Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 111 018
  • 1 277
  •   1
Отговори
# 1 245
Чантата на Таффта на мен ми хареса, днескашният аутфит, също - много свеж!.

Цитат
Покрай разговорите за чанти се бях сетила, че преди години в модната тема пускахме най-популярните модели на най-популярните брандове. Трендсетърите така да се каже
Във връзка с предложението на Агент, добавям този модел /по горе показан/ в списъка, нарича се Le Teckel  /Дакелът/, излезе миналата година, аз писах за него тук в темата, и е на бранда Alaïa

Моделът определено е в тренда, набра голяма популярност, естествено почти всички марки го предлагат на пазара. На мен ми е много симпатичен и разбира се имам такава чанта Simple Smile

Още "Le Teckel" чанти на Alaïa, който му е интересно, може да разгледа тук:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 04:23 от Sweta

# 1 246
Аз открих такава на Макс Мара 😀

# 1 247
Естествено, че и Маx Mara ги прави и практически почти всички марки предлагат този модел. В днешно време всеки прави всичко, което се търси и купува. Мога да ти покажа още 20 марки най малко, но и сама ще ги намериш с търсачката.

# 1 248
Днес Halloween Simple Smile

довечера парти Grinning
а сега ще изпека един зелен кекс (зеленото ще дойде от смлени тиквени семки) с кървава глазура (малиново желе конфитюр)

Мисля съм писала и преди, за празника я подарявах на деца и младежи.
Чрез историята на едни хлапета, които пътуват през времето и пространството, научават историята зад празника.
И това ми е любимата ѝ корица Heart

Elirost, в София Birkenstock се носят по същия начин Simple Smile
и Burberry имат супер раници, на едно летище полудях за една брезент и кожа, но ММ ме разубеди JoyJoyJoy

Алаята и М.Марата ще ги пропусна, но дебна при китайците намаление за ЧП и ще си взема една подобна като модел

На М.Мара Whitney чантата стана на 10 години.
Вдъхновена е от фасадата на Whitney Museum of American Art in New York.
Много красива и функционална чанта

Хубав ден дами!

# 1 249
  • В морето
Ал, а кои са "китайците", сподели моля!

# 1 250
Добро утро. За чантите не мога да участвам, ще гледам обаче с удоволствие. На Мими якето много ми хареса. Тафта, прекрасна визия! От косата до обувката всичко ми хареса много. Аз тръгвам по задачи

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 11:38 от Хаши

# 1 251
Успех Мими! Денят е като за кораб!
Забранихте този бранд:), но съм си в Пло. Снощи минах край витрината - не се впечатлих от нещо. А бях решила да се повлияя  и да направя една З. Чехкиня. Ще видим.

# 1 252
Mimi, каква е темата?

Говорим си за чанти и ми излезе кампанията на LV, прекрасна е:)))
https://www.instagram.com/p/DQb_FNcCGeG/?utm_source=ig_web_copy_link

# 1 253
  • Ямбол
Мими, задължително пусни линк, ако има интервю 🩵

Аз днес в лила, прощавайте за нескопосаната снимка:

И Тафта, и Хаши много ми харесаха 🩵.

Агент, същата, чудна е във всичките си размери 😁.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 08:20 от Майола Бени

# 1 254
Чудни сте днес дами 🙂
Майолке, аз съм с лилава риза 💜
Таффта, Сонгмонт са китайците.
Мими, какво интервю?

# 1 255
А чантата е от една колекция Limited Edition на Massimo Dutti.
Скрит текст:

Много е хубава! И аз имам подобна Simple Smile

Та след като се съгласихме, че нашумелите модели се правят от всички на всякакви ценови нива - предлагането се определя от търсенето все пак - с кафето сега ще нахвърлям една бърза компилация на един от най-нашумелите брандове през последните 10 год - THE ROW.

Брандът е на сестрите Олсен (актрисите) и се превърна в синоним на "тих лукс", изискан минимализъм  и изключително качество. На английски има един лаф "eye watering price tag", предупредих ви, ако решите да се вдъхновите от сайта им.

Популярни модели чанти на THE ROW:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 16:04 от Agent Provocateur

# 1 256
Прехвърлих малките чанти на The Row, имат много интересни форми и доста изчистени, което на мен ми харесва. Без звънчета! Техния прочит на дакела - мини! Wink Агент, цените са ужасяващи! 😀

И поздрав от слънчев Созопол. Срещата мина отлично, днес е Денят на Черно море! Не е като Егейското, ама си е наше!

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 17:57 от mimi.7299

# 1 257
Една френска марка която прави чанти от 1876 година /Априлското въстание/

Имаха чанта кръстена на Б.Бардо

на И.Аджани

Продаваха се в магизини Бонжур, после във Вип Шопа и сега само онлайн

и още
Скрит текст:

и едни чорапи 😘

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 19:06 от Al Georgieva

# 1 258
  • Mediterraneo
А, от последната селекция си харесах повечето! Много се доближават до предпочитанията ми.

# 1 259
  • Велико Търново
Привет!
Много чанта, много нещо в темата.Аз още се чудя дали да съм на чанта и вода, или да си купя някоя от Mytheresa.
Мими, много ти  е хубаво якето.Аз знам, че онези хора с чантите не ти подаряват нищо, защото ти няма къде да ги слагаш.
Тафта, уникален аутфит-страхотна си.Всичко ми хареса, но най-вече ти.Точно като теб се облича голямата ми дъщеря.
Днес така, като измита чиния с бръчки.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт