът обикновено е ясен, но един ръб на неправилното място,  и всичко заминава.

# 381
Преди години бях фен на Мис Сиксти и съм имала доста техни дънки. ПО-скоро си отговарят на дънковата номерация в инчове,към уголемени с номер. За въпросните дънки,залагам,че пак е така,хазарт. Simple Smile
Иначе,ако човек си знае номера,шансът да не "оцели" е малък според мен. Поръчвала съм десетки дънки и нямам грешки.

# 382
  • София
И аз навремето бях голям фен, това бяха най-марковите и скъпи дънки, които можеше човек да си купи тук преди години. Имаха бутик на Витошка и ЦУМ, а тогава бях много слаба и само там имаше дънки р-р 24, 25.

# 383
  • Пловдив
И аз това щях да напиша, че само Мис Сиксти имаха малки номера -24 и 25 и ми заставаха уникално. Всичко е в минало време, разбира се. А и на сайта им правеха страхотни намаления. Това лято с неохота изхвърлих едни сандали, купени сигурно преди 16-17 години, почти нови, но кожата се беше обелила жестоко в кутията, поради неправилно съхранение от моя страна, а в същото време гледах имитации на модела в Бершка или нему подобен магазин. Стана ми тъжно.
Редовно поръчвам дънки онлайн, макар че малко ми писна да връщам, да се разочаровам, после да няма моя номер, да са повишили цената...

# 384
Добро утро! Студено и влажно, но пък имам нови обувки и ще си ги нося докато е възможно Simple Smile
Скрит текст:
Пазя си някои дънки на Miss Sixty и напоследък пак си ги нося с удоволствие (моделите периодично се завръщат Simple Smile ), а качеството им  е много добро.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 19:09 от pep_si

# 385
И аз имам сходен сантимент към Miss Sixty, бяха единствените дънки навремето, които имаха малки номера и ми ставаха идеално. Имах няколко чифта и много си ги харесвах.., всичко ми е отдавна умаляло и съм подарила. Иначе аз поръчвам основно онлайн дрехи и рядко не си уцелвам номера, почти на всички марки 27 ми застава идеално, тук-там ми е леко голям и то само при някои модели.
Ние отново сме двойка с малкият човек вкъщи, отново с леко неразположение и не ми остава време за нищо.
Но успях да видя на Агента малкото съкровище, което е като модел! Страхотни снимки, уникално дете! Агшнт и на теб мернах една снимка с червените рамки - много ти отиват!
Сиска, дано си намерила рокля за събитието.
Пепси, много яки обувки, при нас е толкова мокро и кално, че стилистичните ми идеи клонят към гумени ботуши...

Отивам да правя обяд за човечето и ще опитам да изтичам до някое химическо чистене с две-три летни якета, май в Ринг мол имаше по спомен..

# 386
  • Sofia
Имам едни чисто нови Miss sixty 29 рр, за висока дама над 174. Прав модел, светлосини. Някоя от вас ако ги иска, нейни са!

# 387
  • София
Това с размерите е като тото. Не може да се разчита, че всички размери си отговарят. Наскоро мерих на Манго 36 размер, първият път ми бяха ужасно малки. 38 от същите пък беше ужасно голям. След няколко дни се върнах и 36 вече нямаше, поръчах и новите 36 от абсолютно същия модел даже ми бяха широки. Една марка, един и същи модел, и пак сериозни разлики. Мерих и други модели на Манго и пак същото. Един цвят от един модел 36 ми става, но в друг цвят от същия модел ми е малък.

# 388
Пепсиии, какъв крак! В първия момент помислих, че си с ботуши. Чак от втората снимка видях обувките!

# 389
  • София
Здравейте момичета! Следя ви от известно време и си спомням, че някой беше препоръчал витамини за очи. Моля, споделете кои бяха, че не съм ги запазила.

Общи условия

Активация на акаунт