Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 35 315
  • 473
  •   25
Отговори
# 405
Олеле 🤣
това е за клоуните в цирка
Dia, отде ги извади 😃

Има и други варианти на топли и леки палта от алпака Wink
и си мечка-гимнастичка в тях
шегувам се 🤣

Мими
чанта 1, фаворит за работа

и близък план

чанта 2, фаворит за подарък

Чакам Черен петък 😁

Момето, книгите са ми голямата страст ❤️
Много съм радостна да видя почитатели на творчествоно на Л.Зидаров ❤️❤️❤️

# 406
Al, преди няколко седмици поръчах първата чанта в тъмно кафяво и не я свалям, побира доста повече отколкото очаквах, само трябва  да се внимава с формата, защото аз все я натискам с ръка и се начупва. Дано и на теб ти хареса толкова, аз вече съм заплюла две - втората в друг цвят и една по-голяма. Дали наистина ще има Черен петък Confused

# 407
Цитат
Дали наистина ще има Черен петък 😕

Защо да няма ЧП? Аз знам, че всяка година ноември месец има.

Помня книгата  "Приказки от цял свят" на Н. Райнов, върти ми се че бяха 2 книги, но може да бъркам, беше тоолкова отдавна.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 22:45 от Sweta

# 408
Sunrise_Sunset, много мило че сподели 🌷😘
Откачих за първата чанта, но я няма налична в момента в Ebony.
Коя е другата по-голяма?
Миналата година имаше 20% намаление за Ч.П.

# 409
Al, те ме намериха някак си. Grinning

Впрочем, в този сайт има и друг цвят от мокасините New Balance
https://www.farfetch.com/bg/shopping/men/new-balance-1906l-silve … tem-24946944.aspx

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 22:12 от DiaMia

# 410
Голямата Yore, но все още не съм сигурна, дали няма да ми е една идея твърде голяма, тъкмо ще я мисля до Черния петък. Вече не нося големи чанти, преди мъкнех половината свят с мен, а сега ако взема нещо от работа и компютъра или пък да я ползвам за пътувания. Но пък толкова да ми харесва. В това отношение втората показана от теб ми се вижда доста по-практична, във велур е жестока.

# 411
Втората и в Ebony е много красива, но в синьо е 💙
Големичка ми се вижда избраната Sunrise_Sunset, много тежка мисля ще става като се напълни и за мен такива са удобни само за като човек движи с кола или деца 🙂

и едно цветенце, бих си закачила на зелената работна за разкош

и нали в темата се споменава често Tosca Blu, почнаха да ми излизат реклами.
Я вижте каква красота 😍

Хубав ден!

# 412
Въй този тренч е жесток

# 413
  • Пловдив
Оооо, тренчът е уникален! Не искам да знам цената му!

Аз пък все нещо се омотавам и изпускам намаленията на ЧП, не мога да се ориентирам кога точно започват... Да не говорим, че все още не съм си харесала тъмно синя чанта.

Усмихнат ден, дами!

# 414
Аз не мога да си представя ежедневието с малка чанта. Два телефона, портфейл, несесер с тефтер, цигари, запалка, Киндъл, малко несесерче с две връзки ключове + няколко флашки, друго несесерче с Беналгин, капки за очи, червило, молив и балсам за устни, мокри, сухи кърпички - ей ти я запълнена чанта със средна големина. Ако трябва да добавя чадър, шише с вода, и вече се претъпква.

# 415
  • Sofia
В мини чантата нося телефон, слушалки, калъфче с карти и документи, сухи кърпички, червило, ключа на колата. Всичкия останал багаж ми стои в колата, тя е пътуваща къща. Joy

# 416
Аз съм без кола, пътуваща с градски транспорт (което в града ни е равно на катаклизъм Grinning), с 2 деца, които поне по веднъж на ден водя/взимам от училище, т.е. отново пеш/с градски транспорт. И съм като Охльо-Бохльо с къщичката на гърба.
Харесвам си разни чанти, но си натискам парцалите, докато не скъсам наличната ми зимна, не искам да купувам нищо ново. И кила върнах няколко, та ми изчезна желанието да купувам нови дрехи, изобщо съм в режим хибернация, ще спестявам за избухването по Коледа Grinning

# 417
  • София
Аз някои дни успявам да се оправя със средно малка чанта. Обаче напоследък съм ежедневно между две къщи и все мъкна дрехи, козметика и пр. Така че - или с голяма чанта, или с някоя торба съм.

# 418
  • Burgas, Bulgaria
Мили момичета , моята сага с NB приключи, лоуфърите пристигнаха, номерът е о.к. и няма да ги връщам, щастлива съм и ви благодаря, затова, че ми изтърпяхте Gift Heart Ал, отстреляй желаната чанта, че после ще я мислиш постоянно! CupidCupidCupid Моите чанти винаги са кросбодита и мини, всички останали вещи са в колата ми, ползвам я като голяма чанта. Sweat SmileSweat SmileSweat SmileКолкото до кожените манта, през седмицата на модата почти всички бяха с такива, вероятно се завръщат на подиума HeartHeartHeart

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 18:38 от kolevaangela

# 419
Ал, чанта две е също уникална. Викаш за подарък...ако може на мен да е!

Общи условия

Активация на акаунт