Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 37 790
  • 491
  •   15
Отговори
# 465
Аз си купих точно това, което бях намислила че ми трябва за сезона в петролено/тийл. Наличните ми боти и чанта в бордо са в отлично състояние и няма да търся нови:
Скрит текст:

Намерих си и нещо, което не бях намислила, но много ми харесаха и са ултра удобни за ежедневие на колело като моето и си ги оставих:
Скрит текст:
Евентуално ще потърся един-два пуловера и с това ще приключа покупките за мен поне до пролетта. Коледния ми календар с ампули пристигна, доволна съм, ще си чака декември.

# 466
Мими, много добре ме описа Grinning
Още едни обувки ми се разкапаха на краката тази вечер, докато прибрра детето Anguished Всъщност това е добра новина за мен, обичам да изхвърлям износени неща, и без това гардеробите вкъщи преливат.
Аз на Анджи новата коса съм я изпуснала. И а дни, в които мога да чета редовно, има и такива, в които въртележката е неспирна.

# 467
Моме, няма страшно...и това ще мине, ще пораснат децата и ще туриш пак токчетата!
Таз чангичка яко ми хареса и въпреки, че имам 10 чанти в зелено - от жабешко до резеда и тюркоаз не бих я отказала!

# 468
Този аутфит стана супер сложен. Първо харесах ръкавици в бордо, но дакато ги поръчам и свършиха, та взех убитото каки. Но пък те се връзват по-добре в новата ми идея. Докато дойде новата чанта, това ще е комбинацията. Обувки още нямам, не мога да намеря подходящия цвят, но ще са такъв модел. Първоначално се ядосах, че накупих толкова неща за една абстрактна идея, но пък са бейзик и ще влязат в действие с останалия ми гардероб.

Скрит текст:

# 469
Ако са различни нюанси чантите (обувките)- не се брои, все едно, че нямаш. 😊

sunrise, много, много ми допадат идеите ти.❤❤❤

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 20:34 от TuЛи

# 470
Sunrise_Sunset , много добре ги събираш, ще се получи супер.
Мисля този цвят ръкавици са по-добре от бордо, повече пасват и създават хармония.
За чантите ❤️
За обувките - ето Halmanera какво имат този сезон, мисля ще пасне на всичко (и са много удобни)

Много ще се радвам да качиш снимка 🙂

Момето, много си свежа днес 🙂
С малки деца е така, човек разнася катуна из града, екипиран за оцеляване 🙃

Мьос, честити петролени winter-ски неща 🙂

Мими, винаги има място за още една чанта 🙂
Да видим коя ще сънувам нощес 😃

Лека дами!

# 471

Мими, винаги има място за още една чанта 🙂

Място в сърцето ми има, но в гардеробите няма 🤣🤣🤣
Първите боти ги искам! 😘
Гледам екскурзии за Рим за февруари! 😉

# 472
Същата работа 🤣🤣🤣
ММ преди малко "Вземи си която искаш, но къде ще я прибереш?"
че аз 101 пъти питах коя е по-добре

И аз искам първите боти, че и ще отиват на тъмната китайска чанта.
Айде, лягам вече

# 473
  • Пловдив
Сигурно съм един от малкото опак човеци на света( може да е от зодията, не зная), но не мога да нося несиметрично изрязани дрехи или обувки, такива с един ръкав или пък деколтета тип Мегън Маркъл. Абсолютно дискомфортно ми е, чак аз не мога да се понасям. А много харесвам как стоят на други хора. Това е по повод първите обувки, които пусна Ал.
Sunrise, много ми хареса нагласената комбинация и точно с този цвят ръкавици. С тъмна вишня или тъмно лилаво също бих пробвала.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 07:36 от AlexaS

# 474
И аз дрехи с един ръкав не нося,но обувките много ми харесаха. Ама и обувки не нося последните няколко години-наличните не излизат от кутиите. Даже имах подобни,не се сещам за марката. И боти номер 1 много ми харсват..и такива съм имала. Но тези модели са ефектни,но са много ниски отпред на пръстите и направо ги притискат,може би са за хора с по-фино стъпало..

# 475
Добро утро, дами Flowers Hibiscus
Ал, благодаря за споделянето. Харесвам колаборациите и ще разгледам с удоволствие тази, въпреки че нито в Arket, нито в Barbour съм намирала за себе си, досега:) Винаги съм отворена за нови възможности:)

sunrise_sunset, интересна идея имаш. Може да споделиш завършека

В планираните ми покупки за следващите няколко сезона влиза с приоритет Brushed cashmere...Heart Exl

Големи чанти вече избягвам, замених ги с раница. По удобно ми е, особено ако трябва да съм в движение.
Все се каня да си поръчам и сгъваема раница, та когато съм с малка чанта и реша да пазарувам нещо, да не нося в ръце. Нещо такова

# 476
Ели, страхотна раница, ще
потърся къде има.

# 477
Има в Тему.

# 478
Ели, страхотна раница, ще
потърся къде има.
Гледам ги в Амазон "foldable backpack lightweight" https://www.amazon.co.uk/Feibmir-Lightweight-Backpacks-Resistant … 2C330&sr=8-7&th=1

# 479
Ели, страхотни кашмири...и на мен ми се приносиха, но няма къде? В офиса е толкова горещо, по заведенията също...!
Плетиво слага може би за седмица зимата февруари, когато навън е минус 10. Което рядко се случва...
Аз в чантата нося платнена торбичка в калъф, най малко място ми заема и после през рамо...

Такова схлупено време, ще ходя на кино Битка, след битка!

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 10:37 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт