Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 34 387
  • 456
  •   19
Отговори
# 435
Имам едни чисто нови Miss sixty 29 рр, за висока дама над 174. Прав модел, светлосини. Някоя от вас ако ги иска, нейни са!

Имаше ли кандидатки?

# 436
Mometo, не бих боядисвала кожено яке. Рискуваш да почне да пуска по теб.
Носи си го изтъркано.

Angela даде добър съвет за стилизирането.

# 437
Не пуска, боите са специални.Може да се потърси и кит за реновация на кожа в колите- волан например, няма как да пуска..
Помня баща ми как си боядисваше кожените якета най-редовно.

# 438
Освежавала съм ръбове на кожени чанти със спрей за освежаване цвета на велур, на една конячена не ми пасна цвета и я изпръсках накрая цялата, за да го изравня, получи се супер, няма наслагване, лесно се действа, не пуска след това и не цапа дрехи и не пуска. Да се има предвид, че кожата трябва да е много добре почистена преди всякакво боядисване или пръскане.
В химическите също има услуга боядисване на кожа.
Боите за автосалони са уникални, супер се получава с тях, виждала съм реновирани кожени салони с такива продукти.
Ако пък толкова има притеснение, че ще пусне, един импрегниращ спрей за кожа запечатва всичко.
За да няма сакатлъци изрично пак пиша, работи се на почистена и суха кожа.

# 439
Днес така

Преди няколко страници беше качена снимка на едно късо палто, не се сещам чия е снимката, нямам време да ровя назад.
Ако някой се припознае, моля да каже откъде е дрехата!

# 440
Ал, може ли линк към чантата? Впечатли ме обемът ѝ.

# 441
Mariat, чантата е на 7-8 години, от VIP Shop я взех.
Само в кратки командировки ходя с нея
Скрит текст:
освен пуловера, има и една риза и чифт бельо
ето линк към налична някъде си
Много е здрава, поизтъркана е малко, но някак готино остарява кожата
https://orcook.cpavoid.rest/index.php?main_page=product_info&products_id=915812

# 442
Имам точно същия цвят Бугати, но е друг стил. Огромна ми се струва. Кожата е много стабилна, това няма скъсване. Не се е изтъркала, защото много рядко я нося.
https://www.amazon.de/-/en/dp/B00A0HS67C?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

# 443
Dia, огромна е.
Като куфар ❤️
но е по-спретнато и мадамско от комп.раница

# 444
Да изглежда добре организирана. Моята си е торба.
Я гледай, ми тя е червена и е точно същия цвят като ботите ми! Забравила съм я нея. Хехе, сега ще си я нося с тях.

# 445
Ох, страхотна чанта, Ал! Пък както обичам червено.... Навремето ми беше преобладаващ цвят в гардероба, откакто започнах да слагам червени оттенъци в косата, обаче, понамалих.
Благодаря за съветите за кожата, щом е ок да носи поизносено, мързеливата ми натура веднага предпочете този вариант Grinning
Копче ми липсва...
Ето ме днес, но обувките ще ги изхвърля довечера, не видях сутринта в какво състояние са.
Скрит текст:

# 446
Малииии аз такава чанта ако помъкна...
Имам кожено яке на Бугати на точно 20 години, не е мръднало!
Седи в службата, за инцидентни ситуации...

Даже и хастара е като нов, а съм го смляла от носене...

# 447
Не знам тая кожа на Бугатитата от тапир ли е (представям си, че неговата е такава дебелокожа и здрава Laughing ), но наистина изглежда вечна. И си е тежичка. И портфейл имам техен, от тези дългите, дето са си като малък клъч. Ми той празен тежи сигурно повече от половин кило! Това по-слаботелесна жена празни чанта и портфейл не може да ги мъкне, а я направили толкова голяма чантата, че бебе може да носиш в нея...

# 448
М, бебе, в тая чанта аз мога да вляза! 🤣🤣🤣
Мъжа ми много мрази като ме види с голяма чанта...
.

# 449
Махнах шапката и шала,  навън е 22,5гр-оле-оле
Един от новите ми панталони:

Панталонът е много тъмно син на фино синьо райе.

Общи условия

Активация на акаунт